Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Macula (törölt)

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki írja azt elő, hogy keresztény fiatalok csak ministrálás közben találkozhatnak? Miért ne lehetne nekik is saját menő, közösségépítő weblapjuk? Pláne most, hogy az iWiW az NBH, közvetve pedig a szélsőséges cionisták kezében van? A Christeens.hu-n egy modern, keresztény…..
w Isten fasza 2006.12.27 01:24:00
Gyerekként sokat kuncogtam azon, hogy ezek a gonosz rómaiak, akik felszögelték szegény Jézust a keresztre, azért voltak olyan tapintatosak, hogy egy törölközőt a derekára csavarjanak. Karácsonykor kissé sajátos aktualitással került ki az Indexre, vezető anyagba ez az írás, mely…..
Mit nézhetnénk húsz évvel ezelőtt? Karácsonyi ajándékként a napi ajánló és a retróskodó Mesesajt rovat keverékét nyújtjuk át olvasóinknak. Ezúton is kívánunk, és ezután is reméljük, stb.Egy régi Rádióújságnak már a szagára és tapintására is annyi emlék indul…..
w A Gyurcsány-csomag mellé 2006.12.14 09:00:00
Szép dolog a reform, a maga módján a megszorítás is szép, a karácsony viszont még szebb. Nekünk kevésbé; felnőttfejjel ez az egész hercehurca több nyűggel jár nettó, mint örömmel, de a gyerekeknek nem kell a Saturnban tülekedni, se fenyőfát faragni bajonettel, tehát nekik ez…..
A legcsúnyább szó fasz picsa…..
comment:com Jack is back 2006.10.19 09:40:00
Hát igen, nem tudtuk kihagyni a kézenfekvő szóviccet, de ez van. Ma este a Cool elkezdi vetíteni a világ filmtörténetének messze legtöbb mindent kibíró titkosügynökének második napját, melyről ha bármit elmondunk, az már spoiler, így legyen annyi elég, hogy nagyon jó…..
Macula (törölt) 2006.10.19 10:49:08
Sok embernek van ideje baromságokra, az amerikaik listák iránti vonzalma is közismert, lássuk hát, hogy ez az oldal melyik 10 szezonzárót tartotta a legütősebbnek, meg ilyesmi. Ha valaki nem látta volna a Dallas 1980-as szériáját a tévében, az ne olvasson tovább, mert spoilerek…..
Macula (törölt) 2006.10.01 21:12:43
comment:com Az évad izéi 2006.05.30 09:42:00
Lezárult az évad, megvoltak a szezonzárók, a sweeps a szokásos eredményt hozta, az American Idol mindenkit agyonvert, a Lost nézettsége csökkent, a Grace Klinika az év meglepetéseként a Született Feleségeket is legyőzte. Szubjektív lista következik. Az év sorozata (dráma): Dr.…..
A sorozathalál. Ha egy szépreményű, jó időpontban adott, nagy költségvetésű és aránylag neves színészekkel forgatott sorozat (idei példa a Heist) mégsem tudja hozni a célszámokat, a nézettsége folyamatosan csökken, és a fejesek sem bíznak benne, nos ilyenkor kőkeményen…..