Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hajas baba

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudjuk, volt-e már ilyen a blog történetében, de ha volt is, biztos nem mindennap fordul elő, hogy lányok(!) vállalkozzanak itt posztírásra. Mi vettük a bátorságot, egyszer van egy évben gyereknap nőnap, ami remek alkalmat ad arra, hogy bevéssük magunkat az NST virtuális…..
hajas baba 2010.03.08 12:34:51
@_benito:
erre a mondatunkra ezt a választ vártuk, sejtettük, h kiszúrod, nem tudjuk olyan apró betűvel írni :-D
hajas baba 2010.03.08 19:24:29
@Klárensz:
manapság már minden megeshet:
"Két apja volt a török ikreknek Egy török férfinak gyanús volt, hogy hároméves ikergyerekei nem hasonlítanak egymásra, ezért DNS-tesztet kért, amelyből kiderült, hogy csak az egyik gyerek az övé." :-D
( www.mommo.hu/media/Ket_apja_volt_a_torok_ikreknek )
hajas baba 2010.03.08 19:36:38
A futball a 19. század közepén, gyakorlatilag a gyarmatosítás melléktermékeként került Afrikába; francia, portugál, brit papok, katonák, tengerészek és misszionáriusok honosították meg a korábban sosem látott játékot. Az iparosodással egy időben nemcsak gazdag…..
hajas baba 2010.02.01 19:04:44
@Mac_KAPUFA:
Az Arsenal-MU meccs sem lehetett egy felejtős élmény 3D-ben :-)
Egyetlen nyomorúságos meglepetésre sem futotta az utolsó forduló szerdai játéknapján pályára lépő csapatoktól, talán a Liverpool második hazai vereségét tehetjük egyedül ebbe a rubrikába. Mivel nagy dolgokról nem tudunk beszámolni, így rámegyünk a bulvárra: Bölöniék…..
Kicsit felborultak a dolgok a Serie A-ban. A zsinórban négyet nyerő Cagliari leverte a 10 emberrel végző Sampdoriát, a Roma csodaszép pontot fogott az Inter otthonában, a Milan pedig szétkente a Laziót az Olimpicóban. Nyert, és csökkentett hátrányát a Juventus, és meglepő udinei…..
hajas baba 2009.11.11 21:07:11
@_benito:
oh, my God! micsoda hír így a sikeres vizsga utáni szakrális tételmegsemmisítős,jutalom nst olvasós esti mókámban... az olasz posztokkal éltem túl az államvizsgákat tavasszal!
benito, ne tedd ezt! Ha csak van egy pici kis remény, egy halvány esély, h ne következzen be a legrosszabb,(az olvasók szempontából naturalmente) ragadd meg! Tedd rendbe a lelkületedet, támogatlak a leszokásban. Ha segítség kell, szólj bátran! :)
A hétfő-szerda megagiga kellemetlen ügyfeles napokat nst poszt nélkül nem lehet túlélni!
Én nem szoktam kommentelni, mert nem vagyok az a mindent megmondós, észosztós, extrovertált csaj, de mindig olvasom a témát :-) (meg különben is, pasiknak beírni a frankót?!)
Szóval értem én a problémáidat, nadena!