Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TaMara

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A színes karkötők a nyár nélkülözhetetlen kiegészítői, melyek minél színesebbek, annál jobban tükrözik a vidám személyiségünket! A Cruciani karkötőit már nem kell bemutatnom, hiszen az idei nyár nagy slágerei, különleges bűverejük egy részét a káprázatos…..
Szinte hihetetlen, de túlléptük a bűvös ötezer lájkolót a Smink | Makeup blog Facebook oldalán, amit ezúton is köszönünk Nektek. Ebből az alkalomból - a Sigma jóvoltából - egy Make Me Up 12 darabos ecsetkészletet sorsolunk ki, amely a legnépszerűbb ecseteiket tartalmazza, és…..
Hoze Gyorshír 2009.11.06 12:22:00
Nem ma lesz adásba a Fókusz, nem tudni mikor...Most értesítettek, nem ma lesz adásban a keddi Fókusz felvételünk...  Indoklás szerint túl sok az anyag, még mindig vágási munkálatok vannak. Most úgytűnik, jövőhéten kerül adásba. Egyrészről ugyan örülünk, hogy nem a…..
Hoze Gyorshír 2009.11.04 19:47:00
Pénteken lesz a Fókusz szereplés RTL klubonMivel túl sok lett az anyag amit felvettünk, így a vágási munkák csúsznak egy napot, és pénteken lesz adásban. Ez még jó hír is lehetne akár, hogy többet szereplünk majd - ám annyira nem örülök ennek, mert pénteken meg…..
Hoze Rövid beszámoló 2009.11.03 17:12:00
Fókusz forgatás.Jó volt!:)Nem akarom ellőni a poént, szóval csütörtökön este nézze mindenki. 20:05 - 'Fókusz' - Rtl Klub. Lesz benne interjú, 2 szám, és pózerkedés is.Update: Valaki(k) legyen(ek) olyan kedves(ek), hogy vegye(ék) fel dvd-re, vagy bármire, és küldjék majd el…..