Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csakanyi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lázár János a Fidesz parlamenti frakcióvezetője válaszul bejelentette: kezdeményezi az alkotmány módosítását, hogy azok a kérdések, amelyekről nem lehet népszavazást tartani, kerüljenek ki az Alkotmánybíróság hatásköréből. A Galaxis békéjének és megszilárdításának…..
Mielőtt bárki azt hiszi, hogy a Nők Lapja Caféra tévedt, közlöm, hogy ez egy férfias téma, a karácsonyfával kapcsolatos problémák ugyanis alapvetően minket érintenek!Na szóval mához egy hónapra szenteste, ennek apropóján szeretnék még időben eloszlatni egy témába vágó…..
csakanyi 2009.12.13 12:48:09
@Picitures: És belegondolt e- valaki abba hogy milyen kevés alkalom ez egy ember életében- gyerekkorától a sírig- kb 65-70 szer..
ennyi- Becsüljük meg a karácsonyt.
Polír Megvezetnek minket 2009.11.02 10:58:00
Az ember hisz abban, hogy vannak dolgok, amelyek szentek. Hogy a politikai bohóckodás, cirkusz és szájtépés bizonyos szinten még akár működhet is, de vannak dolgok, amikben jobb egységesnek lenni, vagy legalábbis törekedni erre. Fontos dolog a politika, és sok véleménnyel…..
csakanyi 2009.11.04 19:18:00
@gesa2: Sok dolgot jó ideig nem tudtam megérteni, hogy lehet az hogy az a magát baloldalinak valló réteg miért olyan szélsőségesen egyoldaluan gondolkozik, hogy az öszödi beszéd nekik" igazságbeszéd" nem lebukás, a 13 havi nyugdijat az Zorbán vette el nem a szocik ésatöbbi-ésatöbbi. Az a helyzet hogy az összes tartalom nélküli politika mindig is a gyülöletkeltésre alapozott, ilyen volt a Fasizmus ahol megmondták az egyszerű pógárnak" gyülöld a Kohn bácsit a sarokról mert hulladék ember te meg " übermencs" vagy. Hát ezt használja a kommunizmus- az MSZP- ahol a kedvenc szitokszó : Fidesznyik, Zorbán stb. sajnálom öket mert meg vannak vezetve rendesen. De ugyanakkor nem kell nekik semmit sem gondolkozni, nem tanultam egy nyelvet se, képzetlen vagyok stb. Nem értem hogy ausztriában, németországban sokkal jobban áll a gazdaság- ez például abból is látszik hogy nem jönnek ide osztrákok, németek mint gazdasági menekült. Erre mondom én mindig-" élhetnék én -úgy mint egy osztrák - de ezek miatt akik Zorbánoznak és mindig vissza szavazzák ezt a gárdát - nem lehet.
Polír Oltás miért van? 2009.11.04 13:21:00
Vírusok mindig is voltak. A vírus támogatja az evolúciót, támogatja az alkalmazkodást, fejben és testben is kondícionál. Amíg nem tudta az ember, hogy mi az a vírus, addig nagyjából az erősebb élt túl, aki kibírta a betegséget. Ma már tudjuk, hogy létezik vírus, nagyjából…..