Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adam West

0 bejegyzést írt és 94 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Próbálja meg úgy megnézni az alábbi képeket, hogy nem neveti el magát...
Adam West 2017.11.02 20:14:29
Tibor rendelt egy távirányítót, aztán várt. Nem jött meg. Tovább várt. És még mindig várt. Aztán, megpróbált érdeklődni. Amikor ez sem járt sikerrel, (le)értékelt a Facebookon. Innentől aztán végre lett látszatja a próbálkozásainak, nem is akármilyen, köszönhetően a webshop Facebookját elég érdekes…..
Durva hiány alakult ki AMD videokártyákból az utóbbi hetekben, duzzognak is a gamerek rendesen. Persze érthető, sokan akartak venni az ár-érték arányban ütős RX 580-ból, de vagy nem találnak kártyát egyáltalán, vagy drágábban, mint kéne. Miért? Mert a kriptovaluta bányászok felvásárolják a…..
Picit megkésve került hozzánk a Huawei kistesójának, a Honornak a legújabb zászlóshajója, de már nagyon vártuk, hiszen a családban régóta használatban van a korábbi 6 és 6 Plus változat. Kíváncsi voltam, hogy még mindig hozza-e azt a minőséget, amivel legutóbb elnyerte a szívünket és hogy 2017-ben…..
Az alábbi archív fotókon nincs semmi különös első pillantásra. Aranyos gyerekek néznek vissza ránk a 19. századból. Ha azonban jobban megvizsgáljuk a képeket, mai szemmel nézve különösen bizarr dolgot fedezhetünk fel rajtuk: a fotókon ott rejtőznek az anyukák is...
Adam West 2017.04.15 10:50:56
@Firestarter.18: szarfi
Előző bejegyzésem (itt tudod elolvasni) megjelenése után sok emailt kaptam, elsősorban férfiaktól. Mindegyikük ugyan azt a kérdést tette fel. Miért van az, hogy a családon belüli erőszakkal, különösen az érzelmi bántalmazással (is) mindig csak a férfiakat vádolják, hiszen a nők is mesterei, főleg a…..
Annó írtunk már arról, hogy mindenképp gyűjtsd az aprót! Aztán az egyik mókusunk is bedobta a közösbe az ötletet, mert hogy ő is ezt csinálja. Állítása szerint évente 60 ezret simán összegyűjt csak azzal, hogy a fém aprót sosem költi el, hanem megy a befőttesbe...
Megszokhattuk, hogy a tökös cowboy-stílusban kommunikáló külügyminiszterünk mindenkibe beleköt. Most Észak-Koreát választotta, diktátorozott, kommunistázott egy nagyot. Meg is lett az eredménye, Észak-Korea felfigyelt Magyarországra. ..
Adam West 2016.12.31 09:20:05
Két SSD is landolt nálam, aminek kifejezetten örültem, hiszen még egyetlen kínai számítástechnikai alkatrészt sem teszteltem. Mivel ma már mindenki SSD-re telepíti az operációs rendszerét, ezért egy konfiguráció kihagyhatatlan része a memória alapú tároló. A Blitzwolf 120…..
Adam West 2016.12.05 08:47:44
@besarock: A particionálás egy vizuális dolog???? Te se menj informatikusnak...
Vagy nem tudod mit jelent a vizális szó vagy tényleg ennyire nem vagy képben a particionálás működéséről.
Hamar körbement a világon az a videó, amelyben a magyar külügyminiszter összeszólalkozott a BBC riporterével a no-go zónák létezése kapcsán. Az angolok felháborodtak és hevesen tagadták, hogy volna ilyen Londonban. Körbejártuk a kérdést mi is...
30/40 Legendás szinkronok: Batman 2016.09.21 01:23:03
Azokat az időket éljük, amikor a képregényfilmek kultusza olyan méretűre terebélyesedett, hogy akármerre fordulunk és térülünk biztos, hogy belebotlunk egy díszes példányba. Persze a minőségen sokat lehetne lamentálni, de az már kevésbé vitatható, hogy a népek szinte betegesen vonzódnak hozzájuk.…..
Adam West 2016.09.22 11:57:06
@theus: Tim Burton hangulat világát nem tudja mindenki megérteni, így azok jobb is ha azt nem kritizálják. A film széles tömeg számára szórakoztató, így a marginálisnak mondható ellentábornak a véleménye elhanyagolható.
Se köpni, se bunkózni nem szép dolog, de ezt kezelni - pláne egy minden bizonnyal ittas, tehát nem teljesen beszámítható állapotú személy esetében - épp egy biztonsági szakembernek kéne a legjobban tudnia.  Kedves Homár! A tegnapi este a Klikk gasztróbisztró előtt történt egy eset, ami feltette…..
Vitathatatlan, hogy Lillafüred Magyarország egyik legromantikusabb, legszebb helye, amelynek már a kialakulásához is számos érdekes történet kapcsolódik.  A Palotaszálló a Függőkertekkel 2016 januárjában. Fotó: Hanák Tibor 1. A Palotaszálló - luxusberuházás a gazdasági világválság idején   A…..
Képzeljük el Balogh Norbi helyzetét. Nem is olyan rég volt, amikor a cigánysorból Debrecenbe került. Most meg Palermo. Olaszország. Sőt, Szicília. Focizni ment. Havi 16.4 millió forintért. No de...Hiába tud labdát kezelni, cselezni, futni. Nem beszél olaszul. Nem beszél angolul. Nem tud…..
Te is az adócsalókat támogatod? Isten hozott Magyarországon!   Tudjátok, hogy miért versenyképes az Uber? Mert nem fizet semmilyen adót és nem felel meg semmilyen szabályozásnak. Egy csaló cég. Az Ubert minden felelősen gondolkodó embernek utálnia kellene... (fotó: csmonitor.com)..
Vendégszerzőnk, Sayfo Omar írása. * Hogy kik vagytok, valószínűleg soha nem fogjuk megtudni. A német sajtó bizonyára mindent meg fog tenni azért, hogy homályban tartsa, hogy egykor a szüleitek, vagy az elmúlt év során ti magatok költöztetek egy szebb jövő reményében…..
Első fejezet Az út Red Rock felé Tarantino, akinek kezdeti filmjei főleg a mozgóképek szeretetéről, a másokéval össze nem hasonlítható dialógusokról, a tiszteletteljes lopás erényeiről és visszásságairól, az erőteljes idézgetésről és a vicces erőszakról szóltak…..
Vörös Gábor Omen-basszusgitáros az alábbit posztolta nemrég a Facebookjára: Szóval Vörös Gábor Omen-basszusgitáros, akinek már van múltja facebookos kirohanások terén, válaszokat vár, ezért az olvasók segítségét kérjük. ..
Vöröshajú lányok Mylene 2015.10.20 16:16:41
..
Adam West 2015.10.22 12:56:49
@Peterpapo: Nem gebe, pusztán nem zsírmalac :)
Nehéz elkezdeni egy ilyen posztot, mert olyan sok helyről lehetne közelíteni a cél felé, hogy szinte lehetetlenség kiválasztani az utat. Leginkább úgy lehet megértetni, ha az elején időben kis ugrással visszafelé haladunk. Nehéz értékelni igazából objektívan értékelni a…..
Adam West 2015.09.21 19:34:46
@Punxsutawney Mormota: Az elődök kitaposták az ösvényt :)
Adam West 2015.09.21 19:55:12
@baldoc: Kiszámoljuk a végeredményt, ha Tarlós is lehúzott 20 évet, addig is próbáljunk meg túlélni :)
Adam West 2015.09.22 09:38:21
@apukam_vilaga: Ez természetes :)
  Negyvennégy villanyleó két és fél percben. // //   Augusztus közepét tapossuk, de már most kijelenthetjük: 2015 állati jó év az MMA szempontjából. A tavalyi dögunalom helyett egymást érik a jobbnál jobb gálák – most a kevéssé ismert arcokkal telepakolt…..
Adam West 2015.08.20 15:11:33
@d.j: Ne haragudj, de ez egy rém ostoba hasonlat volt. Ha egy másik, ringben zajló küzdésformával hasonlítottad volna össze, akkor még igazat adnék neked. Megjegyezem, hogy ha a fociban csinál valamelyik állat egy ökörséget, akkor többnyire eltiltják vagy bírságot kap, ezzel szemben, ha az MMA-ben, egy védekezésre képtelen balekot egy életre megnyomorít a kedves sporttárs, akkor felálva taposolnak neki.
Adam West 2015.08.20 17:32:13
@ProhiOtti: Szerintem eléggé egyértelmű és észrevehető az épeszű emberek körében, amikor az ellenfél meg sem mozdul, a védekezésnek semmi nyoma. Ha nem lenne bíró, addig ütnék a földőn fekvőt, amíg biztosan meg nem ölnék. Ez az egész semmi másról nem szól, mint 100% agresszióról és pusztításról.
Az Én Win 10-em Microsoft Edge 2015.08.08 13:59:02
A székely elmegy a fiával fát vágni. Vágják a fát, a fiúnak elege van már az öreg parancsolgatásából, és az apja hátába vágja a fejszét. Fiam, ez vicc volt, vagy direkt? -…..
Ismét az egyedi kiegészítőket kerestem, és mivel a nyár még mindig a fő esküvőszezon, egy egész gyűjteményre való különleges eljegyzési gyűrűt és gyűrűdobozt találtam. Meg kellett állapítanom, hogy a számítástechnika és sikerfilmek még erre meghitt eseményre is…..
Adam West 2015.07.30 14:54:37