Regisztráció Blogot indítok
Adatok
b2b2

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután a szegény ember egyiptomi hercegnőjének sminkelt Gina az első körben kihullott, VV Vivi, a műsor történetének legtöbbet vetkőző és vélhetően legostobább versenyzője (pedig erős a mezőny, gondoljunk csak VV Fannira vagy Cristofelre), és VV Soma, a testépítésről, humoráról és nem túl bonyolult…..
b2b2 2016.12.11 23:42:48
@sixx: csak kigugliztam, Éjjel-nappal.... :)

Erre egyébként irtál Te is? :)

velvet.hu/gumicukor/2016/09/08/a_belevalo_gaspar_gyozovel_olyan_mintha_tomegkatasztrofat_neznenk/
Nem akarok olyan országban élni, ahol 4 millió embert képes  akkora gyűlöletre nevelni a kormánypropaganda, hogy képes legyen felülírni a „minden ember egyenlő” elvét. Aki nemmel szavaz, azt mondja, a muszlimoknak kevesebb jár, mint másnak, vesszenek el a háborúban, nincs joguk menekülni. Ami a…..
Megint nem sikerült nőnek nyernie RTL-es valóságshowban, Farm Cintia az utolsó pillanatban, nagy valószínűség szerint egy meggondolatlan petting miatt maradt le a az első két hely valamelyikéről (Farm Gergővel bújt össze a döntő előtti reggelen). A lány elég rosszul viselte a bukást, és sírva…..
Nehéz az első órákban megállapítani a "közhangulatot", de a kommentekből egyelőre úgy érződik, Hosszú Katinka újabb kiállását egyfajta nemzeti hőstettként, bátor kiállásként értékelik. Olyan vélemény is van, amely szerint a fekete ruhás nővérrel, Sándor Máriával…..
b2b2 2016.01.07 06:20:53
@Tapmancs: Látva a sajtó tájékoztatót, totál ellenszenves volt a csaj. Lehet hogy úszni tud, de mintha butácska lenne kissé. Tisztán lejött hogy valaki megírta előre neki azt hogy mit kell fel olvasnia.Hiteltelen volt az egész. Biztosan a Shane férjéével hozták össze.
A csaj egyébként úgy néz ki mint egy jugoszláv német koprodukció a 70-es évekből.
Nekünk is meglepő, hogy milyen gyakran jön elő a magyar kérdés a Wizz Airrel kapcsolatban a kommentjeink között. A legváratlanabb pillanatokban támad fel vita erről, tegyük hát kissé tisztába a dolgot, aztán őszinte kíváncsisággal várjuk szavazás formájában a véleményeket.…..
b2b2 2015.07.04 23:14:43
@Shopping:

Nem a wizzair paraszt az utasokkal hanem gorund handling. Nem a wizzair embereivel találkozol a reptéren...hanem ezekkel a gyökerekkel. Hétfőn repültem Madridba, 16:45-ös gép. check in-nél minden űber király, mire beérek a terminálba ki van írva indulás 19:00 kor! Ilyen nincs, második eset hogy így beszívjam. A röhej, az egészben, a kutya nem tudta megmondani hogy miért késünk!!!! El tudjátok ezt képzelni hogy 5 illetékes embert megkérdezve, nem tudjuk ez volt a válasz. Basszátok meg mondom, amikor 1 és 4 éves gyerekkel utazok...
Nyilván, ha megtudom az okot, akkor sem indult volna hamarabb a gép, de az hogy totál hülyének néznek, ez a felháborító!
b2b2 2015.07.04 23:48:19
@harcsapaprikás:

Mi van akkor? Semmi, látom Neked lejött a mondanivalóm lényege...

De hogy választ adjak a kérdésedre ha azt mondják hogy műszaki okok miatt akkor megvan a kérdésemre a válasz. Spontán ennyi.
Egy hónapja kényszer leszálltam Frankfurtban. Nagyon nem hat meg hogy épp miért szerelnének egy gépet.Lényeg hogy repüljön.
A Való Világból az Éjjel-nappal Budapest egyik főszereplőjévé avanzsált Nádai Anikó nem azért hagyja ott a sorozatot, mert jobb melót talált magának, hanem azért, mert anyai örömök elé néz. Minden egyéb a Blikkben, itt. ..
DOKU PORT Egy nő bántalmazása 2015.02.02 13:55:17
  Egy nő bántalmazása Kettős érzés van bennem a dologgal kapcsolatban.  Egyrészt, mert talán elmehetnék a dolog mellett, becsukva a szemem, magamnak megmagyarázva, hogy ugyan nem is ismerem, és nem is tudok azonosulni vele, és mondhatnám, hogy magánügy. Másrészt, mert ki tudja mivel hívta ki a…..
Sokáig nem hittük, hogy utasalázásban a Wizz Air képes túlszárnyalni a Ryanairt, de legutóbb saját bőrünkön is megtapasztalhattuk, milyen az, amikor az elborult agyú poggyászmérő kisiparos mindenképp le akar húzni 45 euróval. Horrortörténetek a trehányul pakoló utasokra…..
Az Oakland szülötte hadak útját megjárt Kali Muscle ismerős lehet számodra, ha máshonnan nem is, a közösségi médiát bejárta storyja. 11 évnyi raboskodás során a testépítés volt a napi elfoglaltsága Kali-nak, a súlyzók megvonását követően pedig a fegyenc edzés útján…..
Ismerjék meg Chen urat, ő az. Chent az Apple News Hong Kong fedezte fel és a zerotohundred tette hírhedté, akik rátaláltak az Apple News HK hírére és lefordították. Chen úr vállalkozó, kisiparos. Nem csak műhellyel, hanem bemutatóteremmel és raktárral is rendelkezik és…..
Baromi olcsó tud lenni a fapados, de kegyetlenül megszívhatja velük az, aki nem készül fel eléggé az utazásra. Összegyűjtöttük azokat az alapszabályokat, melyeket célszerű betartani azért, hogy nagyon olcsón és valóban gond nélkül repülhessünk. Szinte minden a felkészülés…..
b2b2 2014.07.12 20:22:11
@ZX71:

Ez igy igaz.
Legutóbb hazaugrottam Madridból, potom pénz volt, viszont visszafelé nem pont akkor döglött be Ferfihegyen az irányitót torony? (áremellátási gondok) Kész, már láttam hogy gebasz van,meg sem vártam hogy kimondják,a reptérzárat már mentem is fel ott helyben a netre másik jegyet keresni. A wizz csak 4 nap múlva induló járatával vitt volna ki,(szokás) persze persze...gyorsan befogtam egy jegyet a konkurensnél másnapra. Viszont kellet a gyorsaság,a hitelkártya,és a net!Percenként kúsztak árak felfelé, 40 körül sikerült,10 percel később már 60 volt. lényeg a Wizz teljesen korrektul visszautalta a pénzt, kb egy héten belül.
b2b2 2014.07.12 22:30:13
@TurboRudi:

Szerintem Ő is csak kifejtette a saját véleményét amit én is tettem, miután láttam hogy fikázzák az irásod és nem a téma a téma...
Az atv hírműsorában a Rezesova-baleset rekonstruálásáról szóló riportot vezették fel éppen, a bemondónő pedig azt szerette volna elmondani, hogy míg a négy ember halálát követelő közúti balesetet okozó szlovák milliomosnő nem ment el a tragédia rekonstruálására, az…..
Így lehet tönkretenni egy tökéletesnek indult szülinapi bulit: a Wizz Air rendszere estére teljesen összeomlott. Egész nap akadozott a megnövekedett terhelés miatt, de most már órák óta vagy be se jön, vagy csigalassúsággal lehet csak eljutni az árakig. A cég Facebook oldalán…..
Hatalmas pénzeket ölni a márkaépítésbe, teljes haderővel folyatatni a hidegháborús küzdelmet a konkurenciával, majd derült égből villámcsapásként nevet változtatni – ha valami, akkor ez a stratégia elsőre igencsak megalapozatlannak tűnik. Márpedig az apród.hu esetében…..
b2b2 2014.04.26 13:32:36
@3dom'f'speech:

Egyetértek, a hófehérkében sem azt monják hogy kisnövésű emberek gyertek velem...:)
b2b2 2014.04.26 13:38:06
@Bikli néni:

"Negatív: az apród tele van csalókkal és kamuhirdetésekkel. Nagyon sokat magam is lebuktattam, jeleztem is az üzemeltetésnek, hogy ez X hirdető sokadik, lopott képpel történő hirdetése, tán illene kivágni az oldalról, de nem tettek semmit. Szóval az apród meg szarik bele a kedves ügyfélbe."

Ez még csak ujuj....de hogy lopott cuccok is tömkelegével vannak...Szóval akkor az aprod/olx orgazda?
Bár mondjuk erre biztosan van jogi procedurájuk hogy ők nem felenek semmi ilyenért.
Egyébként én is jeleztem már hogy hibás hirdetést találtam(más telefonszám megadása) és pont szartak rá.
Az első (és második) blikkre is zakkantnak tűnő Simont, a VV6 egyik legmegosztóbb, éppen ezárt legérdekesebb szereplőjét az RTL a nézők hathatós közreműködésével kihajította a villából. A történések eszkalálódásáról ez a videó sok mindent elmond: Az egész…..
Új rekordot állított fel a kerékpáros rakéta kategóriában François Gissy. A napokban elérte a 263 kilométer per órás sebességet egy használaton kívüli katonai leszállópályán Franciaországban. Gissy kitartóan próbálkozott, amíg megdöntötte a több mint tíz éves…..
Komoly indulatokat korbácsolt fel a Red Bull Racing hazájában, Nagy-Britanniában Sebastian Vettel malajziai húzása, amikor a csapat utasításának ellenszegülve megelőzte csapattársát, Mark Webbert, és megnyerte a versenyt. Gerhard Berger szerint a világbajnokokból nem lehet kiölni a…..
b2b2 2013.03.25 22:10:55
@Mazlee:

A csapatot azért alkalmazzák hogy egy jó kocsit tegyenek a jó pilóta alá.+ odategyék magukat a verseny alatt vagyis jól menjen a kerékcsere, a tankolás. Apropó, Ki is a csapat?! :) a főmérnök? Azért ezen is lehetne elmélkedni. Mert nem hiszem hogy a kerékcserélő figura szólt a csapatfőnöknek hogy ne előzzön már a kiscsákó..:) Egyszónak is száz a vége, hagyni kell a pilótákat versenyezni és ne csapautasitások döntsenek már egy verseny kimenenteléről.
b2b2 2013.03.25 22:19:52
@Mazlee:
Nem rossz ötlet.

Régen mennyire ment még a táblamutogatás hogy ki mennyire van egymástól? ;)
De félreértés ne essék, a leirtak személyes vélemény, és első benyomáson alapulnak.(mármint a verseny alatti) Nem vagyok rajongója egy versenyzőnek sem, de szivesen nézzem az F1-et. Hamilton esete még szégyenletesebb volt. alig birt már menni és mégsem engedte el a csapatársat én leszartam volna a csapautasitást és elengedtem volna a nálam gyorsabb lévő társamat. akkor is bent lett volna a csapatmárka, csak ugye akkor Hamike nem lett volna harmadik. De hagyjuk, lehet ezt rágni.... kérdés az, fog-e változni valami és nem fogunk hasonlót látni a jövőben.
bye.
b2b2 2013.03.26 18:25:14
@karlmann:

Uram ne má! Mégis milyen fontos információtól estek el azzal hogy lenyomta Vettel a csapatársát? És helyet cseréltek. Utána már nem is lehetett "értékes" infókat venni, ha már ennyire kihegyezted erre? Mert helyett cserélt a két kocsi?
Hogy lehet ilyen hülyeséget levonni, már ne is haragudj meg...Jól kezdted ez nem tesztpálya, és nem tesztköröket futottak hanem verseny volt! Ezt próbáljuk már megérteni!
Háromszor átpördült a tetején a Renault, mielőtt megállt. A tulajdonost megbírságolták, az autón hitel volt. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Még egy döntőn túl vagyunk, ez volt tán a tizedik (agyrém), de nem az utolsó, mert holnap feszül majd egymásnak a két továbbjutó, Oláh Gergő és Antal Tímea. Mondhatni, borítékolható volt, hogy Csobot Adél eddig tudja elfoxtrottozni magát, és itt már elfogy a kakaó, de a…..
Az RTL Klub azt ígérte, a Házasodna a gazda nem olyan társkeresős reality lesz, amiben lerobbant kurvákat tolnak be a főhős elé, mint tették azt Alekosszal, Benkővel és Delhusával is, hanem érzelmekre építő, igazi parasztromantikus műsor, ami elé az egész család leülhet, hogy…..
A hetedik élő gálaműsorral folytatódott a kultúrmissziót teljesítő X-Faktor diadalmenete, olyan produkciókkal, amiket a milánói Scala színpadán is bátran be lehetne mutatni, piros kanapéstul, táncosnőstül, mindenestül. Az adás fényét olyan sztárok emelték, mint a popzenét…..
b2b2 2012.11.18 12:40:38
@NYJetsTD:
hm... lehet.

De elég sokan nem értik itt(olvasva a kommenteket) azt hogy két olyan tag van a műsorban aki a többiekhez viszonyitva megüt egy szintet, és őket is lehúzzák. Ezzel én nem értek egyet.De természetesen ez az én személyes véleményem.
Szép vasárnapot!
b2b2 2012.11.18 12:52:17
@NYJetsTD: Irónia,fordított világ?
Akkor te a wc-ből eszed ma az ebéded, és az asztalra szarsz? ez inkább egy valós irónia nem? na tényleg szép vasárnapot! :)
b2b2 2012.11.18 13:00:04
@sixx: Lehet :)
De akkor irjátok már meg mit ne mértek??
A The Voice indulásának másnapján mutatkozott be a mesterségesen keltett bulvárhisztériának (Jimmy fiaKrisztián és Csobot Adél továbbjuttatása) köszönhetően eddig kétmilliós nézettséget hozó X-Faktor első idei élő adása. Az RTL Klub vélhetően azt szerette volna, hogy a 12…..
b2b2 2012.10.14 21:04:34
@szgy:
Jah, megnéztem a műsört elejétől a végéig. Szerettem volna látni egy igazán jó "műsort" ahol énekesek mutatják meg ki mit tud. ?! Türelmes vagyok, de 2-3 produkciót leszámitva ez egy förtelem volt! Próbáltam csak a hallásomra hagyatkozni, nem nézve az előadót, de az első 10 másodpercben eldőlt hogy egy rakás kaka.
Külön kiemelném a Stone nevű fickót. Emberek, ilyet lehet?? Mi volt ez? Kiváncsi leszek hogy egy angol szöveget hogyan fog elénekelni feltéve ha kap ilyet...szerintem nem is beszéli az angolt, (persze sok másnál is szörnyű volt) de ez az ember még magyarul is szarul énekel.Zámbóról uram irgalmaz az apja forog a sirjában az biztos.

Mentorok? Busásan megfizetik őket a hakniért biztos lehet benne mindenki, egyébként pedig való igaz hogy amikor dicsérik agyba főbe a sz@r produkciót akkor ezzel magukat is minősitik.

Közjegyző?? Igen, közjegyzőt még biztosan nem fizettek le mi?! :)

Siralmas az egész.
b2b2 2012.10.14 22:18:04
@különvélemény:
Vágom miről beszélsz :) És igazad van.
Karácsonyi ajándékot kaptak a devizahitelesek szeptember közepén. 180 forintos árfolyamon forintra válthatják a jelentős szenvedést okozó svájci frank hitelüket. De mégis mekkora ez az ajándék? Teljes felszabadulást okoz, vagy csak hangyányi előrelépés, ha az átváltás utáni havi törlesztő terhet…..
b2b2 2011.09.14 17:30:43
@szürke_tag:

Miért általánosítasz?? Azért mert tudsz egy ilyen koknrét példát, az nem azt jelenti hogy mindenki így csinálta! Érdekes módon én nem emlékesz 2007 év végén hogy annyira jelezte volna a bank hogy óvatosan mert lesz ez gyilok is!!! Mmi több, a frank stabil, ja az volt amig jól ki nem szórták a magvaikat aztán szépen fölözzük a hasznot most.

Na erről ennyit. Mellesleg érintett vagyok én is a dolgokban mégpedig úgy hogy a fizetésem 2/3-át elviszi a törlesztő, 40% megnőtt a tőkém,(amit sosem láttam forintban) ja és baromira adózok kb 20 éve!

Segitséget sosem vártam az államtól, mindinkább a bankoktól, de ők az javasolták, fizessek, más választásom nincs különben viszik a lakást, bukom az önerőm, ami nem kevés pénz volt, ja és mivel áron alul értékesitenék a lakásom igy a különbözettel fent maradtok és tartozom! Ezek után éljünk normálisam és nemzünk gyereket! elég ha az öthónapos fiamnak és a rezsit eltudom látni. Arról nem beszélve,olvasta itt valahol hogy ez a pénz nem a gazdasságba megy, hanem egy feneketlen kútba,amiből nem lendül fel semmi sem, csak a befektetők járnak jól! Szivesebben költeném én is azt a nem kalkulált összeget inkább a normál megélhetésre.