Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PapsztKriszta

94 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fékszárny Strandolás Boeingokkal 2011.09.25 10:25:00
Számos érdekes repülőtérrel foglalkoztunk már (itt, itt és itt), s olyan is volt közöttük, amely tényleg a tengerparti homokon működik (itt), de elérkeztünk ahhoz a repülőtérhez, amelyet látva minden repülés iránt rajongó olyanná válik, mint csapzott-visító tinilány az…..
 A szükség nagy úr, mondja a közmondás. Akik pénz szűkében vannak, szeretnének javítani helyzetükön, vagy szeretnének 1ről 2re jutni, keresik a pénzforrásokat. A pénzügyi honlapom egyik hírlevélolvasója is valószínűleg így akadt rá a Facebookon egy oldalra, mely akár…..
Világcsavargó TOP 25 - I. rész 2011.07.14 06:03:00
 Nyár van, s ilyenkor a legtöbben a hűsítő vizet keressük. Íme, egy kis képes összefoglaló a világ 25 legjobb strandjáról!!   1. PROVIDENCIALES - Turks & Caicos Island         Néhány tudnivaló a szigetekről:   Kuba mellett találhatók és…..
Világcsavargó St. Paul de Vence 2011.06.27 20:45:00
Saint Paul de Vence  Provence egyik legszebb faluja. Az 1920-as évektől kezdve hírességek kedvelt üdülőhelye volt. Csak néhány név a sok közül: Matisse, Renoir, Chagall, Cocteau, Yves Montand, Lino Ventura, Simone Signoret,Romy Scneider, Roger Moore, Tony Curtis.... A bejegyzést…..
Világcsavargó Utazunk 2011.06.20 17:28:00
 Miért? Mert szeretünk!! Mert jó kikapcsolódás! Mert élményeket gyűjtünk! Ezen az oldalon pedig megosztom, illetve ha Te is akarod, megosztjuk tapasztalatainkat, útleírásainkat! Tehát, ha szeretsz utazni,útleírásokat olvasni, csatlakozz hozzám! Itt is és a facebookon…..
Elgondolkodtató videó az időről és annak értékéről!       ..
   Tudom, ez fizikailag lehetetlen, mert a testmagasság egy adomány, amely nem változik, ha már elértél egy bizonyos kort. Azonban apró trükköket bevethetsz, ha magasabbnak szeretnél látszani, mint amekkora valójában vagy. Hogy mivel? Íme, néhány ötlet!!   Nem…..
 Bizony, bizony, valami készül! :-) Már nagyon régen írtam bejegyzést, mert nagyon sok hasznos dologgal foglalkoztam az utóbbi időben,ami remélem, Neked is tetszeni fog. :-) Az első, hogy mostantól heti rendszerességgel lehet játszani a SIKERÉRT!!! Mi kell a…..
Sikeres Nők Clubja Egy laza vacsi 2010.10.07 06:54:00
A nagy feminizmus eredményeként, vagy csak úgy, mert muszály vagy bármi más okból,de mi nők is pénzkeresők vagyunk és nehéz dolog megfelelni az elvárásoknak. Helyt kell állnunk a munkahelyünkön. Intézni kell a hártartást, bevásárolni, és még sorolhatnám,de miért tegyem,…..
 Segítsük egymást gyerekek! :-) Én alaptermészetemnél fogva figyelek embertársaimra, barátaimra, családtagjaimra (néhányan sasszemnek tartanak), szeretek segíteni nekik! Most viszont én kérek segítséget, hogy aztán ismét én tudjak segíteni Neked, vagy akár a…..
Sikeres Nők Clubja Tartósíts!! 2010.08.12 06:12:00
HősNőkblogokMég nyár van, de sokan előregondolnak és tartósítanak. Hogy mit? Körtét, barackot, szilvát, uborkát ....és még nagyon sok mindent. Hogy miért? Mert télen milyen jó elővenni a barackbefőttet és társait, amikor már nincs friss és a házi sokkal jobb ( és ha saját…..
PapsztKriszta 2010.08.12 10:58:31
@monikam: Igen, ajánlom, mert ezek a TBSZ konstrukciók nem csak "mezei" lekötések, hanem befektetési alapokkal kombináltak, ott pedig hozamok vannak....Emelett általában a lekötött betéten módosíthatsz a betétszámlán, csak a számláról ne vedd fel/ ne vidd el a pénzt, mert akkor a kamatadót nem úszod meg.
HősNőkblogok Szerintem minden ember arra vágyik, hogy megvalósítsa álmait, hogy ehhez elegendő pénze legyen, anyagi biztonságban éljen. Ugye, Te is szeretnél jólétben élni? Szeretnéd valóra váltani álmaidat? Jogod van hozzá! Benjamin Franklin szerint: "A boldogsághoz két…..
PapsztKriszta 2010.08.11 00:51:49
@Törp-papa: Kedves Törp-papa!
Nagyon sajnálom, de nem látlak a feliratkozók között, emailcím és név így nem szerepel az adatbázisban. Ezúton értesítelek, hogy hamarosan indul a Pénzügyi tanoda, így a pénzzel kapcsolatos dolgokról ott olvashatsz majd és a feliratkozók onnan fognak pénzügyi ötleteket kapni. Jaj ,majdnem elfeljetettem, hogy a Tanoda már fenn vagy a Facebook-on is, csatlakozz! Várlak ott is!
 Fogjon a nyúl is puskát!!      Hogyan tudsz  úgy ellenállni az impulzusvásárlásnak, hogy ne kelljen megvonnod magadtól és családodtól az újdonságok örömét? Előfordult már Veled, hogy valamely üzlet kirakata előtt sétálva megláttál egy szép…..
PapsztKriszta 2010.08.11 00:43:36
@háziasszonysuli: Ha már alkalmazod a bevásárlalistás vásárlást, akkor már jó úton vagy. Figyelmedbe ajánlom többi, hasonló témájú írásomat, pl a reklám ereje, Pénztárzóna kontra pénztárcád...Ezekben mind a tudatos vásárlásra helyezem a hangsúlyt és a készülő "alapozó" tanulmányomban is ötleteket adok a gazdagság eléréséhez. További jó böngészést Neked, köszönöma hozzászólásod!
 Pénzt vagy életet?   Ma ismét egy kicsit a pénzről, pénzkezelésről, problémamegoldásról írok. Azt már tudod, hogy a tervezés fontos, de mindez és az automatizálás akkor működik tökéletesen, ha az elhatározást  véghez is tudod vinni. De az ördög nem…..
PapsztKriszta 2010.08.11 00:43:36
@herbamoni: Kedves Moni, ez a javaslatom azoknak szól első sorban , akik eddig egyáltalán nem foglalkoztak a pénzügyeikkel és a nem kontrollált pénzköltésük, hitelhalmozásuk miatt most nagyon nagy mínusszal a "zsebükben" szeretnének anyagi helyzetükön javítani. Ezt a nagyon rossz helyzet az amikor nagyon hátralékos már a hitel, vagy már felmondással fenyeget a bank, esetleg már eladta és a követeléskezelő "dörömböl" az ajtón. Ebben az esetben is lehet megtakarítani a havi fix összeg elkülönítésével és egy vállalható törlesztőrészlet kialkudásával a "kecske is jól lakik, de a káposzta is megmarad". A bankhitelekkel és az azokkal kapcsolatos dolgokról fogok még írni. Mint említettem: van jó adósság és rossz adósság! Remélem, választ kaptál a problémádra. Egyéb, nem publikus pénzügyi kérdésedet, problémádat írd meg a sikeresnokclubja@gmail.com e-mail címre.
Te is imádod a csirkét? Ugye, hogy ez az a hús, amiből szinte bármit el lehet készíteni? Sütheted, főzheted, párolhatod, minden formában nagyon finom, s mindenre alkalmas. Ezen felül még a szervezetet is ellátja amminosavakkal, B3 és B6 vitaminokkal. A csirkehúsban lévő ásványi…..
HősNőkblogok   Nincs időd boltba menni? Esetleg azért nem szeretsz vásárlásokat bonyolítani, mert elcsábulsz és felesleges dolgokat is veszel? Azt hiszem, nem vagyok egyedül azzal a problémával, hogy a bevásárlást néha nyűgnek érzem. Olykor pedig sok időt töltök…..
PapsztKriszta 2010.08.04 09:07:41
@háziasszonysuli: Örülök, hogy tudtam újat mondani.:-)
Természetesen írok majd még a web-kártyáról is.
PapsztKriszta 2010.08.05 12:34:23
@movaja: Így van!! Éppen ezért biztonságos, mert csak akkor és annyi összeg kerül át erre az alszámlára, amennyit éppen el akarsz költeni!! :-)
 HősNőkblogok   Tudod, hogy aki 10 lépésből 2-őt hátra lép, az hányat lépett előre?   Nem, nem nyolcat! Hatot.   Milyen egyszerű a kérdés, és milyen hihetetlen bölcsességre mutat rá! Miért gondolod azt, hogy egy mulasztás következménye csak a közvetlenül…..
Sikeres Nők Clubja Újra itthon! 2010.08.03 21:32:00
HősNőkblogok Vége a szabadságnak, újra itthon vagyok. Hogy hol jártam? Ott , ahol a világ legnagyobb tőzsdéje működik. Igen, NewYorkban! Érdekes és hasznos volt!   Ezután a kirándulás után újra itt vagyok és írom Neked a hasznos információkat pénzről,…..
  HősNőkblogok Mindig lásd! Ugye Te is szeretsz vásárolni? Én igen! Szinte mindenhol kártyával fizetek! Remélem, Te is. Ha eddig nem lettél volna a bankkártyás vásárlás minden téren képben, akkor e sorozat elolvasása után már profi leszel!! Régebben, amikor még nem…..
  HősNőkblogok Pénz a "falból", avagy a biztonságos ATM használat    Mielőtt használnád az ATM-et (készpénzt vennél fel vagy fizetnél be, mobiltelefon kártyát töltenél fel, stb.) mindig ellenőrizd, hogy nem látsz-e szokatlan, oda nem illő tárgyat…..
    HősNőkblogok PIN kód 1x1, avagy kezeld a PIN-kódot is biztonságosan   Amennyiben új kártyát rendelsz : a PIN-kódot annak elolvasása és memorizálása után, a PIN borítékkal együtt semmisítsd meg!   A kártyához tartozó PIN-kódot kezeld szigorúan…..
Azt ígértem pénteken, hogy ma a biztonságos bankkártyás vásárlásról lesz szó. Az ígéret szép szó, ha megtartják, úgy jó!! Vásárlás esetében mindig kapsz, készpénzfelvételkor alkalmával pedig választhatsz, hogy kérsz-e bizonylatot a kártyás tranzakcióról. A kapott…..
Mónika kommentje kapcsán döntöttem úgy, hogy írok egy sorozatot a bankkártyák biztonságáról. Mivel a PayPass kártyák kapcsán kérdezett a biztonságra Móni, így ezzel kezdem. Az érintés nélküli vásárlás során a vásárlás teljes ideje alatt magadnál tartod a kártyát,…..
Sikeres Nők Clubja Holiday 2010.07.22 08:26:00
Nyár van a javából!! Ugye Te is voltál már szabadságon? Vagy még csak most készülsz? Akkor csak javasolni tudom, hogy indulás előtt olvasd el utazással kapcsolatos tanácsaimat itt és itt, valamint nézz be a háziasszonysuliba is!!Eddig írtam az utazási ötleteket, természetesen…..
 A mosódió kiváló alternatíva az "intelligens" és "hagyományos" mosószerek helyettesítésére.A szappanfélék családjába tartozó Sapindus mucorossi termése. E fa természetes élőhelye Dél-India és Indonézia, nevét a benne található saponinnak…..