Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Unommáazegészet

0 bejegyzést írt és 562 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kettős Mérce Viszlát elnök úr! 2010.06.24 08:35:00
Veszi a kalapját. Bár még tart Sólyom László mandátuma, már most búcsút vehetünk tőle sajnos. Az általam a III. Magyar köztársaság legjobbjának tartott köztársasági elnöke, elbúcsúzik és ez senkire nem vet jó fényt a magyar közéletben.Sólyom László egy…..
De vajon melyiket? /Borsonline./ ..
Unommáazegészet 2010.06.23 13:40:03
Megadeth, Devildriver, 3 Inches Of Blood @ Petőfi Csarnok 2010.06.20 Mikor bementem a PeCsába, éppen a 3 Inches Of Blood játszott a közel teltháznyi ember idegeivel, hiszen a frontember egy élő, lélegző emberi sziréna, olyan magas hangon énekel. Nyilván Vancuver elöljárói,…..
A volt miniszterelnök megkerülhetetlen tényező a párttagság körében, azon kívül viszont teljesen elfogadhatatlan. Az MSZP törököt fogott Gyurcsánnyal. (Fotó: szegedma.hu) Ajánlott írásunk: Kibaszott jó röpirat a modern baloldalról Mintha mi sem történt volna Emlékszünk?…..
Unommáazegészet 2010.06.18 13:26:27
@drukkker: Én is elpityeredte, olyan szépen írtál. Megsajnáltam szegény, szerencsétlen idiótát. Végül is írhattad volna tovább, olyan szavakat használva, mint a hős vezér, atyánk, megmentőnk, krőzus, A legnagyobb magyar. Olyan sztálinos izéket, amilyeneket az ötvenes években... tudod.... hogyne tudnád, mert mint munkásőr te is átélted azt a kort, melynek stílusát használod.

Lendvai, Kiss, Kovács, Szekeres? Ők maradhatnának?
Unommáazegészet 2010.06.18 13:28:30
@drukkker: Elnézésed kérem, de tovább mazsolázom írásod.

"A fidesz negatív, 8 évig egyfolytában tartó lejárató kampánya, (ami be kell látni eredményes volt) oda vezetett, hogy leszámítva a törzsválasztókat, a zemberek fejében sötét szinben megjelenő MSZP politikusok bűnözők.
Ugyanazok ülnek a parlamentben akik felelősek az elmúlt 8 év gyenge kormányzásáért."

No. Számold össze, hány emeszpés politikus ül börtönben, vagy folyik ellenük eljárás. Számold össze, hány fideszes ül börtönben, vagy folyik eljárás ellenük. Szerinted a Fidesz nyomására voltak korruptak, tolvajok, gyilkosok? Igen, gyilkosok, lásd a csepeli iskola esetét.

Kérdem tőled, az ellenzék kormányoz, vagy a kormány?

Már - újra elnézést tőled - csak az van hátra, hogy egy gyurcsányi fordulattal élve böszmének nevezzelek. De jó nagynak.
Subba Miből lesz a cserebogár 2010.06.09 13:46:00
Meg a nagy magyar slágerek: a Bikini A sötétebbik oldal című, 1991-ben megjelent albumán található Részegen ki visz majd haza című förmedvény konkrétan egy az egyben megegyezik az 1989-ben megjelent Super Mario Land zenéjével. A nótát egyébként D. Nagy Lala annó…..
Nyerd meg ezt a buja kis hímes tojást! A TENGA egy japán férfi örömszerző és maszturbátor termékcsalád, melynek tagjai egymástól eltérő egyedi felépítésüknek köszönhetően különleges egyedi élményt nyújtanak. Kitalálója Mr. Matsumoto, egykori mérnök, ő…..
Unommáazegészet 2010.06.10 18:16:22
Szentesi Zöldi László azt bírta írni a Magyar Hírlapban egy jó kis Népszava ekézés kapcsán, hogy Orbán huszonkilenc pontját Európában zajosan ünnepelték. Valóban? Nekem valahogy más jött le a HVG tegnapi összeállításából: A Financial Times arról írt az intézkedések…..
„A stírölés szerintem a flörtölés előszobája” - senki sem szereti, ha a párja másokat is megbámul az utcán. Igen, ez egy ősi reflex a férfiaknál, és ennél bosszantóbb talán csak az, amikor a pasi hagyja, hogy a csaj fizesse ki a számlát egy kávézóban. Rövid, de…..
Hát tényleg eljött a forradalom, el sem hiszem. Mit forradalom, szabadságharc! Orbán Viktor nemzetmentő 29 pontjában 9.(!) helyet kapta a házi gyümölcspárlatfőzés legalizálása: A pálinkafőzés felszabadításával "kilencven éves küzdelmet zárunk le", mondta Orbán.…..
Unommáazegészet 2010.06.09 10:40:07
@endike: Így igaz.
Kettős Mérce 29 csapás 2010.06.08 18:15:00
Nem szeretnék a javaslat gazdasági részével foglakozni mivel azt nálam sokkal hozzáértőbb emberek fogják kielemezni.  Maga a benyújtott javaslatcsomag nekem nem tetszik, de egy konzervatív szociálpopulista párttól teljesen jó teljesítmény. Nekem nem tetszik a sarcpolitika és…..
Unommáazegészet 2010.06.08 20:38:52
@fingerbangs: Alany, állítmány. Ki szivatott? Kit? Ki? Értelmesen, ha lehet.
Unommáazegészet 2010.06.08 20:45:28
@fingerbangs: Szépen lassa. A dugásban sem az a jó, ha tíz másodperc alatt négyszer mész el.
"Hogyan tegyük tönkre a gazdaságot két hónap alatt?" - tettük fel a kérdést egy hónapja.Hát így. Vagy így.Jean-Claude Trichet és Ben Bernanke, az Európai közponi Bank és a Fed elnökei  És még van egy hónapunk tököt vakarni is.Ez a forintblog történetének…..
Varánusz Hazudtunk, bocsesz! 2010.06.06 08:00:00
Konszolidált a gazdaság helyzete, a kormány igyekszik tartani a költségvetési hiánycélt - mondta Csontvázfeltáró Varga Mihály a tegnapi Nagy Csontvázfelfedő Szemináriumon.De az ország helyzete azért bibis, ő maga talált szikkadó hullákat különböző szekrényekben. Össze is…..
Unommáazegészet 2010.06.06 18:47:45
@soproni1: aZ ÖTVENES ÉVEKBEN MEG A ZSIDÓK IRTOTTÁK A MAGYAROKAT. ÉLJEN A TÖRTÉNELEM.
Unommáazegészet 2010.06.06 18:59:19
@Vlagyimir Iljics Lenon: :-))))))))))

B+ :-)
Böff Evangéliuma Túró Rudolfok 2010.06.05 13:39:00
Azt hiszem számos devizahiteles gondolja most azt a Szíjjártó-Kósa-stb megmondóemberekre, hogy nyalják meg a bal heréjüket.Nyilván van az a fizetés, amikor az ember leszarja, hogy épp valami hülyeséget mondva mekkorát zuhan a forint és röhögve kifizeti a havi törlesztőt a…..
Szavazz a forintért most!Szerettem volna elkerülni a politizálást a kóklerbróker blogon, de egyrészt a politika jelenlegi vezetői szóltak bele durván a gazdaságba, másrészt ilyen kókler politikusokat még nem sokat látott a világ (hacsak nem szándékosan shortolják a forintot és…..
Varánusz Pofa be! 2010.06.04 08:00:00
Úgyis a víziókergetés idejét éljük, dőljünk mi is hátra, és ábrándozzunk. Ne csak prominenseink kiváltsága legyen a szép színes látomások üldözése, vegyük ki a részünket mi is aktívan. Képzeljünk el egy olyan országot, amit a realitáshoz ragaszkodó emberek vezetnek…..
Unommáazegészet 2010.06.04 10:28:31
Unommáazegészet 2010.06.04 11:05:13
@kovi1970: Dögöljön.
A kettős állampolgárság ügyéről kevesen tudnak, akarnak racionálisan gondolkodni (amikor 2004-ben vitatkoztam egy amúgy értelmes barátommal, elismerte az összes ellenérvemet igaznak, a vége mégis az lett, hogy de attól még meg kell szavazni, mert csak). Ennek ismeretében most…..
Csütörtökön bombaként robbant a 2 milliót elrakó Wieszt Jánost ábrázoló videó. A felvétel másik szereplője, a boríték átadója ezekben a percekben tart sajtótájékoztatót. Ennek szövegét nekünk már korábban elküldte, két exkluzív videóval együtt. "Gálfi István…..
Több „Molotov-koktélt” dobtak ma hajnalban egy romák lakta házra Hatvanban. A rendőrség azt is vizsgálja, hogy van-e etnikai szál a történtekben. - írja a HEOL. Szerintem az is baj, hogyha egy embernek is eszébe juthat egy országban egy ilyen hír hallatán az, hogy ez…..
Mandiner blog Forradalom helyett 2010.05.22 08:01:00
 „La Contre-Révolution ne sera pas une révolution contraire, mais le contraire de la Révolution.” (Az ellenforradalom nem ellentétes előjelű forradalom, hanem a forradalom ellentéte) Joseph de Maistre, ellenforradalmár   Kérjük kedves olvasóinkat, figyelmesen…..
Bővelkedik Újbuda kriminális politikai eseményekben. Lassan alig lesz olyan szocialista vagy liberális politikus, estleg cégvezető a XI. kerületben, aki reménykedhet egyáltalán abban, hogy szabadlábon ússza meg Molnár Gyula regnálását.Újbudát a napokban ellepték a "Ki az a…..
A ma reggeli Mokkában Moldova György volt Kárász Róbert vendége, egész jól el is beszélgettek egymással a komenzmusról, meg az MSZP-re leadott szavazat közben hányingerrel küszködő íróról, amikor szóba került Gyurcsány Ferenc mostanában megírt dolgozata szeretett pártja…..
Mivel lassan következik az elszámoltatások ideje, néhány érintettnek  fontos információkkal szolgálhat az Útikalauz börtönbe vonulóknak című korábbi Zugügyvéd blogbejegyzés. Íme a Csak 1 ember nicknevű hozzászóló jótanácsai, mit tegyünk, ha megvernek a…..
Az úgy kezdődött kérem szépen, hogy ő visszaütött... - ez a szakállas poén jutott eszembe annak a kapcsán, hogy a Parlamentben a pártok tegnap úgymond vitáztak Orbán Viktor politikai nyilatkozatáról - már amennyiben persze a süketek párbeszédét vitának lehet nevezni.…..
Unommáazegészet 2010.05.18 22:10:03
@pereszke: Fasz. Lila pereszke. Mérgező.
Igen rossz hír a világ labdarúgása maradék felének, mármint azoknak a keveseknek, akik rosszul választanak csapatot a világbajnokságon, hogy jelen pillanatban egy dán étterem a világ legjobbja. (Nem akármilyen szavazás ez, a brit Restaurant Magazine 806 séfet,…..