Regisztráció Blogot indítok
Adatok
H_Janó

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt hét óta izgulok. Az akkori videóblog az egészségügy átalakításáról szólt és hát aki a szegedi történéseket néhány évre visszamenőleg ismeri, az bizonyosan velem együtt volt kíváncsi rá, hogy mit tud ebből kihozni Bartha László. Háááááát... Az első részben,…..
Szeged Önkormányzata képviselő testülete pénteken ülést tartott és persze ismét előkerült a Mars téri kereskedők ügye. Sok új elem nem hangzott el, önmagában emiatt ugyan egy bötűt nem írtam volna, de talán érdekes lehet, hogy Botka László összefoglalta a város…..
Ismét van egy kis időm irkálni, hát a mostanában unalomig nyaggatott Mars tér ügye helyett Bartha László közetkező videó bejegyzését egészíteném ki, illetve leírnám: én hogyan látom. Előbb azonban el kell mondanom, hogy a közlekedéssel kapcsolatos bejegyzésre reagált…..
A Mars tér körüli történések nem újkeletűek.Abban a helyi politikai erők között nincs vita, hogy ami van (volt), az nem jó és valamilyen formában meg kell szűntetni azokat az állapotokat, melyek joggal nevezhetőek a város szégyenfoltjának.Persze a megoldás más és más. Az 1998…..
Bartha László, Szeged volt polgármestere (1998-2002), mint a Délmagyarország napilapnak nyilatkozta nem kampányként, hanem egyszerű vélemény-nyilvánításként videó-blogot kezdett írni. Jó kis kezdeményezés ez , mert az jó dolog, ha a város általa fontosnak tartott…..