Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Password

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Százezer bizony, ennyi maradt. Hárommillió pénztártagból ez nagyon kevés, az országnak pedig egy árva százaléka.   Egyiptom egy százaléka nyolcszázezer ember. Kedden körülbelül ennyi vette a fáradságot és felháborodást, hogy utcára menjen Mubarak ellen. Nyilván eszemben…..
Password 2011.02.02 10:32:29
@Közöd????: Nyugodtság van!
Most még lesz néhány megnyugtató nyilatkozat azok számára, akik átléptek az államiba, hogy tudassák velük "jól döntöttek", nehogy hamar felébredjenek.
Senki nem eszi meg a szart, ha kerek-perec feltálalják előtte. De szép lassan, elkeverve a pudingban...
Password 2011.02.02 10:33:49
@Közöd????: Nyugodtság van!
Most még lesz néhány megnyugtató nyilatkozat azok számára, akik átléptek az államiba, hogy tudassák velük "jól döntöttek", nehogy hamar felébredjenek.
Senki nem eszi meg a szart, ha kerek-perec feltálalják előtte. De szép lassan, elkeverve a pudingban...
Gulyásdemokrácia Bóvli plusz egy 2010.12.06 17:43:15
Ilyen besorolású mától Magyarország. Köszi. De nem is ez az igazán csúnya, hanem az egész dupla leminősítésnek a kormányzati tálalása. Persze nem ért senkit meglepetésként, hogy így fogadták. Na de akkor is.Mert nem, persze, baj az soha nincsen. Megmondta Navracsics is reggel a…..
Az ígéret szép szó, és ugye a szó elszáll... Egy nem is olyan régi írásos emlék 2010 áprilisából: A Fidesz megőrzi a nyugdíjak értékét és megvédi a nyugdíjpénztárakat. Nem magyaráznánk túl, de itt határozottan többes számról van szó, nem az Egy és Oszthatatlan és…..
Minden olyan jól szocializált gyereknek volt egy akváriuma, akinek a szülei nem engedték, hogy kutyát, macskát, vagy bármilyen más állatot tartson. A halakkal ugyanis nincs sok gond: senkit nem zavarva csendben elúszkálnak, és ha rendszeres időközönként kapnak Tubifexet, meg némi…..
Ész Károly sztorija egyáltalán nem nevezhető mindennapinak. Akkora félreértés van benne, hogy Shakespeare is megirigyelhetné, bár a pikáns téma miatt inkább egy Benny Hill Showba illene (akiről nem is értem, miért nem nevezetek el még sípályát, ha már egyszer ilyen neve…..
Ami falba vésett huliganizmus pár évig, az száz év elteltével történelmi emlékké nemesül. Ezzel a papírdarabbal ugyanez a helyzet. Nem tudom, annk idején kinek lett volna kötelessége eltávolítani ezt a választási felhívást - mindenesetre kissé elkésett vele. Szerencsénkre.…..
Nosztalgiázni jó. Éppen ezért előástuk, hogyan is néztek ki a pártok talán első webes megjelenései. Olyan korban jelentek meg ezek a lapok, amikor a magyar háztartások internetes penetrációja 1% körüli volt, floppyról bootolt be a Doom, és az animált gif látványtechnikai…..
Password 2010.11.14 20:19:40
A fideszes Mikola István nyelve a teljes magyar szókészletből pont egy olyanba botlott bele, amely letörölhetetlenül magán viseli egy szocialista nyelv nyomát. A lottóötöshöz csak kicsivel kellett volna több. Mikola a százezernyi más kombináció helyett éppen az ÚTELÁGAZÁS-sal…..
Szakítás élőben! Viszont majdnemhogy korrekt módon, ilyen is van. Borfesztiválon se ismerkedjetek! (Egyébként Smittpál is járt a rendezvényen) Kedves Szakítósok!Címet nem adok, rátok bízom. A szakítás pár perce történt.A sztori röviden:2010 nyara. Ismerkedési felület-…..
Filmdroid A Single Man 2010.08.02 22:37:00
 Két dolgot lehet az egekbe magasztalni a film kapcsán: a rendező (a stílusikon-szexisten Tom Ford) kifogástalan stílusérzékét és a főszereplő (Colin Firth) hibátlan játékát. Ők ketten ebből az egyszerű történetből olyan brilliánst csiszoltak, ami még sokáig…..
Pilu Death Valley 2010.07.24 13:47:00
 Zűrös ez a hétvége. A hajnal a főtéren ért, ahogy egy padon kortyolgatom ezt a lónyál ízű dobozos kávét. Tekerek hozzá egy cigit, imitálva a napi rutin első szertartását, miközben kisült agyam kósza gondolatai között próbálok fonalat találni. Bámulom a várost,…..
Kedd este a Gödörben tartózkodtam, ahol a budapesti fiatalság szokásos vidám életét élte, amikor nyolc körül a tömegben feltűnt a fél LMP-frakció - persze ekkora létszámú csoport könnyedén tud elvegyülni a tömegben, úgyhogy nem okoztak feltűnést még úgy sem, hogy Schiffer…..
Password 2010.07.16 12:26:00
@ipartelep: Ez bizony egy nagy igazság.
A munkaebéd csak címke a kiváltságosok ingyen étkezésén.
Password 2010.07.16 12:40:29
@gauche caviar: "Ha van egy kisvállalkozó, aki feljön mondjuk székesfehérvárról, hogy egy nagybeszállítóval megkössön egy üzletet akkro miért ne egy munkaebéden tenné ezt meg? Meg mivel számára nagyon fontos az üzlet, így mindent meg akar tenni azért, hogy összejöjjön a díl. Persze bizonyára csak az ingyenkajálás (amit ő a saját zsebéből fizet) az egyetlen motivációja... nyilván..."

Nagyon jó hasonlat (majdnem, hiszen mint írtad a kisvállalkozó "saját zsebből" fizet, míg itt közpénzből történik az ügylet)! De a példádnál maradva, ott a "munkaebéd" tulajdonképpen a "megkenés" bizonyos formája. Most már csak az a kérdés, hogy a képviselő úr vajon miért tartotta fontosnak a "két szaki" étkeztetését.
Password 2010.07.16 12:53:48
@gauche caviar: Ok! Nekem itt ment el a kedvem az oldaltól. Nem muszáj megérteni, mit akar az ország, elég tudni, mit akartok ti.
Viszont, elárulok egy titkot caviar: ha egy társaságban elkezdett beszélgetés úgy végződik, hogy a szobában már csak Te maradtál és az érveid, akkor az még nem jelenti azt, hogy igazad volt.
Maurice Thorez francia kommunista politikus mondta egykoron, hogy egy sztrájkot nem csak elkezdeni – de abbahagyni is tudni kell. A magyar munkásosztály mindeddig felettébb gyakorlott volt ez utóbbiban: sőt, odáig fejlesztették a sztrájk-abbahagyás művészetét, hogy néha el sem…..
w Mea culpa 2009.11.06 17:12:00
Éppen három éve indult ez a blog, eddig körülbelül kétszázötvenezer komment született, ezek kábé kétharmada az előzetes moderálás bevezetése (2008 augusztus), avagy a rendkívüli állapot előtt. Máshol ennél sokkal több közvélemény gyűlt össze, ez a negyedmillió…..