Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyorossyerno

2 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csaba mindenféle indulatot és zsörtölődést mellőzve írta meg levelét, úgyhogy a hőbörgő részeket kénytelenek vagyunk mi pótolni: egy központosított nyilatkozatnyilvántartót biztos nem egyszerű egy élesben működő, ezért folyton változó rendszer mögé kreálni (bár…..
gyorossyerno 2014.12.10 21:35:13
Az a helyzet, hogy a torveny elobb lepett hatalyba es csak utolag keszult a kozponti nyilvantarto. Tehat honapokig nem volt ellenorizve melyik ugyfel mely bankoknal igenyelte az ingyenes kpfelvetet.
Dec 1-tol indult a kozponti nyilvantartas, az elotte tett nyilatkozatokat dec 1 elott minden bank feltoltotte a kozponti helyre.
Na most ha valaki tobb helyen nyilatkozott, akkor a legeloszor tett nyilatkozat az ervenyes. Dec 1 utan ha egy masik bankban nyilatkozik az ember akkor a nyilvantartas az elozo banknak kuld egy uzenetet, hogy mar mashol veszi igenybe a kedvezmenyt az illeto, es maguknal torolhetik. Dec 1 elotti nyilatkozatnal meg a legelso az ervenyes. Az adatok feltoltese utan, de meg a dec 1 tol indulo szabalyok eletbe lepese elott a kozponti rendszer, a bankok adatai alapjan minden banknak elkuldte hogy melyik nyilatkozatuk volt ervenyes es melyik nem. Akie ervenytelen azet toroltek.
Na ha eddig vilagos es meg erdekel akkor figyuzz mert most jon a lenyeg.
Az idokozben lemondott nyiltkozat utan tett uj nyilatkozat masik banknal ervenyes. Tehat ha januarban Q banknal nyilatkoztal majd augusztusban bezartad a szamlat es atmentel R bankba akkor Q adatait ha rendben feltoltotte Q es rendben feldolgozta R akkor augusztustol elo nyilatkozatodnak kene lennie R-nel. Tehat vagy Q nem adta at az adatot a kozpontnak a szamlad megszunesekor, vagy R elbaszta a feldolgozast.
Az orszag barmely bankfiokjaba menj be poszer es kerj egy sajat nyilatkozatadatok lekerest. Ezt a kozponti nyilvantartas kikuldi neked postan, benne a teljes historyval. Ebbol fogod latni h Q vagx R volt a bena.
Hát ez nem egy sikersztori. De vajon a Tesco rendszere nem működött a múlt héten vagy szegény olvasónk van elátkozva? Más is tapasztalt kiszállítási anomáliát? És egyáltalán miért kellett törölni és még egyszer leadni a rendelést? Szia! Nem tudom, hogy volt-e téma már…..
Az ember azt gondolná, hogy egy állatmenhely boldog, ha örökbefogadási szándékkal tér be hozzájuk valaki, ha meg még 6 kiló kutyakaját is cígöl magával, akkor egyenesen az Örömódát tolja le neki a teljes személyzet két szólamban - de nem. Azért reméljük végül minden…..
Csudálatos téma hétvégere: be lehet-e vinni egy 4 kilós kutyát szatyorban az IKEÁ-ba? És egy 8 kilóst? És pórázon? Mondjuk egy 30 kilóst? És mit mond a rendelet? És mit mondanak a homárok? (Én azt, hogy tényleg nem közintézmény az Ikea, de ebből csak annyi következik, hogy…..
gyorossyerno 2014.10.17 14:28:20
@gyorossyerno: sőt, azt se hogy miért KÉNE kutyával menni ikeába, játszótérre, étterembe, könyvtárba, múzeumba, műtőbe
Nálunk is felbukkant a sarkon a csodagép, amivel végre a megállóban lehet jegyet vásárolni, nem kell elzarándokolni a metróig vagy a korúti újságosig (ja, az már meg is szűnt). Azt nem néztem ki belőle, hogy bérletet is ad (tudom, rá van írva), az áfás számlát meg pláne,…..
Még szinte meleg volt Szent István kenyere, amikor olvasónk csomagja a messzi Kínából, mindössze 2 nap utazás után Magyarországra ért. Azóta a magyar hivatali útvesztőben bolyongva keresi egymást csomag és gazdája. Kedves olvasó, ne csüggedj, minden nap új…..
Nem, nem Spar-tejfölt! Hanem a e-matricát. (És nem is én, hanem gborz, de ez részletkérdés.) Pedig milyen jól indul minden. Levélírónk még remekül tolerálja a kényelmi díj kifejezést is, pedig bennem már attól kicsit mindig meghal valami a józan észből és a reményből, de…..
gyorossyerno 2014.09.02 09:51:28
@+Z: egyetértek, ematrica.autopalya.hu -t én is ajánlom
kivéve az ellenségeimnek
ők vegyék szépen ott ahol gborz
Én nem hallottam eddig a Zöld hétfő mozgalomról vagy miről, de jól hangzik. Kivéve persze, ha csőbehúzós boltok bosszantják a népet és rohasztják az amúgy király rendszert és hitelét. Mint az eleve büntető nevű Elemimózsia, ami egyébként tök…..
Barátságos vendéglátás, roskadozó bőségtál, gyógyító levegő és a Föld szívcsakrája - ezeket szerette volna Sándor a dobogókői vendéglőben magáévá tenni a múlt héten - akciósan, 46% kedvezménnyel. Ehelyett úgy tűnik kapott macskát, rizst, 1 db combot meg egy…..
Ádámék otthagyták a Biohairt a Soroksári Auchanban, miután másodszor sem bírtak 5 percet szakítani egyéves kisfia hajára: Szeretném megosztani veletek a mai napon (05/10-én) szerzett friss tapasztalatomat a sorksári Auchan-ben működő Biohair-rel kapcsoaltban. Tudom, most jön a…..
Gibu rendelése végre elég olcsó volt, és nem igényelt 30 napos javítást, hogy kapjon helyette egy másikat A sok átverés után, amit itt olvasni úgy gondolom, hogy egy pozitív dolgot is jó lenne látni: a HappyHot pizzériahálózat megérdemel egy plusz pontot. Interneten a "Your…..
CernaGeza belefutott egy ízléstelen anyák napi akcióba az Obiban a hétvégén: A következő (zseniális) marketing áldozata lettünk, azóta sem győzünk elismeréssel adózni az értelmi szerző felé. Betértünk a családdal a narancssárga mókusos boltba Újpesten, hogy a számos…..
Budapesten a választások előtt több közteret átadtak a nagyközönségnek, bizonyítva, hogy mennyire emberbarát a rendszer és milyen jó nekünk, hogy a kormány és az önkormányzatok foglalkoznak azzal, hogy a mi közérzetünk jobb legyen. Egy mondat viszont mindig megütötte a…..
Bár szerencsére egyetlen sérülés sem történt, az IKEA biztos, ami tuti alapon visszahívja az összes gyerekbaldachinját, miután arról értesült, hogy volt gyerek, akinek a nyaka köré tekeredett: Az IKEA arra kér mindenkit, aki rácsos ágyak, illetve gyerekágyak fölé szerelhető…..
gyorossyerno 2014.03.21 09:41:30
 Feleségemet, az ismeretségünk hajnalán, amikor én még albérletben laktam, de egyre több időt töltöttem a lakásában megkértem, hogy vegyen egy fésűt, amit használhatok, és nála tarthatunk.Vett is egy 12 darabos készletet a piacon. Én ezt túlzásnak tartottam, de azt mondta…..
Azon meditálok, hogy Mi ez már?! 2012.04.10 11:13:17
Néha elgondolkodok ezen-azon, aztán rádöbbenek, hogy nem is volt teljesen érdektelen a dolog, és kíváncsi lettem, milyenek lennének ezek az elgondolkodások utólag leírva.Most majd meglátom. Az elgondolkodtam és az eszembejutott már foglaltak voltak, aztán eszembe jutott, hogy…..
malackaraj Elköltöztünk 2012.04.01 07:00:00
Malackaraj felnőtt.Elértük azt, amiért született a Malackaraj, nem csak formájában, de a megjelentetett tartalom mennyiségében, és kidolgozottságában is megközelítjük az elvárásaimat, végre lehetőségünk van nem csak bevállalósságban, és ötletekkel, hanem alaposságban és…..
Sok levelet kaptam, illetve kommentben is jeleztétek, hogy fasz vagyok, mer csúnya dolog így írni, továbbá sok helyreigazítási próbálkozás is volt, így most megragadnám az alkalmat, hogy tiszta vizet öntsünk a vodkás üvegbe amit eladhatok jó pénzért.Dohányzom igen, felelősségteljes toleráns, etikus…..
Tegnap írtam egy rövidke posztot ami vendéglátás és cigaretta találkozásáról, főként ahogy én látom és ezt a levelet kaptam ma reggel amit egy az egyben bemásolok ide:Tisztelt Szerdaúr!Szeretnék hozzászólni a 2012.03.23 15:37 -kor publikált Dohányzás című posztjához. Remélem a kedves olvasói és maga…..