Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paledi

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hölgyek, urak, minden tiszteletem a tiétek. Jó dolog lehet ma Magyarországon középiskolásnak lenni. Kevés olyan helyzet van, amikor az ember ennyire látványosan kiállhat magáért és a társaiért - voltam már ilyen helyzetben régebben, és nagyon jól tudom, milyen erőt tud adni az…..
paledi 2012.12.13 14:35:51
@ekszvájzed: Hülye.
paledi 2012.12.13 14:55:18
@ekszvájzed: Tényleg hülye.
paledi 2012.12.13 14:55:59
@ekszvájzed: Ez nem ellenvélemény, ez hülyeség.
A fideszes Rogán Antal, Babák Mihály és Kapus Krisztián szombaton benyújtott egy módosító javaslatot a harmadik országbeli állampolgárok beutazásáról és tartózkodásáról szóló törvényhez. A módosítás értelmében a harmadik országbeli (vagyis EU-n kívüli) emberek…..
Három szerencsétlen idióta könyvet írt arról, hogy Orbán Viktort amerikai alapítványok és az EU intézményei meg akarták buktatni.  A könyv megírásának ötletét az adta, hogy túl sok az arra utaló ok-okozati összefüggés, hogy Magyarország és Orbán Viktor ellen…..
paledi 2012.06.18 11:01:56
@Cpt. Flint: Igen. Nagyon választani nem lehetett (bár voltak akik visszamondták a megtiszteltetést), inkább az a figyelemre méltó, hogy MSZMP-tag volt. Azért oda nem volt egyszerű belépni. Ismétlem, régen volt, mára biztos megkomolyodott. (ilyenek is vannak)
Az elmúlt két év bizonyította, hogy a kormányzat és a kormánypárti többség rendkívül kreatív az új adónemek megalkotásában. Azonban az újonnan bevezetett adók közül egyesek nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket.A legjelentősebb adó ebben a körben a…..
paledi 2012.06.14 11:42:46
@csbaly: ezt el is hiszed vagy csak úgy irod? "Bankadónak, telekommunikációs adónak rengeteg értelme van, nem véletlenül másolják" Ezt most éppen kivezetik mielőtt mindenki lemásolhatná.......
paledi 2012.06.14 11:51:18
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: Tényleg elhiszed, sajnálom. További szép napot!
Április végén megszületett az első kormánydöntés a témában. A megvizsgált szociális ellátások közül egyelőre csak kettőnél lesz változás: - a rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény teljes összegét (évi két alkalommal gyermekenként 5800 Ft) utalványban kapják meg a…..
Fizetős a parkolás, fizetős az autópálya, fizetős a tömegközlekedés – egy keletnémet tartományi képviselő javaslata szerint pedig a gyalogosátkelők használatáért is fizetni kellene. Utánajártunk, mit szólnak a budapestiek a külföldön nagy vitát kiváltó fizetős zebra…..
A Lakatos úti lakótelep korábban is a szerethető lakótelepek közé tartozott a négyemeletes, csúsztatott zsalus házaival, szellős beépítettségével, sok játszóterével és pingvinszobraival. A fenti képen látható alkotás még jobban megerősíti ezt a képet: ez alighanem Budapest…..
Egy kollégánk jelezte, hogy az mr1 ma reggeli műsorában, valamikor hat óra tájékán egy perces, rögtönzött adásszünetet tartott Mong Attila műsorvezető. Az akcióra a ma hajnal három óra környékén elfogadott új médiatörvény sajtószabadságot súlyosan korlátozó…..
paledi 2010.12.21 11:58:31
@Hozzaszolo1000: Gondolod is vagy csak mondod??
Varánusz A jövő elkezdődött 2010.12.20 08:00:00
Emlékszünk még erre a szlogenre 2002-ből? Akkor maga Orbán Viktor sem hitte, hogy nyolc évet kell várnia a beteljesülésére. De most itt van - aktualizálva mondhatjuk: itt az idő! - és kormányunk példát mutat az eljövendő szép új világból annak tényleges eljövetele előtt.…..
Rendhagyó levelet kaptunk olvasónktól, aki szeretné levezetni ki miben hibázott.Megpróbálok rávilágítani néhány összefüggésre, remélem, hasznos lesz.Én eleve a blog címét sem értem: HitelkárosultakMagyarországon nincs egyetlen egy hitelkárosult sem, maximum súlyos lelki…..
paledi 2010.07.29 14:51:16
@zombizan: Engem lehet. 294,49 Ft/EUR árfolyamonon vettem fel, eddig minden hónapban 454 és 6328 ft között mozgott a nyereség! Eddig összesen 47.662 Ft "nyertem": Hajrá ÉN!
...igaz ez még mindig jobb, mintha kormányozna. Még meg sem száradt a tinta Feri legutóbbi remekművén, máris egy újabbal kívánja megörvendeztetni a magyar, dolgozó népet! Következő könyve negyven oldalas dolgozatáról, illetve az arra érkezett véleményekről fog szólni, s…..
A Bors olyan, mintha még mindig ollóval és ragasztóval photoshopolnának, de általában szórakoztatóak az esetlenül körbevágott alakokkal díszített illusztrációk. Ha akarom béna, ha akarom stílusos. Tegnap viszont mintha kicsit túlklikkelték volna magukat.Mert a Wiwről lementett,…..
  6 milliárd forint. Körülbelül ennyi közpénzből vásárol 6 millió ampulla H1N1 vakcinát az EÜ kormányzat.   A tárca 4 millió ampulla átvételére kötött szerződést  az Omninvesttel, az Egészségügyi Készletgazdálkodási Intézet pedig további 2…..
paledi 2009.11.04 17:33:08
@akak: Az én házi orvosom a jobbik helyi szervezetének egyik vezetője. Ő ajánlja, térítésmentesen (anyag+munka díj) beadja.
paledi 2009.11.04 17:38:30
@akak: mint a viktor