Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eliot Rosewater

0 bejegyzést írt és 95 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Levest bármikor képes vagyok enni, hiába próbáltak a menzai karalábé- és tojáslevesek az ellenkezőjére kondicionálni. Egy lakatlan szigeten a rántott leves és pirított zsemlekocka kombó helyett szerintem még a hajótörött Bear Gryllst is inkább az urofágiát választaná. Főleg ha annyi köménymaggal…..
Európa megdöbbent. Hogyan történhetett ilyen borzalom a kontinens kulturális központjában? Hidegvérű gyilkosok szórakozni vágyó, ártatlan fiatalokat mészároltak le. Európa pedig megdöbbent, az emberek megdöbbentek, a politikusok megdöbbentek. Kérdem én: min? Nem számítottak…..
Sűrűn nem nyilvánultam meg az internetes korlátozások ügyében, leginkább azért nem, mert a blokkolt oldalak köre jellemzően hidegen hagyott. Érthető okokból a nagy, nemzetközi, bizonyos szempontból fenyegetésként megélhető lapokra mentek rá, s kis hazánk leányaként ezek jó…..
Eliot Rosewater 2015.11.10 14:43:55
@So No: Aranyos vagy, hogy azt hiszed, hogy az utóbb említett dolog kizárja az előbbi lehetőségét.
Nagyon úgy fest, hogy második nekifutásra sem jut el odáig az ellenzék népszavazási kezdeményezése a vasárnapi boltbezárással kapcsolatban, hogy megkezdődjön az aláírásgyűjtés, mivel egy „szemfüles” magánszemélynek ismét sikerült megelőzni beadványával az MSZP-t, amely…..
Eliot Rosewater 2015.11.03 01:03:38
Elég gyönyörű, hogy az amúgy fellengzősködésben világbajnok fantagyúak mennyire frusztráltak a téma kapcsán, mert érzik a vesztüket :)

Arról mikor beszéltek, hogy elég nyilvánvaló módon valaki mindig leadja a drótot a mucsajröcsögei választókerületből szalajtott strómannak, hogy biztosan elutasítandó kérdésjavaslatot adjanak be?

@ulpius66: te meg helyesen demonstrálod a fideszes propagandát. Szerinted 873e háztartás 873e embert takar, gratulálok az eszedhez. De ha ennyire súlytalan a téma, akkor miért fosod össze a bokád az összes haverral együtt a hallatán? Tessék megmérettetni és kiderül majd, hogy könnyűnek találtattok-e :)
November 8-án mutatja be az HBO az Aranyélet című, saját gyártású sorozatát, ami ugyan egy finn minta alapján készült, de valójában sokkal több benne a magyar elem, mint az északi. Sokszor foglalkoztunk már az Aranyélettel az Indexen, Krigler Gábor showrunner nálunk jelentette be…..
A bécsi Naschmarkt piaci séta során borzalmasan túlárazva jutottam hozzá két, itthon kevéssé ismert gyümölcshöz. A mangosztánt már ismertem Indiából, a sárkánygyümölcs viszont teljesen új volt nekem, fogalmam sem volt, mire számítsak. A korábban többször kóstolt…..
Deansdale Doctor Who 2015.10.20 14:25:12
A magyarul savanyú kényszerből "Ki vagy, Doki?"-nak elkeresztelt sorozat sosem érdekelt igazán, úgy gondoltam afféle kis költségvetésű brit bohóckodás - mint a Waczak szálló, csak humor nélkül. A neten böngészve véletlenül megláttam, hogy nagyon magasra értékelik egy…..
2015 szeptember 8-án egy magyar online tévé egyik operatőre Röszkén dolgozott, éppen a menekülteket filmezte. A rendőrök közül kitörő menekültek közül az esetről készült videófelvételek tanúsága szerint először egy kislányt, majd egy gyermekével a karjában menekülő…..
Azért eltelt pár hónap a migráns őrület óta. Úgy érzem mostanra minden álláspontot sikerült megismernünk, mindenkinek a prioritását a magunkévá tettük. Ma már a nemzetközi és magyar sajtó beszállt a futókerékbe és körbe körbe futkorászik, amikor a témát akarja…..
Eliot Rosewater 2015.09.29 16:41:10
@Ad Dio: az valahogy mindig elfelejtődik, hogy a németeknek egyszer ez már sikerült a délszlávokkal.
1. Mi történt? A végvári kapitány kudarcot vallott. Európa nem kér abból, hogy éppen Orbán védje meg. Ez világosan kiderült az Európai Tanács szerdai-csütörtöki összejövetele után. Elfogytak, vagy soha nem is voltak Orbánnak szövetségesei, ez már abból világosan…..
A liberális demokráciának hála mára nagy fejlődésen ment keresztül az elmekórtan. Az ápoltakat immár nemcsak villanyozással, hidegvízzel, gyógyszerekkel szedálják, hanem megengedik nekik azt is, hogy könyvet írjanak. Természetesen ezzel a lehetőséggel kevesen élnek, és az…..
Olvasgatom a kommenteket a Facebook-on. Elképesztő, ahogy tegnap óta teli torokból szidják a horvát NÉPET a horvát KORMÁNY impotenciája miatt. A migráció kérdéskörében ez olyan mértékben vált általános tendenciává, ami már tragikus. Sajnálatos, hogy a hozzászólók…..
Eliot Rosewater 2015.09.20 20:41:15
@freestep: Imádom az ilyen panelből megmondóemberkedő, Bécsen túl sosem járt szociológustanoncok elemzéseit a muszlimok beilleszkedési képességeiről.

Csak egy kérdés: személyesen hányat ismersz? Mert ha a szám 0, akkor pont annyit ér a mélyenszántó elemzésed, mint amikor a becsiccsentett Palibácsi szotyizgatva okoskodik a lelátóról, hogy hogyan kellene a zaranylábú megye II-es fiúknak játszani.
Eddig is nehéz volt szó nélkül elmenni a menekültkérdés mellett, nem lehet kikerülni, hiszen ennyire közel eddig még nem volt ez a megoldandó probléma. Most már én sem tudom visszafogni magam, főleg amikor főszerkesztőnk is leírta az üggyel kapcsolatos meglátásait. Ehhez tudni…..
Eliot Rosewater 2015.09.20 01:33:19
Na kezdődik az elvek közé a "de" szócska beillesztgetése, a másik oldallal való kompromisszumkeresés és a többi hülyeség.

orbán egyszerűen mesterien végzett egy dolgot: remekül hallgatott a Trumpot, Cruzt és társaikat utolsó atomjaira elemző amerikai stratégákra, akik neki dolgoznak, az ottani "verem a mellem, nagy szájjal ordibálok és nem csinálok semmi a mondandómhoz hasonlíthatóan keményet" mentalitást hozták magukkal.

Bármennyire is Európa védelmezőjeként parádézik, viktor szokás szerint csak magára és a sleppjére tud gondolni, ahogy ezt a kötcsei beszédéből megismerhettük. "Megvédi" Európát, mert Európa része Magyarország, az meg az ő saját kis aranytojást tojó tyúkocskája.

Tesz ő magasról a szabályok betartására, tett mindig is, csak eljátszotta a szentet, nyugaton meg vannak annyira naivak, hogy bevegyék még most is, tizenhetedszerre. Ha jól sejtem Schengent épp most is jól védjük a migránsok regisztráció nélküli Szgh-ra szállításával, ahol kényelmesen ott van párszáz méterre a határ.

Veri a mellét, mert a buta, objektivitásról, pártatlanságról és politikai szimpátia felett állóságról sosem hallott szavazóinak kell a fekete-fehér, képregényszerű Gonosz és Jó harca. Lehet magatokat vállon veregetni, hogy ti a csúnya, gonosz Merkeluszpók helyett Törpvitya mellett álltok ki, csak vegyétek már észre, hogy szerepet játszik és ti vagytok azok, akik a hígfos előadásért örömmel adjátok oda ingetek-gatyátok.
Aranyozott fegyverek, egzotikus vadállatok, gyönyörű nők, luxusautók – ezekkel menőznek a mexikói drogkartellek emberei. A jelek szerint a közösségi oldalakat is elérte a bandaháború, a rivális csoportok ezen a téren is összemérik az erejüket. Bár az ilyesmit mindig nehéz…..
Eliot Rosewater 2015.09.12 01:59:37
@Hajdú Peter: Csak 4 kommentig sikerült bírni libsizés nélkül? :D Meséljetek a becsempészendő ISIS-harcosokról is :DDDD
A menekültügyben sok egyoldalú, méltánytalan tudósítás jelent meg a nyugati sajtóban Magyarországról. Az utóbbi napokban azonban új fegyverek is megjelentek a hungarofób eszköztárban: a nyílt, szégyentelen hazugság és az aljas vérvád. “Migránsok menete az…..
A Game of Thrones ifú sztárja, a Sárkányok Anyját alakító Emilia Clarke ismét címlapon szerepel, méghozzá az amerikai Harper's Bazaar júniusi/júliusi számában. A képek igazán szuperek lettek, a fotós Norman Jean Roy volt. ..
Az Őrház Tahiban már elkezdett valami nagyon jót, ideje lenne végre Budapestre is csinálni egy fantasztikus BBQ-helyet, mondjuk ilyet, mint ez a zseniális (és olcsó!) New York-i. Bazi Nagy BBQ Vacsora! A BBQ lényegéről csak annak kell magyarázni, aki még nem próbálta ki jó…..
Adott egy odaadó férj, aki a feleségének minden külföldi útjáról valamilyen különleges szuvenírt hoz ajándékba. Adott továbbá egy designért, és persze ezekért a meglepetésekért rajongó fiatal feleség, aki nem mellesleg sikeres menedzser egy felkapott ügynökségnél. És…..
Eliot Rosewater 2014.12.16 00:39:29
@bestpixel: @pupumpa: az örök hibába estek, csak magyar szemszögből bírjátok nézni a dolgot. Ez magyaros ajándék, idelátogató külföldieknek. Őket nem érdekli, hogy csikósé vagy gulyásé-e a kalap a Néprajzi Lexikon szerint, hogy a bányász miért hordja azt vagy hogy mennyire autentikus a stilizált matyóminta. Nekik egy_stylish_ajándék kell, amit a hamburgi loftjukban kirakhatnak az Indiából, Guatemalából és Lettországból hozott hasonló, de mégis különböző dekorok mellé.
[Folyamatosan bővül a gyűjtemány karácsonyig, érdemes visszanézni!]Összeszedtem azokat a karácsonyi ajándékokat, amiket egy magamfajta gasztroőrült egészen biztosan hatalmas örömmel kapna meg!És ki is próbáltam őket, a legtöbbnek nagyon elégedett használója vagyok, azért…..
Norvég fapadosnak van London-Budapest járata, most meg egy spanyol cég indít Róma-Budapestet. Kissé meghülyült a világ, vagy van ebben ráció? Lenne, hiszen a két cég átszállásos kapcsolatokat is kínál, ami baromi jól hangzik. Budapestről Santorini, vagy épp Granada? Sirályság.…..