Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gerw

0 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lászlót azzal a szöveggel rázta le az Allianz Biztosító, amikor a szomszéd ház teteje egy közepes viharban rászakadt az autójára, hogy a tető jó állapotú volt: 2013.08.10.-én anyósomnál töltöttük a hétvégét Öskün, ez egy kis bakonyi falu. Földrajzi elhelyezkedését…..
Martin a városi legendáknak megfelelően saját tollat vitt a szavazásra, nehogy eltűnjön az iksz, miután bedobta. A választási bizottság szerint csak a kirakott tollal lehetett szavazni, ami nyilvánvalóan nem igaz: Voltam szavazni, Sárvár 8.választókörzetébe. Mivel számtalan…..
Ferenc közbenjárásával a Versenyhivatal kiderítette, hogy az Oscillococcinum elnevezésű gyógyszertárból vény nélkül is kiadható gyógyszert a Laboratoires Boiron SA 2011. november 1. és 2012. július 8., a Boiron Hungária Kft. 2012. július 9. és 2013. április 17. között nem az…..
Gerw 2014.03.25 08:28:29
Naiv ügyfél először nézett bele McDonaldsos szendvicsébe, és rájött, hogy valami nincs rendben, mer a fotón nem így nézett ki. Hát ugye a termékfotózás egy külön műfaj, arra pedig már Michael Douglas is rájött, hogy valami nem stimmel a hamburgeresnél. Ma reggel betértem a…..
Gerw 2014.03.24 13:13:33
@Sasfióka: A sárga az a mustár ami a másik képen el van keveredve a ketchuppal.
Naiv ügyfél tavasszal 1 hónap alatt elpusztult Puma sportcipőjét végül a Puma Hungária saját hatáskörében mégis kicserélte jófejségből: Mivel panaszomban írtam, hogy az ügy fejleményeiről tájékoztatlak titeket, így ezen eseményeket most szeretném megosztani veletek. Úgy…..
Tamás mit sem sejtve vette át Asus notebookját, amin csak bekapcsolva látszik, hogy beteg a kijelzője. Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy naiv voltam és PickPack ponton való átvétellel rendeltem egy notebookot a levél tárgyában nevezett Ipontól. Persze jobb lett volna személyesen…..
Elállás esetén 30 nap után fizette volna vissza a selejtes notebook árát az Ipon, úgyhogy Tamás inkább a cserét kérte, ami valamiért 15 napig tart: Először is köszönöm előző levelem publikálását, másodsorban pedig népes közönségeddel együtt tájékoztatlak a…..
Naiv ügyfelet családostul szívatja a Telekom, miután azt próbálják bemesélni nekik, hogy a SIM-kártyája cseréje 4500 forint lesz. Minthogy új típusú microSIM-kártya megy a telefonjába, hang nélkül kell kicserélniük tökingyen, különben nem fogja tudni használni az…..
Ahelyett, hogy beletörődnének a Telenornál, hogy a kor követelményeinek megfelelően már a bárki által könnyedén lehallgatható IP-alapú kommunikáció a divat, a végsőkig harcolnak ellene. A mobilszolgáltatók, csakúgy mint a vezetékes internetszolgáltatók, kényük-kedvük…..
Gerw 2013.08.08 16:39:56
@todie2d: persze
A tévékritikusok rendes évi sajtóeseményének nyári kiadásá Kevin Reilly, a Fox elnöke alaposan belefingott a nulláslisztbe, és kicsit kiosztotta a kábeltévék házikedvenc sorozatait. Előkapott egy részletes nézettségi listát, amin a Fox sorozatait hasonlította össze a…..
Naiv ügyfél későn vette észre, hogy 10 ezer forint hiányzik a borítékjából, amiben elvileg 100 ezer forintnak kellett volna lennie. Az ügyintéző még a panasz felvételét is rutinosan hárította. Érthetetlen, hogy nem próbálták meg másnap újra elérni a vezetőséget: Nekünk…..
Gerw 2013.07.31 09:48:19
Burger Blog BpBurger (57) - W35 2013.06.12 06:00:00
Itt az ideje, hogy bemutassunk pár frissen nyílt helyet, ezek közül az első a Wesselényi utcában lévő frappáns nevű W35, ahová egy hétköznapon, ebédidőben látogattunk el. A kínálat a tex-mex vonalat erősíti, pár hamburger, quesa, burrito, chili, meg jalapeno poppers, ami…..
A béna kompatibilis jelzőt úgy használom, mint mások a bababarát szót. Mondom helyekre, járművekre, eszközökre és meglepő, szokatlan szituációkban is. A hétköznapokban számtalan egyáltalán nem kompatibilis dologgal találkozom. Lássuk csak a teljesség igénye nélkül. Arra…..
Gerw 2012.10.26 19:05:02
LiBerti kiszúrta, hogy vélhetőleg ugyanazt a szabad felhasználású clipartot használta fel logójában a San Benedetto, mint a Primavera. Bár utóbbinak nincs csőre, úgyhogy mégsem. Csatolok egy képet arról a - valószínűleg nem teljesen véletlen - ornitológai egybeesésről, amit…..
Gerw 2012.09.12 12:26:34
Aki még nem olvassa rendszeresen a BKV hírfeedjét, az meglepődhet, amikor megbüntetik lejárt nyugdíjasigazolványa miatt. Április 30. óta ugyanis csak az idei legújabb típusú bérletigazolványt fogadják el. Ja, hogy ezt bérletvásárláskor nem mondták? Pénteken megbüntettek…..
Gerw 2012.09.11 18:45:44
Valószínűleg évtizedekig eláll, de azért legközelebb érdemes megnézni a címkék vásárlás előtt: Anyám ma volt vásárolni az Allee Sparban, vett egy csomag sörperecet (sört is hozott... :D ), amiről itthon kiderült, hogy már több mint fél éve lejárt a szavatossága. Jó,…..
Naiv ügyfél nem vette figyelembe a jeleket, és annak ellenére pontyot rendelt az egyik Bécsiszelet vendéglőben, hogy nem volt. Vagyis pontyosított fogast kapott kedvezményes az előbbi árában, aminek gyógyszerezés lett a vége: Tegnap este voltam a párommal a Bécsiszelet…..
Még a magyar Aldi nyitásakor kiderült, hogy német anyaföldön 50-100%-kal olcsóbbak a termékeik, és ez azóta sem változott drasztikusan. Az adathordozók valóban hátrányos helyzetűk errefelé a rohadék jogdíjak miatt, de ez sem indokolja ezt a drágulást: Ha mar Ausztria, a…..
Gerw 2012.04.01 12:48:45
@Gonoszfóka: Magyar és osztrák áfa különbséget se felejtsd ki és már meg is van az ok. (Artusjus+ áfa különbség)
A központi várakozásokkal ellentétben még mindig van Tesco Magyarországon és akcióznak is rendületlenül, még ha mi egy kicsit kevesebbet is foglalkozunk velük. A jelenség azonban annyira általános, hogy egy posztot megér. Főleg kisboltokban fanyalodnak rá az "x+1 cucc ingyen"…..
A miniszterelnök egymaga (!), kocsiba szállt (!), és testőrök nélkül (!) ellátogatott egy hajléktalanszállóba. A mai Mátyás-kátyás titokban akart szemlét tartani így csak a Blikk fotósát és újságíróját hívta. A miniszterelnök azt mondta: úgy látom, sokaknak épp ennyi…..
Gerw 2012.02.06 13:43:41
@NWolf: Hmm bal lába belső oldalán is van ami elméletileg árnyékban kéne legyen. Meg még életemben nem láttam a napot ilyen szép barnára színezni a farmerkéket :D Meg kérdés mi árnyékolná a nadrág felső részét jobb oldalt ami a alul már nem árnyékol.
A kép alapján a nap a fotós háta mögül kell világítson kb.
Egyébként ha csak a nap csinálta akkor is gáz ilyen képet feltenni PR szempontból. Nagyon amatőr hiba.
Nem fogjátok elhinni: Kim Dotcom, a Megaupload pár napja letartóztatott és 60 év börtönnel fenyegetett alapító-fővezére. Illetve hát nem feltétlenül a legjobb, de ő gyűjtötte a legtöbb pontot és ő érte el a legtöbb killt. Vagyis mocskosul jól játszik, és valószínűleg…..
Hát most legalább kiderül, hogy milyen egy kortárs magyar csőd, amibe az állam besegít! Azoknak, akiket viszont ez testközelből érint a Békéltető Testület ajánlkozott segíteni:A Budapesti Békéltető Testület fogyasztói jogvita esetén eljár annak érdekében, hogy a fogyasztó…..
Gerw 2012.02.03 12:37:10
Rüüdje rutinosan egy nappal korábban rendelte meg a kuponos pizzáját, mert azon belül 12 óra lett volna a szállítás. Így sem járt sokkal jobban:A kuponvilág.hu-tól vettem kupont, ami az Alforno étterembe volt érvényes egy 70 cm-es pizzára. Az első próbálkozás úgy volt, hogy…..
A túrafelszereléseket is elérte az olcsósítás. Anita egy a sajátjához hasonló kamáslit szeretett volna venni, de az új modell már csak nyomokban tartalmaz nem azonnal benedvesedő anyagot:A lenti levelet január 10-én írtam a Mountex Kft-nek, akik még arra sem vették a fáradtságot,…..
Gerw 2012.01.25 21:04:40
@Csokis: Csokismaci nem a csajának, csaj az író, szóval a pasijának vett.
A legsikeresebb posztkarácsonyi akció címét elhappoló Aldi a jelek szerint vásárlási utalvánnyal igyekszik kárpótolni a teljesen hiába sorban állt külsőmerevlemez-rajongókat:Most hívott az aldi, hogy mivel sajnos nem jött meg a megrendelt winchester, ezért egy 1000 forintos…..