Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HerrGeda

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Franciaországban a villamosok hatalmas reneszánszukat élik: azután, hogy hozzánk hasonlóan sajnos a XX. század során a motorizációnak bedőlve megszüntették szinte az összes vonalat, mára majd' minden közepes-és nagyváros megbánva tettét indítja el újabb és újabb…..
Portugália, Európa déli részén, a kontinens legnyugatibb csücskében terül el, szemben az Atlanti-óceánnal. Ragyogó napfény és barátságos emberek fogadják az idelátogatót. Különböző eredetű népek: főniciaiak, görögök, karthagóiak, rómaiak keveredtek és olvadtak be a…..
Zenélde AC/DC 2009.11.17 10:56:00
Az AC/DC egy ausztrál rockcsapat, amely a hard rock műfaj egyik kiemelkedő úttörője. 1973 decemberében, az ausztráliai Sydney-ben alakult. Albumaikat világszerte elképesztő számban értékesítették. A zenekar első harminc éve alatt hozzávetőleg 200 millió példányban keltek el…..
forrás: index.hu Az Irie Maffia nem Magyarország legidősebb zenekara, de létezésük négy éve alatt igen nagy népszerűségre tettek szert. A reggae-t, dancehallt, hip hopot és rockot vegyítő zenekar most megjelenő második, What's my name?! című lemezén még cumbiadal is van, de a…..
HerrGeda 2009.11.10 11:48:19
HerrGeda 2009.11.10 11:52:49
2010 tavaszán, a Genfi Autószalonon mutatja be a Volvo az S60 új generációját, amely jóval sportosabb külsőt kapott elődjénél.   Jövő tavaszig kell várni a Volvo S60 új generációjára, mely az aktuálisnál lényegesen sportosabb lesz. Hivatalosan a Genfi Autószalonon…..