Regisztráció Blogot indítok
Adatok
H1N1kóbászt

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elfogyott a Giuseppétől beszerzett olívaolaj-készletem, és kipörögtem a fénybe, Giuseppét nem tudtam elérni, főzni pedig kellett, úgyhogy a boltból vásároltam. A Carapelli, Bertolli vonal jólismert ipari vacakjaihoz nem volt kedvem, nagyon olcsót meg pláne nem akartam venni, és a…..
Ákos - A katona imája (FalconMedia / Szerzői kiadás) Azt hiszem, én nagyon nem szeretnék Kovács Ákos lenni. 2010-ben már több mint húsz éve lennék a pályán, vitathatatlanul - láthatóan és hallhatóan - sokat dolgoznék egy-egy produkciómon, a munkámról viszont tömegesen csak…..
A márvány az márvány. Lehet itt trükközni mindenféle különleges anyagokkal, de a legszebb szállodai fürdőszoba utolsó négyzetcentiméterét is (a plafont leszámítva) rideg, nemes és tükörsima márvány borítja. A legszebb, legalábbis a Villagiature osztályzata szerint. A…..
H1N1kóbászt 2010.11.01 09:38:55
Már ezen a héten sem vesz részt Eszenyi Enikő a "nézői nyomásra" péntekre áttett Megasztárban, mivel a színésznő már hónapokkal ezelőtt leegyeztetett programterv szerint a Pesti Színházban játszik a Mikve című darabban. Hadar Galron női fürdőben játszódó…..
H1N1kóbászt 2010.10.13 18:53:00
Mandiner blog Homók-heterók: 1:0 2010.09.05 07:01:00
  A Meleg Méltóság Menetéről jutott eszébe valakinek a zseniális ötlet, hogy meg kéne tartani a Hetero Büszkeség Napját is. Nosza, idejekorán meg is kezdték a szervezést, s tegnap sor is került Magyarország első hetero menetére, amely a Hősök terétől az Erzsébet térig -…..
H1N1kóbászt 2010.09.05 17:57:01
Az előző svéd-magyaron még csak gumicsizmás parasztok voltunk, legalábbis a meccset felvezető vicces kisfilmekben, ma este viszont a svéd tévések arról adtak tanúbizonyságot, hogy halvány segéd fogalmuk sincs arról, mi történik tőlük délre, vagy egyszerűen csak szarnak az ilyen…..
H1N1kóbászt 2010.09.04 12:12:17
Rúgd és fuss! Out Of The Blue 2010.08.06 16:24:00
Még időnk sem volt megírni a szokásos szezonelőzetesünket, a Championship 2010-11-es idénye máris kezdetét veszi ma este egy izgalmas Norwich City-Watford összecsapással! A Rúgd és fuss! lelkes olvasói azonban nem maradnak le semmiről, mivel a blog egyik szerzője a mérkőzést ma…..
Korábban együtt füstölögtünk amerikai sportokat kedvelő sporttársainkkal, hogy a UPC miért pont azt az egy adót vette ki a kínálatból, amin zavartalanul lehetett az eredeti amerikai közvetítéseket élvezni. Úgy látszik, nem csak mi voltunk az egyetlenek, sőt, mások aktívabbak…..
Akkezdet Phiai – Kottazűr (Szerzői kiadás) Rég volt rá példa, hogy magyar hip hop-lemezt ennyire várt volna a nagyközönség, de arra is, hogy a nagyközönség akár kicsit is várt volna magyar hip hop-lemezt. Ennek leginkább az az oka, hogy ez a színtér még mindig egy jól…..
H1N1kóbászt 2010.04.25 13:28:52
Amikor március elején megírtuk, Dobos Menyhért, az MTV választási igazgatója nem akar szerepet adni Krizsó Szilviának és D. Bányász Gergőnek a választás éjszakáján, az MTV egyik sajtósa azt állította, hogy senkit nem "száműzött" Dobos, és számon kérte rajtunk,…..
Legutóbb azt hittem, az utolsó bőrt húzom le szegény Léderer Ákos kommentátorról, akit szakmaiság miatt meszelt el munkaadója egy jégkorong-közvetítés után, de muszáj volt meggondolnom magamat. A Magyar Sportújságírók Szövetsége ugyanis néhány hét spéttel úgy döntött,…..
Aki esetleg még nem tudná, a 2000-es évek első évtizedének végén járunk, manapság blogok, honlapok tucatjai foglalkoznak sorozatokkal, arról nem is beszélve, hogy millió sorozat készül millió témában. Úgyhogy érdekes visszaolvasni, hogy a hetvenes években hogyan birkóztak ezzel…..
Októberben, amikor már világos volt, hogy Vágó István új műsora, a Párbaj megbukott, és 36 adás után a Tv2 leveszi a műsorról, még azt latolgattuk, hogy az új szezonban vajon februárban tér majd vissza, vagy csak márciusban. A Blikk akkori értesülései szerint már februárban…..
A minden idők legrosszabb beköszönőszövegével indító Legénykonyha nem akkora baromság, mint amekkorának a legelső adás legelső pár percéből tűnik. Hajós András lassan indul be, lassan találja meg a szerepét, persze amíg Hajós szerepet keres magának, addig peregnek a percek,…..
H1N1kóbászt 2009.11.04 08:53:15