Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Margita

36 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rácz Ilona beszámolójaJanuár első hétvégéjén 18 fővel indultunk Hévízre, hogy az év első evezős túráját megtegyük. A túrát a Vízenjárók Gyermek és Ifjúsági Túra Egyesülettel közösen szerveztük.Szerencsénk volt abban, hogy közösen egy kisbusszal…..
Rácz Ilona beszámolójaA Karácsony utáni első hétköznap reggelén jó kedvűen gyülekeztünk az Erzsébet-park előtt, hogy az ünnepek alatti súlygyarapodást némileg ellensúlyozzuk egy gyalogtúrával.A 16 fős csapat szép „őszi” időben indult el. Próbáltuk a ködöt…..
Sztarenszkyné Magdi beszámolója. Egyesületünk tagjainak hagyományos évzáró rendezvényén idén tizenketten vettünk részt.Esztergom közelében a Búbánat-völgyben remek szálláshelyünk volt a Vadregény panzióban.November 4-én péntek délután érkeztünk, és a szaunázási…..
 Mac Mac tudósítása:  2011. június 18-a, sárkányhajó túra Szentendrére Maroknyi csapatunk reggel erős déli szélben, s a Duna folyamatos hullámzása közepette szállt vízre a Római partról.  Mivel kevesen voltunk, és az idő sem ígérkezett jónak,…..
Kabafalvi Sándor tudósítása: Ákos és Bea szervezésében évente elutazunk egy-egy nevezetes helyre. Az idén Selmecbányára esett a választás. Szombaton kicsit hűvös reggelen, de jó kedvvel indult Gödöllőről a kis csapat. Ákos az utunk során az érintett települések…..
Bogyó Éva tudósítása:Május 7-én második alkalommal rendezték meg, Szekszárdon a Borvidék Félmaratont, mely idén a 4RUN Félmaraton sorozat második állomásaként lett meghirdetve. 584 egyéni nevező és 198 váltóban nevezett versenyző állt rajthoz, a szikrázó napsütésben.…..
HÁROM DOBOGÓS HELYEZÉS A MAGYAR SZENIOR ORSZÁGOS MARATON ÉS FÉLMARATON BAJNOKSÁGONVarga Zsuzsanna tudósítása: 2011.április 9-én rendezték meg II. Oxigén Nagyerdei Maraton, Félmaraton Magyar Szenior Országos Bajnokságot Debrecenben.Csodálatos környezetben, a nagyerdei…..
Margita 2011.05.03 09:15:30
@ZsunV4m8: Sanyi tudósításának szövegét hasonlítsd össze az általad írt anyaggal, és akkor megtudod, hogy miért azt raktam fel.
Kabafalvi Sándor tudósítása:Április 2-án, ebben az évben, mi tettük először vízre a 12m hosszú, és 200 kilós sárkányhajót a MULTI vízitelepén. Varga Zsuzsi meghívására, egyesületünkből 10-en vettünk részt. Többen közülünk először fogtak evezőlapátot a kezükbe. A…..
Varga Zsuzsanna tudósítása:Márciusban számos versenyre várták a futókat. Debrecenben március 12-én rendezték a 4RUN félmaraton sorozat első versenyét. A Gyulai István Atlétikai Stadion rekortán pályáján 10 ország képviseletében több mint 600 fő állt rajthoz, hogy a…..
Három csodálatos napot töltöttünk az alacsony Tátrában. Szikrázó napsütésben síeltünk reggeltől estig. Kabafalvi Sanyi hihetetlen sí tehetség! Most csatolt először lécet a lábára és másfél nap alatt megtanult síelni. Kedden már biztonságosan siklott a piros pályákon…..
Mozgás!Egy műsor a sportolásról. Az ECHOTV műsora. 2011. 02. 18-án ment adásban, benne a Téli Margita Terep Maratonról készült beszámolóval. A riportot, több más érdekes téma után megnézheted a http://www.echotv.hu/videotar.html?mm_id=142&v_id=6602 címen...
2011. február 12-én került megrendezésre a Téli Margita 6-12-20-40 gyalogos teljesítménytúra és az V. Téli Margita Terep Maraton. A képre kattintva nézheted meg Éviék felvételeit...
Munkatúra 2011. január 22. Sztarenszkyné Magdi beszámolója.A képre kattintva nézheted meg a további felvételeket. A bejárást ezen a napon Kobzi András helyett Deák Zoli vezette. Végig sétáltuk vele a téli túránk 20 km-es távját. Festék nem volt nálunk, így csak…..
Sztarenszkyné Magdi beszámolója:2011. január 16-án Gödöllőn, a Városházától indultunk el a bejárásra. De mit is jelent egy túra bejárása? A teljesítménytúrát megelőző időszakban végigjárjuk az útvonalat. A kiránduláshoz szükséges felszerelésen kívül ilyenkor…..
A Lokálpatrióta Klub szervezésében 2010. szeptember 18-án miénk volt egy körre a Hungaroring.Kerékpározásunkról bővebben a http://www.lokalpatriotaklub.hu/hir/45-mienk-a-palya címen olvashatsz...
"IRONMAN MARGITÁSOK"Egyesületünk tagjai közül négyen indultak a XX. Hosszútávú Triatlon Országos Bajnokságon, Nagyatádon. Reggel 7 órakor Gyékényesen rajtolt a 435 triatlonista, hogy a sűrű köd borította bányatóban leússza a 3,8 km-es távot. Innen 180 km…..
A képre kattintva nézheted meg a további felvételeket...
A szokásos tavaszi egynapos kirándulásunkat idén Bea és Ákos szervezték meg, ezúttal történelmi látnivalókra helyezve a hangsúlyt. Kirándulásunk fő célpontja az 1996 óta a kulturális világörökség részét képező Pannonhalmi Bencés Főapátság megtekintése volt. Hazafelé…..
KOBZI ANDRÁS: EZ A VERSENY A KELLEMES FUTÁSRÓL SZÓL A Futanet.hu oldalán jelent meg egy interjú Kobzi Andrással, amit a http://www.futanet.hu/cikk/kobzi-andras-ez-a-verseny-a-kellemes-futasrol-szol címen olvashatsz el. A riport teljes szövegét a…..
2010. április 11-én első alkalommal kerül kiírásra a Gödöllő K-15 kerékpáros túra.A Gödöllő K-15 útvonala: Gödöllő Városi piac - Alsóparki járda - Állomás út - Erdész köz - Fácán sor - Őz utca - Jászóvár utca - Fenyves köz Klapka György út - Madách Imre utca -…..
2010. március 6-án szombaton, kellemes sétát tettünk az Erzsébet-parkban és környékén a Götlésekkel. Közös kirándulásunk emlékét felidézendő apró emléktárgyat ajándékoztunk nekik, amit Mariann nagypapája készített: fából készült, tölgyfalevél alakú lapra égetett…..
Deák Zolitúravezető vasárnap reggel Mogyoródon várt minket. A BKV-s forgalmista is közreműködött a kép készítésénél. A hó szép nagy volt, jó sokat tapostuk. Szép napos idő kísért utunkon. A Szent László kilátónál körbenéztük a vidéket, de a szél hamar leparancsolt…..
 Kedves Túratársak! A május 15.-ére tervezett buszos kirándulás programját pontosítottuk. Fő úti cél: Pannonhalmi Bencés Főapátság és a hozzá kapcsolódó látnivalók. Indulás: 2010. 05. 15-én Gödöllőről – 6-kor.Utazás a "kertek alatt" az…..
2010. március 6-án, szombaton, 9 órakor Gödöllőn a Volán-pályaudvaron indul a közös túránk.A tervezett táv kb. 5 km.GÖTLE, a Gödöllő és Térsége Látássérültjeinek Egyesülete. Számukra az erdő segítség nélkül nem látogatható.Egy szép kirándulás közös élményéhez…..
Első alkalommal kerül kiírásra a Téli Margita 12 teljesítménytúra. A Téli Margita 12/20/40 gyalogos teljesítménytúra kiírásai a http://www.margita344-2.hu/prog/Margita_2010_tel.html címen olvashatók...