Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Recipe ferrum

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az időjárás viszontagságai miatt a végére teljesen szétcsúszott alapszakasz „utolsó” fordulója előtt azt már tudjuk kinek nem kell mérkőznie a legjobb 4-közé kerülésért, viszont az alsóházban a Ares B-Baja-Rudas-Neumann B négyes olyan szorosan áll jelenleg, hogy…..
A versenynaptár leple alatt szinte észrevétlenül suhantunk át néhány mérkőzésen, melyekre most utólag irányítjuk rá a jelzőfényeket, hogy olvasóink kiszúrhassák őket a mérkőzések sűrű erdejében. Fokozódik a helyzet a tabella közepén, míg az elején a gyíkok előnye…..
Az alapszakasz hajrájához érve megtaláltuk a karácsonyi forgatagban elkeveredett összefoglalónkat, illetve áttekintettük mi várható a következő hétvégén:    VESC Lizards-Rudas FT Dunaújváros 12-7  A végeredmény ugyan kissé csalóka, de a másodosztályban…..
Hétvégén az alapszakasz 7. fordulójával zárják a csapatok az idei évet, ezt követően jó másfél hónapos téli szünet után folytatódik csak a másodosztályú pontvadászat. Szombat este az Ares B játszik alsóházi rangadót a múlt hét meglepetését szolgáltató Neumann B-vel,…..
Baján látták el a darazsak baját, bombameglepetés Kartalon, barátságtalan barátságos meccs Újvárosban.   Rudas FT – Ares HC B    Az Ares honlapján megjelent információk szerint a mérkőzés „elmaradt” (hogy miért, az rejtély) helyette egy…..
A hatodik fordulóhoz érve már nem érheti nagy meglepetés a csapatokat ellenfelek tekintetében. Biztos kettesnek tűnő paksi látogatás Kartalon, egy teljesen háromesélyes ütközet Dunaújvárosban és egy szoros, de vendég sikert sejtető rangadó Baján a hét kínálatában. …..
Az idén is csonka másodosztály alapszakasza 5. fordulójának eseményeit a következő szalagcímekkel foglalhatjuk össze: a Paks nyerte a Duna-menti rangadót, érvényesült a papírforma Baján, illetve az Ares B megmutatta milyen erőt is képvisel valójában, ha végre komoly létszámot…..
A másodosztály hétvégi párosításai éppen úgy néznek ki, mintha egyenes kieséses szakaszba ért volna a bajnokság… A listavezető az utolsót (az Ares B valójában az azonos pontszámmal álló Neumann B elleni veresége miatt utolsó, noha a legtöbb tabellán az 5.…..
A válogatott hétvége árnyékában lezárult az OB1/B aktuális fordulója is a hétvégén, melynek során egy magabiztos telitalálatot regisztrált a gömb. Extrém helyzetekben nem szűkölködött a forduló, melynek során elveszett 11 perc, kidőlt egy hálóőr, nem tudunk megmondani egy…..