Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lower

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem működik jól a gépezet, de a pénzt viszi, ellenben az utakon rengeteg a rom évtizedes slickeken és pocsék állapotban. Az Égéstér 135. adásának kommentposztja. Direklink a letöltéshez...
2012. október 13. A Volkswagen magyarországi márkaképviselete a Golf VII bemutatása alkalmából minden eddiginél nagyobb szabású rendezvénnyel kedveskedett a Golfok hazai rajongóinak, a Bogarasok Klubja és a VW Depo segítségével. Megszervezték – őszintén mondom: kiválóan,…..
Nick Thorpe-ot, a BBC budapesti tudósítóját kerékpározás közben gázolta el egy autó a reggeli forgalomban Csepelen. Az újságíró sérülése miatt kórházba került. Egy éve. A BBC szerdán hosszú írást közölt a baleset áldozatának tollából a magyar főváros kerékpáros…..
Egyelőre ez a neve, bocs, a By-Way, Biwi, Bivaly és egyéb kreálmányok borzasztó erőltetettek, a Levelibéka, Fűcsomó, Borsó is elvérzett, nem tetszenek. Mindenáron nem kell neki becenév, egyelőre Bazegkettőként emlegetem a szép emlékek miatt, aztán lehet még más is, nincs kőbe…..
Lower 2012.08.13 13:39:26
@Rocko-: Dehogynem néztem :)

Erre próbáltam célozni:
belsoseg.blog.hu/2009/07/22/bazeg_reloaded

Szívesen elolvasnám, hogy hol tart bazeg feltámadása :)
Belsőség Heti merítés 2012.07.29 21:25:56
Farkas báránybőrben Versenyautó lett belőle. Került bele Bilstein futómű; Escort speer-es váltó, Weber dubla fekvő karbi, 60-as kipuff rendszer, 12"-os Slick gumik + felnik. Ha nincs baratnőd, végy egy Caprit! Hat, annyit szereltem ezt a kocsit, hogy mire elkeszultem vele, azt…..
Cojones Merry X-Mas Redneckz!! 2011.12.24 15:18:00
Hohhohhohhóóó! :-)Boldog Karit Picinyeim! :-) Az évet ugyan még nem búcsúztatom, de köszi a turnét MINDENKINEK, aki eljött, aki headbang-elt, aki pogózott, aki mosh-olt, aki stadgedive-olt, és persze a többi nagyszerű zenekarnak, akikkel igyekezhettünk lépést…..
Cojones Kezdeti Orga(ni)zmus 2011.10.17 19:55:00
Cső!Ahogy kezdenek rutinszerűvé válni ezek a kis beszámolók, azon kapom magam, hogy folyton ugyanazt írom le. Ez a műfaj sajátja. Merthát mindenhol igyekszünk ugyanabból a legjobbat hozni. Indulás, utazás, érkezés, műsor, tapasztalat, tanulság, hazaút, regenerálódás. Unalmas…..
autózz! Direkt nekem jött a barom 2011.10.07 07:52:00
Jó dolog, hogy időnként segítünk egymásnak és lemondunk elsőbbségünkről egy másik közlekedő javára. Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy a másik jóindulatával vissza szabad élni. Én nem szoktam felhúzni magam azon, ha valaki nem enged maga elé, más országokban ez még ennyire…..
Belsőség Ezt mi betiltanánk! 2011.07.20 06:00:00
Milyen autó lenne, amit mi tervezünk? Betiltanánk minden felesleges vackot, ami csak bosszúságot okoz és köteleznénk a gyártókat néhány dologra. Sértegetésig menő vita alakult ki. Mai cikkünk blogposztja...
Belsőség Mi van a Mergákkal? 2011.07.17 06:00:00
Valahogy így működnek a vulkánok – évtízezredeken át dolgoznak a gigászi erők a mélyben, aztán egyszer csak gőz, füst, robaj, repül a hamu, szökell a láng, ömlik a láva, remeg a föld, és óriási dolgok történnek. Persze túlzás lenne a fentiekhez hasonlítani azt, ami…..
Hosszú hétvége lesz a március 15-i, az egyetlen az évben. Használjuk ki az alkalmat, szereztem olcsó szállást Egerszalókon, menjünk el a gyerekekkel, jó? – vetette fel hű hitvesem valamikor január végén. Norbi mindig kretén arcot vág, ha objektívet lát Hát persze, ezek a…..
Endi küldte még az óévben ezeket a fotókat. Köszönet!Részemről No Comment...
Lower 2011.01.31 15:58:10
Örök világosságot nekik, az emberekre még egy villanykapcsolót se szabad bízni, nemhogy komolyabb dolgokat. Semmit. Vélemények az azonos című írásunkról...
Jajj,de csúnya! Ezeröcsi coupé 2011.01.21 08:34:00
Nem tudom, volt-e már valahol publikálva ez a járgány az English Russián kívül, de minden esetre itt, a jajjdecsúnyán nem találtam meg.Morajnak köszönet!..
Cork77 küldte nekünk ímélben eme rondaságot, melyhez most kivételesen nem is fűznék semmit...
Lower 2011.01.19 09:28:47
...tuningolni.Hogy őszinte legyek, rosszabb is lehetne...
Jajj,de csúnya! Rolls Ford 2011.01.15 16:50:00
Mit tesz az az ember, akinek sok pénze van, de azért nincs elég ahhoz, hogy megvásároljon egy igazi Rolls Royce-ot? Hát csinál valami hasonlót, mint láthatjuk elég sikertelenül. Kiindulási alap nem rossz,egy elsőszériás Ford Scorpiora esett a választás,átlagautónál kényelmesebb,…..
Belsőség Hajódízel reloaded 2010.12.21 06:17:00
Egy magyar tengerész elmeséli, hogyan is megy a motorindítás a gyakorlatban, hogyan kell turbót cserélni, és mi a teendő, ha felrobban a kazán Vélemények az azonos című írásunkról...
Ez a szegény golf jól megkapta,le se írom, hogy mi minden van rajta,talán minden ami beszerezhető,ránézésre mérges gép...króm króm króm,vagyis racsingos pvc kazánlemez,carbon-króm racsingkormány, bjutifulén letakartam volna a motort is,ha már csak ekkorára tellik.....
Pár hete a belvárosban mászkáltam, és a Múzeum körúton sétálgatva, arról időnként letérve azt vettem észre, hogy az egyik ház pincéjében ég a tűz. Belestem a térdmagasságban sorakozó apró vasrácsos ablakokon keresztül, és kiderült, hogy egy kovácsműhely van odalent,…..