Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomtailor

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hiéna nagyon cseles volt, ráadásul a Densionnál mindent megtettek azért, hogy ne ásítson sokáig az irodában, hiszen szájából áradó rettenetes bűzével komoly fenyegetést jelentett minden - szaglószervvel rendelkező - élőlény számára. Így fejét gyorsan letakarták egy…..
tomtailor 2010.12.11 21:05:25
Ideje önvizsgálatot tartani. Eddig azt hitte, hogy kedvenc autós lapjában sohasem fog találkozni a balról csonkolható prím kifejezéssel? Tévedett. Nagyot. De mi itt a Totalcarnál egy eléggé nyitott társaság vagyunk, nem vetjük meg se az autistákat (dolgozik is itt jónéhány), sem…..
A Mohó Hiéna visszatért, tarsolyában masszív, Valvoline téli szettel. Van benne minden, ami ebben a latyakban-fagyban jól jöhet. Termofólia, többször használható melegítő-tasak, csomagtér-rendező, egész menő sapka és egy rakat egyéb apróság. Három csomagunk van, három…..
  Nehezen tud beállni egy parkolóba? Lehet, hogy ön tényleg béna, de sokkal valószínűbb, hogy a parkolóhely rettentően kicsi. Vélemények azonos című írásunkról...
tomtailor 2010.01.29 13:37:01
@mortadella: "Tehát jogom van megismerni, hogy például milyen aszfaltot kell lefektetni Magyarországon, jogom van gondolkodni, véleményt alkotni a témáról, urambocsá' kritikát megfogalmazni a jogalkotástól kezdve egészen a kivitelezésig."

ZK 35/55 Z 12/20 Z 5/12 NZ 5/12

majd ha ezek a "semmitmondó" adatok mondanak valamit akkor nyugodtan kritizálhatod a kivitelezést, hja meg még egy esetben, ha Te fizeted ki a kivitelezőt.
tomtailor 2010.01.29 14:33:35
@tom sailor: pedig sok esetben nem a kivitelező tehet róla elhiheted. Jönnek mondjuk a közművesek és gond nélkül szétbasszák a 2napos burkolatot ha éppen eltört a csövük,ahelyett hogy az adott szakaszon burkolás előtt kicserélte volna.....és akkor onnantól kezdve bukott a dolog mert tuti süllyedni fog még amit visszatemet,és már kátyúsodik is..
Ha ön vérbeli autóbuzinak tartja magát. Ha ön a Forma-1 közvetítések alatt is csak azt várja, mikor padlózza le Bernd Maylander a biztonsági autót. (Mint én.) Akkor ez az Ön ajándéka. Lehet. Mert mi is lehet jobb annál, mikor trepnihez szegezett gázpedállal gyorsul egy big block…..
tomtailor 2009.11.04 17:52:30
@ommm: nana,a 4 váltás az öt gang.:)