Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZWS

0 bejegyzést írt és 140 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mikor az The Australian Pink Floyd koncertjére készültem, azon gondolkodtam, vajon mennyien leszünk a nézőtéren. Ha mondjuk lesz 5000 ember - gondolkodtam -, akkor abból vajon mennyien hitték azt a jegyvásárláskor, hogy az “igazi” Pink Floyd jön majd és vajon mennyien fogják a…..
Soha nem voltam oda az Invázió üzletláncért, a klapkás hirdetés pedig feltette az i-re a pontot: valószínűleg csak a top10 leggázabb reklám ever kategóriában indulhatna jó esélyekkel. Monca panaszlevelével sem lettek szimpatikusabbak. Mint ő is írja, nem egyszeri és történelmi…..
2010. szeptember 13-án írtam:"Amint lesz egy kis időm, kikérem a Szíjjártó bérezésére vonatkozó adatokat is, mert nagyon érdekel, mennyi pénzért hajlandó folyton segget csinálni a szájából."Nos, jól megfizeti Viktor az ő szóvivőjét, aki bármit hajlandó…..
ZWS 2011.02.03 10:57:41
@KopaszMercis: Arra sem méltatják a "Zembereket" (polgárokat?) a 2/3-dal a zsebükben, hogy a látszatra adjanak. Az ő játékuk nem szól az ország érdekeiről, csak a sajátjukról. Mi csak asszisztálunk hozzá, és engedelmes birkák vagyunk. Vicc az egész.
Megváltozni pedig sosem fog, nincs senki helyettük, aki tényleg a feladatát végezné, ha hatalomra kerülne.
Robin Hood adó? "Figyu, azt fogjuk mondani, hogy megsarcolunk benneteket csúnya gonosz cégeket, de persze az áremelésekkel úgyis továbbhárítjátok az egészet, de mégis jobban fog kinézni a dolog..."
Mostanában miért nem követi senki pl. az élelmiszerárakat?
A válasz attól függ, hogy ki teszi fel a kérdést. Lázár János is feltette a kérdést olyan embereknek, akiknek ad a véleményére, mikor új szolgálati autót keresett magának. Ezt válaszolták neki: Ez egy 5000 köbcentis V10-es motorral felszerelt, 450 lóerős Audi S8.…..
Ufómegfigyelési üzletágat indított Magyar Villamos Művek vagy különleges rakétaelhárító lézereket tesztelnek a Szentendrei úton? Egyik sem. Mindenesetre a közelmúltban több furcsa tükörszörny jelent meg az MVM székházának tetején, ami nem hagyta nyugodni Gábor fantáziáját…..
"Kedves Ügyfelünk! Fogadja szeretettel karácsonyi ajándékunkat, mellyel egy gombnyomással biztonságban tudhatja telefonkönyvét akkor is, ha készülékét szervízbe kell adni, vagy ellopják. Így bármikor lementheti és lekérheti az adatait. Küldje válaszban az OK szót.…..
ZWS 2010.12.08 15:30:41
@SzaGyu: Ha ismernéd a telefonhálózat működését, nem minősítenéd kitalációnak. Tudod bármivel cáfolni amit írtam, a személyeskedésen kívül?
Még annyit, hogy az összes elhangzott beszélgetés rögzítése sem jelent gondot manapság, a szűk keresztmetszet inkább a hangfelismerés, vagyis ha kedélyes beszélgetés közben elejted a haverodnak, hogy "alapítsunk egy Al-Queda sejtet és robbantsuk fel a Parlamentet", akkor, ha más módon nem exponáltad magad, nem fognak rád állni. Még.
ZWS 2010.12.09 16:30:16
@SzaGyu: Nagy naivitásra vall, hogy az egyébként már elavult és nem feltörhetetlen (pcforum.hu/hirek/11496/Feltortek+a+GSM-titkositast-barki+lehallgathatja+a+mobilhivasokat.html) titkosítás gátja lenne a hívások rögzítésének, hiszen minimális hálózati topológia ismeretében tudható, hogy minden kommunikáció telefon-torony-központ-torony-telefon úton zajlik, és a rögzítés helye a központ(ba van kötve). Mivel eleve jelentősen tömörített digitális adatforgalomról van szó, ez is megkönnyíti a dolgot.
Az igen drága lehallgató berendezés terepi lehallgatásra kell, az pedig teljesen más tészta.
Könnyítettem a helyzeteden?
IDDQD Szerdai retro - Newcomer 2010.11.17 13:00:00
Ahogy ez már lenni szokott, ha nem Stöki jegyzi a heti retrót, akkor valami alibi jön - most például egy emailben készített interjú Hoilddal, alias Belánszky Istvánnal, aki az elmúlt másfél évtizedben a Newcomert fejlesztette. Bizony, azt a Newcomert, ami eredetileg 1994-ben jelent…..
A jómúltkori kínzó kérdés kapcsán szó esett a római légiókról is. Mivel a téma amúgy is érdekes (engem legalábbis régóta és nagyon érdekel), azt gondoltam, egy posztot megér; már csak azért is, mert a Colosseum környékén folyamatosan grasszálnak műkedvelő…..
A nagy összegzés előtt leírom a saját hamburgerreceptem hozzávalóit, az összetevők arányát, mindazt, amit eddig még Ádámnak sem meséltem el, pedig többször készítettem neki ilyet, amikor hozzánk jött vendégségbe, és mindig megpróbálta kiszedni belőlem a TITKOT. Nem…..
update: a Magic Burger elköltözött a XI. kerületbe. Az új helyről itt írtunk egy rövid véleményt. Kiugrunk a belvárosból és egészen a Szentendrei útig, a lakóteleppel övezett többsávos autópályáig mentünk, hogy megtaláljuk a legjobb budapesti hamburgerest. Körülbelül itt…..
FatMo Blogja Gyászjelentés 2010.08.19 09:38:00
 Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a blog írója, Funk Ádám, a legdrágább fiú és testvér 2010. augusztus 15.-én, 36 éves korában elhunyt. Temetése 2010. augusztus 30.-án lesz 12 óra 15 perckor a Rákospalotai Temetőben, XV ker. Bp. Szentmihályi út 111.Gyászolják szerető…..
Múlt hét pénteken jelentette be az NKH, hogy elutasította az Alstom metrókocsikra beadott típusengedély-kérelmet több okból is. A határozat szerinti főbb hibákat Hegylako foglalta össze tömören: "Tehát gondok vannak a megállással, de legalább tűzveszélyes és nem lehet…..