Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EszterAnna

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Portugália, Európa déli részén, a kontinens legnyugatibb csücskében terül el, szemben az Atlanti-óceánnal. Ragyogó napfény és barátságos emberek fogadják az idelátogatót. Különböző eredetű népek: főniciaiak, görögök, karthagóiak, rómaiak keveredtek és olvadtak be a…..
Country zene LeAnn Rimes 2009.11.16 15:31:00
LeAnn Rimes biográfia: LeAnn 1982. augusztus 28-án látta meg a napvilágot, Mississippi államban, egy Jackson nevű városkában. Még nincs két éves, amikor énekelni kezd. 5 éves korában, egyetlen gyerek-versenyzőként indul és nyer egy táncdalfesztiválon, amely végleg meghatározza…..
A vasárnapi New York Timesban cikk jelent meg arról, vajon anyagilag sikeres lesz-e James Cameron tizenöt éve készülő, decemberben (nálunk 17-én) mozikba kerülő Avatar-ja. A cikkből kiderül, hogy a film teljes költségvetése eléri a döbbenetes 500 millió dolláros összeget, ami…..
EszterAnna 2009.11.09 16:23:12
@ortilio: Kedves vagy, meg vagyok elégedve a válaszoddal :)
Négyszázezer forintért kelt el egy adag tehéntrágya, amely egy minisztert ábrázolt mellszoborként. Az alkotó szerint túl puhány az új-zélandi környezetvédelmi miniszter. forrás: index.hu      ..