Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tokajikokain

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez fizikailag fáj. ..
tokajikokain 2010.06.17 00:43:05
@Animacs: Tudnál a kedvemért írni egy olyan hozzászólást, amiben nem szerepelnek az alábbi szavak: reptér, Sainsbury, Costa, angol, külföld? Csak kíváncsi vagyok, hogy menne-e. Hajrá!
tokajikokain 2010.06.18 14:39:08
@dex.ion: @jürgen baromartz: Köszi! Jól esik az elismerés. Pláne, hogy azóta is kussol. :D Valószínűleg a TESÓját várja haza egyéb témába vágó kifejezésekért, de az még nem ért haza a munkahelyéül szolgáló REPTÉRről, mert olyan sok ANGOL áll még sorban ott KÜLFÖLDön, hogy azóta sem tudtak bezárni.
nem is tudom, kézeltörés? vagy valami hasonló, aki nyilvánossá tesz ilyet. kasza pisti hívta fel a figyelmemet erre az angol weboldalra, ahol ez a nagyszerűen és precizen megrajzolt magyarország térkép található:http://www.winetours.co.uk/destinations/view/32/hungary..
Hát....hát...hát...hát megszívtuk:DNajó először is leírom az én szemszögemből a tegnapi napot, vagyis az utazást.Budapesten sehol senki a repülőtéren...könnyes búcsú szülőktől stb. majd ketten beszabadulunk "Végre lelépünk" címszóval vidáman, vigyorogva. Erre…..
Na nem csak azért mert Mandi ma töltötte a 23-at ööö... akarom mondani a 17-et /ezúton is szeretnék Boldog Vénülésnapot kívánni Öreglány! ha hazamentem, megünnepeljük/, és a Malév sem kecsegtetett semmi jóval /igazából egyáltalán nem kecsegtetett semmivel/, mégis azt hiszem,…..
Ha legközelebb pár soros bejegyzést találsz csak idelátogatva. A hosszabb, képes beszámolóknak egy kis trükk segítségével innentől csak az első sorai jelennek meg. Ahhoz, hogy a teljes bejegyzést lásd, kattints a "ha érdekel a folytatás" linkre...
Június 12-én 47.901 Ft-ért megvettem a repjegyem a Malévnál, január 21-i visszaúttal. Tettem mindezt abban a boldogító tudatban, hogy szükség esetén, némi plusz költséggel, megváltoztathatom a dátumot. A hirtelen ölembe hullott ösztöndíj pedig egy 3 hetes törökországi…..
Szaftos pletykák Jannekről, avagy újra támad a meleg-téma. Antonin születésnapi buliján itt volt egy rendkívül részeg (és talán egyéb tudatmódosító hatása alatt is álló) meleg srác, aki – miután senkinél sem járt sikerrel, úgy döntött, továbbáll. Nem sokkal…..
Figyelem! A következő fotók alkalmasak Kováts Dóra nyugalmának megzavarására! Az elmúlt 1 hét 2 állatfajjal hozott minket a kívántnál szorosabb kapcsolatba. Ráadásul mindkettővel a konyhában találkoztunk, ami még kevésbé tette őket szimpatikussá. Ami a madarakat illeti,…..
tokajikokain 2009.11.16 16:42:34
Még az a szerencséd, hogy nincsenek k16@52077 macskák a kéróban, mert azok ezerszer gusztustalanabb genyó állatok, mint az aranyos egérkék. Emlékszel arra a nyárra, amit egy garázsban lakva töltöttünk? Ott is voltak és milyen kellemes kenyérillatot árasztottak, nemde? Óhhh, a régi szép idők!!!!
Első este (09.19.) rögtön lakásavató is volt, node csak amolyan visszafogott. A srácok pókerezni kezdtek és elérkezettnek láttam az időt, hogy én is megismerkedjem ezzel, az eddig misztikus homály övezte idegennel. Thomas lett a mesterem, aki egyébként a lakótársával,…..