Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Red hat

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Lancôme új arcápoló korrektorának, a Visionnaire-nek a piacra dobását még sosem látott lelkesedés előzte meg külföldön. Angliában több hónapos várólisták előzték meg a bolti forgalomba kerülést (sőt, bizonyos vidéki városokban még most is vannak), ráadásul akkora…..
Oké, tudom, hogy nem klasszikus divatblog téma, de mindenképpen meg akartam veletek osztani pár képet az Intervention-Ware étkészleteről, amelyek a funkciójukon túl hatásos üzenettel próbálják a diétázókat kevesebb evésre rávenni.Ötletes.Képek: Kingdom of Style..
Drew Barrymoore a lenti képen látható narancssárga Jil Sander zsákruhában jelent meg egy partin (konkrétan a CoverGirl 50. évfordulóját ünneplő rendezvényen). A kollekciót az összes kritikus imádta és ajnározta, de eddig kevés híresség merte felvenni a nem túl…..
Red hat 2011.01.12 19:08:16
Ugrándozhatnak örömükben a pacifisták, ugyanis a Bullet Girl Jewellery a gyilkolásnál sokkal jobb módszert talált a töltények felhasználására: ékszereket készítenek belőlük. Az aranyozott vagy ezüstözött töltényekből és hüvelyekből teljesen egyedi és…..
Néha már unalmas csak a szépséges lányokat nézegetni egymás mellett, érdemes megmozgatni az állóvizet valamivel a változatosság kedvéért. A következő képeket a VMAN-ben jelent meg, nem gondolnám, hogy osztatlan sikert fog aratni az olvasók közt. Mario Testino dán…..
A trailere alapján kicsit félve vágtunk neki Az utazó című filmnek a napokban, melynek főszereplője Angelina Jolie és Johnny Depp. Mi volt az, ami a közepes beharangozó film ellenére mégis nagyon vonzott a mozizásban? Nem, nem csak a popcorn. Angelina ugyanis olyan fantasztikus…..
Mivel itt az év vége szeretnénk megköszönni azt a rengeteg levelet, amit a közös email címünkre vagy az egyénire küldtök nap, mint nap. Következzenek most a kedvenceim 2010-ből:(Természetesen a levelek posztolásához hozzájárultak az írók, akikkel azóta már minden…..
Red hat 2011.01.02 15:03:20
OurFashion Sam Page 2010.12.08 14:17:00
 Ha valaki néz tv-t, vagy ismeri a külföldön futó sorozatok megszerzésének nem túl bonyolult mikéntjét, biztosan rákattant már egyik-másik hetente új résszel jelentkező izgalomra. Sam Page pedig többen is felbukkant, így aki igazi sorozatfüggő, biztosan…..
Red hat 2010.12.09 15:20:04
Életem első karácsonyi ebédjét adom december 23-án a családomnak. Arról, hogy milyen lesz a teríték olvashattok majd az ószeres blogon, az hogy mit főzök legyen a holnap problémája, na de hogy mit vegyek fel az már nagy kérdés.Több lehetőség is van, szavazzatok, hogy szerintetek…..
OurFashion Itt mindenki megőrült? 2010.10.10 12:07:00
Lady Gaga talpig karajban egy díjátadón, Bruce Willis hátszínnel a fején egy tv showban és persze hogy már elkezdték gyártani a hús kinézetű kiegészítőket a népnek. Ez már több a soknál és azt hiszem, aki kiad 55 dollárt egy ilyen (100 %-ig animal friendly) nyakláncért, az…..
Pont, mint a filmekben, pont olyan természetellenesen szaggathatja le rólad a fehérneműt a pasid, ezeknek a Dement mágneses bugyiknak és melltartóknak a segítségével! Ahol masnit látsz, az bizony mágnest rejt. Vajon mennyire egészséges ennyi mágnest magadon hordani és vajon…..
A testet körülölelő csodák, a drapériaszerű anyagkezelések láttán gyorsabban ver a szív, kipirul az arc és bepárásodik a tekintet: igen, ez a kollekció a nőiesség non-plus-ultrája. Le merem fogadni, hogy hírességek tucatjai fognak az Atelier Versace kollekcióba öltözni a téli…..
Ha igazán szerelembe estél egy várossal, már az I love ... feliratú szuvenírek sem elégítik ki rajongásodat vágyaid netovábbja iránt, Philippe Tournaire kínálja a legkézenfekvőbb megoldást. Szó szerint, hiszen gyűrűin megjelennek a legkedveltebb városok szimbólumai, vagy…..
Az aprócska zöld gombot megnyomva tárul fel az ékszerek valódi szépsége: a miniatűr elrejtett díszek. Cuki, mégsem kislányos, de ennek ellenére sem tudom elképzelni magamon.Nektek tetszik?Forrás: Buzz Beast ..
Disney gonoszok a MAC legújabb sminktermékein, vagy letisztult elegáns csomagolás a Chanel rúzsiahoz. Nektek mennyit számít, hogy hogyan vannak csomagolva szépségápolási termékek? Lehet döntő tényező egy szép doboz egy krémnél vagy csak a belső tartalom számít?Hogy miért…..
A Numéro 115.-ik lapszámára minden magyar büszke lehet, ugyanis Palvin Barbara és Mihalik Enikő is több oldalon át pózol a méltán híres magazinban. Enikőt tetőtől talpig állatmintában és luxus szőrmékben fotózták, néhol természetesen hiányos öltözetben. Enikő haja…..
OurFashion Lanvin Marry Me! 2010.07.26 18:50:00
Biztosra veszem, hogy a Lanvin legújabb, Marry Me fantázianevű parfümje segítségével több férfi is térdre borul a választottja előtt és felteszi a nagy kérdést: Hozzám jössz feleségül?A parfüm főbb illatjegyei: frézia, fehér húsú őszibarack, ámbra és rózsa - azaz minden,…..
Natalie Cole a nyolcszoros Grammy díjas énekesnő egy magyar tervező, Németh Anikó ruhájában lép fel Venezuelában. A dzsungel névre keresztelt koktélruhát a szeptemberi koncert során fogja viselni.A ruhát a napokban vásárolta Natalie, aki a stylistjával karöltve sétált be a…..
Trend szinten támad az örökös ellenség, a zokni és a szandál kombinációja. A nagy divatházak kollekcióiban és az utca divatjában is felütötte a fejét, bár Magyarországra azt hiszem, csak nagyon lassan tud bekúszni. Sőt, nekünk talán csak a divat bulik erejéig jut majd ki…..
Sarah Jessica Parker már az előző Szex és New York mozifilm premierjén is megmutatta Philip Treacy kalaptervező iránti rajongását (Philipről cikk és a kalapról kép itt) és lojalitásból, vagy éppen kabalából a napokban ismét egy elképesztő fejfedőt vett fel a színésznő. Nem…..
Szerintetek ki volt a legjobban öltözött? Sarah Jessica Parker szövegkiemelőszínű Valentinoban, Kim Cattrall arany-mustársárga Naeem Khanban, Cynthia Nixon Carolina Herreraban vagy Kristin Davis körömlakkpink Jean Desses estélyiben?Forrás: FashionPolice..
Imádom az erdei gyümölcsöket. Egyrészt azért mert szemet gyönyörködtetőek nagyobb mennyiségben, másrészt azért mert isteni finomak. Valószínűleg Fulvio Bonavia is így érzett, amikor megalkotta a "Matter of taste" fotósorozat koncepcióját.Na melyik a kedvencetek? A…..
Sokan még mindig lázadnak a gumicsizma ellen, pedig hatalmas esőben igenis hasznos, és legalább már nem csak zöldet, meg feketét lehet kapni. Mindegyik marad ugyan a sárban tapicskolós formánál, de aki nem tud ezzel a problémával megbirkózni, annak lehet hogy tetszeni fognak…..
A rózsaszín latex, lila tollas fejdísszel, türkiz rojtos patával - nem, ez nem az 'Én kicsi pónim' egyik új karakterének a leírása, hanem egy férfi viseli mindezt egy divatfotó-sorozaton. A képeket (és persze a stylingot is) az Exterface Studio kreatív csoportja készítette,…..