Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Huszon3as

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Justinsfreeknek a jelek szerint nem tetszik, hogy áprilistól megszűnik minden ingyenes szolgáltatás az extrán, így a modern népművészet legelterjedtebb eszközéhez nyúlt, hogy kiöntse a bánatát. Nem dalolt keseregve, nem hímzett, nem táncolt és nem faragott fát, hanem…..
 Az igazán kreatív jelenségek számára egészen hétköznapi heppening egy ilyen levelet találni a hótakarítás után a szélvédőn. Természetesen a bulira azért mi is elnézünk! *az érthetőség kedvéért szükséges tudni, hogy a levélkét valószínűleg úgy írta meg a…..
Huszon3as 2010.02.03 16:38:09
Azt már jó régen megírtam, hogy a 2006-os futball-világbajnokság RTL-es közvetítései alkalmából viszonylag kevés szeretetet kapott Léderer Ákos sportriporter megtalálta a helyét, amikor rábízták a Fehérvár EBEL-meccseinek kommentálását. A fiatalember érti a hokit, ritkán…..
Huszon3as 2010.02.03 16:13:39
@sunázósün: Na, ezt írtam én is. Nem vagyok egyedül... Huhh!
Huszon3as 2010.02.03 16:16:18
@Vadavír: Én valami sajnálkozást, hogy sportpályán ilyesmi történik, és enyhén elítélő modorú, ennél kissé visszafogottabb viselkedést. Például.
Edda Művek/D. Nagy Lajos – Gyere őrült (1986) Tény, hogy volt idő, mikor a jó ízlés törvénykönyve még nem írta elő az Edda-rajongás valamint az álbajusz és az álszakáll viseletének megbonthatatlan egységét. Hogy ez a paragrafus pontosan mikor kerülhetett bejegyzésre,…..
Huszon3as 2010.02.03 13:33:17
Bizonyára sokan hordotok sálat ebben a nagy hidegben. Persze nem csak az utcára kilépve lehet egy ilyen kiegészítőt felkötni, nyugodtan magunkon hagyhatjuk egész nap, kellemes érzetet biztosít, hogy valami melegíti az ember nyakát. Mostanában inkább a nagyobb szemű kötött sálakat…..