Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andy15

6 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mára fáklyás tüntetést hirdetett a Jobbik, amely magát konzekvensen a legerősebb ellenzéki pártnak nevezi. Az előző posztban leírtam, hogy miről szól ez a történet, így ezzel most nem is foglalkoznék részletesen, de érdemes elolvasni a Pesti Srácok mai cikkét a témában: itt. Ami igazán meglepett,…..
Demokrata Szalonna Szegény Jobbik! 2017.12.11 17:28:10
Mit üzen a Jobbik kétségbeesett próbálkozása, látván népszerűségük látványos zuhanását? Azt, hogy próbálnak minden egyes szalmaszálat erősen megragadni, hátha meg tudja tartani a mostanra már nem túl fajsúlyos pártot. A narratíva az, hogy a gonosz Fidesz lehetetlenné akarja tenni a Jobbik indulását…..
Kellemes polémia alakult ki az Omega Felcsúti koncertjének apropóján. Jelesül, hogy a Régi csibészek című örökbecsű dal alatt a zenekar egy a Miniszterelnököt kifigurázó klipet játszott volna be. Itt látható a viccesnek szánt videó, nem az én stílusom, de talán még…..
Mindenki jól ismeri Szanyi Tibor Mszp-s képviselőt. Ha talán így nem ugrana be a dolog, akkor megemlítem mára már klasszikussá vált nick nevét: Szanyi kapitány. Ő aki még együtt ivott és tájékoztatott  a boldogult Horn Gyulával, és adta nevét a magyar politika egyik…..
A hír egy kicsit régi ugyan, de a téma nem vesztett frissességéből. A poszt elsősorban nem politikáról fog szólni, bár egy politikai esemény apropóján indulunk el. Történt pedig, hogy az ellenzék idén január 2-ra tüntetést szervezett az alkotmány ellen az Opera elé, ahol bent…..
Megtörtént az Mszp-ben a régen várt szakítás, kezdőthet egy újkorszak a párt életében.  Most nemelsősorban azzal szeretnék foglalkozni, hogy Gyurcsány hogy játszotta már megintnullára Mesterházyt, hiszen akinek van szeme az látja, hogy a pártelnök mármegint meggyengülve…..
      Megint eltelt egy ünnep, csendben, ahogy ennek normálishelyeken történnie kell. Mindenki ott és úgy mondhatta el a véleményét, ahogyahhoz kedve volt, és furcsa módon, nem kellett puskával vadászni emberekre abelvárosban. Itt mutatkozik meg a Fidesz és az Mszp (DK)…..
Korábban sokszor leírtam: a FIDESZ maga alatt vágta a fát, amikor minden reformra lőtt, válogatás nélkül, nem a reform kivitelezését, hanem egyáltalán a szükségességét kritizálva, mert így a saját dolgát nehezíti meg, amikor majd neki kell ezeket bevezetnie. Egyik legjobb…..
  A Mandiner blogon elkezdett vita a Nemzeti Együttműködés Rendszeréről immár nemcsak a számítógépes világhálón folyik, hanem a Városháza park ideiglenesen összegányolt kerítésén is. A fővárosi önkormányzat ugyanis a fiókok mélyéről összekaparta a maradék…..
Michael Knight Placebohatás 2010.07.15 10:12:00
Széles körű derűlátás és a kormányoldal elsöprő támogatottsága jellemzi a közhangulatot a Medián legfrissebb felmérése szerint. Magyarán 2006 tavasza óta először optimistábbak vagyunk és a jelek szerint pillanatnyilag többnyire elégedettek is az új kormány munkájával.…..
Andy15 2010.07.15 21:02:35
@gpetersz: Persze te már előre tudod, hogy mi fog történni, valószínűleg már meg is beszélték veled......
Varánusz I. Orbán Szaleforeléner 2010.07.06 08:00:00
Új gegmen játszik a maszopos csapatban. A sótlanságba beletunyuló szocik tegnap adták először jelét annak, hogy élnek. Nem tudom ki az új arc, de színt és vidámságot hozott az egysíkú parlamentbe. A Hogy Fricskázzuk Orrba Orbán Viktort Mozgalom szellemi atyja olyat tett, amit…..
Andy15 2010.07.06 19:56:16
@Indriq: "Olvastam a nyilatkozatot"

Jobb későn mint soha.
Arra nem is gondoltál, hogy a gumicsontot nem véletlenül dobták elétek, hogy legyen mivel játszanotok, amíg a felnőttek dolgoznak?
És ha ezt rágjátok orrvérzésig, biztos, hogy nem fogjátok zavarni a köröket.
Andy15 2010.07.06 21:45:55
@Fabius: Mit humorizálnak itt? Én ha már ennyire hülye lettem volna, és utána még el is zavarnának a vérbe, akkor gondolkodás nélkül elhúznék pihenni, vagy pénzt számolni, mindegy melyiket, mindkettőre lenne lehetőségem. Hiába ők más anyagból vannak gyúrva.....
Andy15 2010.07.06 21:55:47
@Fabius: Ez pont olyan ijesztgetés, talán még egy kicsit dúrvább is, hiszen mint mindíg a demokráciát féltik a fidesztől, pedig az egy pillanatig sem került veszélybe, most sem és nyolc éve sem, amikor a fidesz kormányozott. Marketing trükk, hazugság etc. Csakhogy a klasszikus gyurcsányi technika már nem működik, ezt észre kellene venni végre. Szálljanak magukba, tisztuljanak, és talán tíz-tizenöt év múlva újra lenne esélyük valamire a politikai pályán.