Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anselmus

7 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jövő héten meg kell ünnepelni! Hallod Gor?:D Vastüdő Sajtószolgálat..
Anselmus 2010.05.13 22:26:11
Február 2-a  Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe. Ezen a napon teltek le Mária tisztulásának napjai, és a törvény értelmében ekkor mutatta be a gyermeket a jeruzsálemi templomban. A törvény alapja Mózesnél található: Így szólt ekkor az Úr Mózeshez: „Nekem szentelj…..
Pioniosz története a III – IV. századi szokásos vértanú sors.Pogány isteneknek való áldozatbemutatásra kényszerítik a keresztény igehirdetőt. Ő azonban ellenáll. Megkínozzák, aztán újra áldozatbemutatásra szólítják fel. A válasz ismét elutasító. Pionioszt elhagyva,…..
    "Ne elégedjél meg azzal, hogy csak szereted az Istent, hanem igyekezzél egészen beleszeretni, ajándékozd magad teljesen Teremtődnek, a teremtményeknek pedig úgyszólván csak úgy kölcsönözd magad."     "Maradj mindvégig állhatatos az úr…..
Jézus Krisztus alázatra tanít bennünket, és arra, hogy fogadjuk el az Atya akaratát. Ő is ezt teszi, amint mondja: "Nem azért szálltam alá a mennyből, hogy a magam akaratát tegyem meg, hanem annak akaratát, aki küldött." (Jn 6,38) Ward Mária maradéktalanul megvalósította…..
Keresztény blog Newman egy imája 2010.01.22 20:43:00
"Uram, eléggé megismertem már, milyen borzasztó a bűn rabszolgasága. Ha távol vagy, bárhogy is igyekszem, nem tudok helytállani, akaratosságom, gôgöm, érzékenységem és önzésem uralkodnak felettem. Napról-napra növekednek bennem és végül ellenállhatatlanok lesznek. A…..
Tanulni a szentektőlA mai napon a Katolikus Egyház több vértanút ünnepel. Vértanúságuk időpontja közel esik egymáshoz, a kereszténység történetének korai, üldöztetésekkel teli időszakában. Tágabb értelemben véve haláluk helyszíne is azonos: a Római Birodalom nyugati fele.…..
Keresztény blog Változás 2010.01.19 22:23:00
Közlemény A mai napon a kereszteny.blog.hu kívül-belül megújult. Az új megjelenés mellett a tartalom is változik. A legjelentősebb újdonság az, hogy ezentúl ketten szerkesztjük az oldalt. Újítás, hogy rovatokat hoztunk létre a bejegyzések számára. Így az oldalon megjelenő…..
Itt egy link http://teremfoci.uw.hu/, ez a legolcsóbb, ami még a városban van, méghozzá az impozáns vasas-stadion környékén, tehát metróval is megközelíthető (Gyöngyösi u - Forgách u közt, közel). Itt 11 ezer ft lenne két óra, 8,5 másfél óra és 6 egy óra. Ez műanyag…..
Anselmus 2010.01.11 13:36:51
Mivel csapatunk egy ligával feljebb kezdi el az új szezont, elmaradhatatlan, hogy rendesen felkészüljünk az új kihívásokra. Ezért bátorkodtam megbeszélni Takilaciékkal - akik ebben a ligában játszanak -, hogy télen béreljünk közösen egy termet, aztán ott nyomhatnánk egymás…..