Regisztráció Blogot indítok
Adatok
papu

1 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Holdhivatal Bevezető 2015.04.08 20:42:00
Úgy gondoltam, ha lehet Földhivatal, miért ne lehetne Holdhivatal is? Ezúton ünnepélyesen megnyitom a Nemzeti Holdhivatalt. Bárkinek bármilyen Hold-problémái lennének, keressen bátran!..
papu 2015.04.08 23:53:11
comment:com Már szól a Neo FM 2009.11.18 22:58:00
A hivatalos indulás előtt pár órával elindult a neten a Neo FM, tizenegy előtt pár perccel éppen Robbie Willams Do You mind című száma szólt.Az új rádió Ottlik Géza Magyar rádió vagy európai rádió? Egy műsorszóró terve című publicisztikájával köszönti a hallgatókat. Az…..
Ric O'Barry évtizedeken keresztül idomította, az éppen aktuális Flippert, a hálivúdi csodadelfint. A mindennapi megélhetés helyett, ma a bálnák és delfinek megmentéséért küzd. (rossz helyre születtünk volna?) Ez eddig tök aranyos, meg minden. Világbékét és sört mindenkinek.…..
papu 2009.11.14 13:14:29
@Calvinka (ironikus.blog.hu):
Te ritka ökör! A disznót SOHA nem szúrják szíven, mert az valóban állatkínzás lenne! Disznóvágáskor MINDIG a nyaki artériát vágják el és bármilyen hihetetlen, ez egy fájdalommentes módszer és kb 2 perc alatt kész a dolog! Olyasmiről ugassál, amihez értesz is ökör!
Az iwiw üzenőfalán terjed ez a levél:"Egy kollégám eltűnt! Vasárnap 27.-én 21:45-kor. Kivitt egy pizzát közelben lévő címre és nyoma veszett.Kerestem a környéken, hátha rosszul lett (cukros), de nem találtam.Szüleit és barátnőjét hívtam, ők sem találják.28.-án…..
Amikor először sétált be valami buzi a tévé jobb sarkába a Doktor House kellős közepén, akkor azt gondoltam: "ejj... mi a picsa..."Aztán elgondolkodtam azon, hogy a FOX milliókat költ arra, hogy minél drámaibban adja elő az egyre unalmasabbá váló sztorikat, erre ez a kis…..
FASZKIVAN! blog Bécsi anzix 2009.02.27 17:56:00
Csütörtökön kiruccantunk Bécsbe Oasis koncertre. Már a szállodába érkezéskor elcsodálkoztunk kicsit, ugyanis két fekete bőrű, németül nehezen beszélő recepciós várt minket. Hát hol vannak az osztrákok?Délután kicsit jártunk a városban, nézelődtünk és feltűnt, hogy…..
papu 2009.11.13 11:45:18
@Gecc:
Te ökör!

Te gondolod magad magyarnak, aki még egy tetves ékezetet sem tud odabaszni a mondanivalójába?? Te vagy a debil, de nem kicsit! Te nem voltál gyerek, iskolás? Téged a zsiráf szart ki egyből "felnőttnek"?? Primitív paraszt!
A Klassz FM sem akart lemaradni a neo mögött a reklámozásban, ők viszont nem dobták be egyből a logójukat, inkább egy betyáros húzással időt próbálnak nyerni, ezért egy teaser kampányt indítottak. Az erdményessége persze kérdéses, hiszen ebből aztán az égvilágon semmi nem…..
papu 2009.11.06 22:29:54
@Vyca: Miért is????
papu 2009.11.06 22:39:47
@8510: Orvos látott már?? Tudod miről beszélsz te barom??? Szerinted a 4 millós hallgatótábot ez a két tetű politikai szarkupac mg fogja tudni tartani!!!!??????? Ökörtóni!!!! Ez a két új nyertes" rádió 2010 júniusában "sajnálattal" be fogja jelenteni, hogy bocsika, tévedtünk, mégsem ezt a lovat akartuk... Ez az egész szarság nem más, mint hogy a zsidesz lenyúlta az egyik rádiót, a maszop a másikat! És mostantól 4 millió paraszt majd hallgathatja a tutit!!! Gyakorlatilag elloptak két országos rádiót, hogy megtartsák a tetves hatalmukat! És ehhez az ilyen agymosott zombik, mint te meg tapsikolnak és kiverik a faszukat, hogy milyen jó is nekünk!!! Ritka nagy barom vagy , vagy éppen lehet, hogy ezért fizetnek téged. De akkor köpjél fel és állj alája! Ja, meg ha rádjön a hígfosás, akkor fejen állva fossál te köcsög!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szegény hátrányos helyzetűek. Biztos nem is ők vannak rajta, csak a geci rasszisták szerkesztették át a videót.http://velvet.hu/sztori/2009/06/18/videomegosztora_kerult_egy_kerepesi_diaklany_megverese/ Nagyobb a botrány, mint tegnap gondoltam. Ma már minden tévében ez…..
Alig pár hete kezdte meg a főváros az évezred legnagyobb felújítását, máris le kell állni a felújítási munkálatokkal, mert eddig kispóroltak egy olyan vizsgálatot, amely nélkül nincs hatósági engedély. A független statikus szerint a tervező jobb állagú híddal számolt, mint…..
Na tessék, megint egy IQ-roggyant őstermelő, a kerítésbe vezetett áram két, hétéves kiskölyköt vágott meg, kórházba vitték őket, de szerencsére nincs komoly bajuk. Az is igaz persze, hogy be akartak mászni a kertbe, de amiért az dobja rájuk az első követ, aki nem…..
"Kicsit" erős a párhuzam, de ugyanúgy, ahogy Kennedy se lennék, a Sztojka nevet se tenném ki a postaládámra. Míg a Kennedy-dinasztiát a sors baszogatja, addig a másik brigád pont a fasz ama végén van, ahol a herék lifegnek.Mióta a bodzázó kancigány és a kis pereputtya…..
FASZKIVAN! blog Levél 2009.09.15 15:00:00
A következő levelet egy magyar tévénéző írta a BBC-nek nehezményezve az Eurovíziós Dalfesztivál kommentátorának ténykedését. Nem is ez az érdekes, hanem, hogy milyen szórakoztató módon foglalja össze a magyarok történelmét:"Kedves Uram!Ön május 21-én, szombaton este,…..
Jusztlacika törzskommentelőnk szusi-mentes története következik Ferihegyről. Helló mindenkinek, JUSZTLACIKA TEGNAP SZOPÓ ÁGON VOLT! Történet röviden: Tegnap fél kettő körül ismerőst Ferihegy 1 re kivittem. Autó lezár, csipp-csipp. Bemegyünk.  Gépe felszáll. Go vissza…..
Péter jóvoltából egy Torkos Csütörökön kívüli durva tahóság a Vasúttörténeti Park étterméből, tavaly nyárról. A gyerekprogramokat kínáló park éttermében nincs gyerekmenü, nem jár csak köret vagy egy felnőtt adag megfelezése egy plusz tányérra, ugyanis akkor…..
papu 2009.03.09 01:30:52
@Bigf00t: retkes tahó paraszt.
Az autósok vérét szívó rendszerek, azaz gyakorlatilag a világ nagyobbik része ellen küzdő Emberibb Parkolásért Mozgalom kedvezményesen megvásárolt egy Intrum Justitia elleni jogerős követelést, amit most felszámolási eljárásban szeretnének behajtani. Muhaha: Az Emberibb…..
papu 2009.02.09 23:37:46
Valóban misztikus E. története: állapolgári és fogyasztói jogával élve egy másik pénzintézet kártyájával akart felvenni pénzt egy csurgói OTP-automatából, de a gép elnyelte a kártyát. Ez eddig nem misztikus, viszont az következett, hogy a tanárnőnek a bankban nem adták…..
Nuttint az dühítette fel, hogy a Penny Market - bár erre nem hívja fel a vevők figyelmét - a bankkártyával fizetőktől nem a pontos, hanem a kerekített összeget veszi le. Szodoma és Gomorra! Most nem lennénk a Penny Market helyében, kínpad és kaloda hajtás után. A mai napon kicsit…..
Persze elképzelhető, hogy ez is csak egy helyi jelenség, mindenesetre Miklós szerint a XX. kerületben ritkán sikerül a postásoknak normálisan kézbesíteni bármilyen méretű csomagot: Másolatban küldöm a szerkesztett levelet (nevem, címem kiveszem belőle), talán megér egy postot.…..
Alex szemtanúja volt, ahogy két földre hullott kiflit a vásárlók szeme láttára pakolt vissza a kiflipakoló kislány a Spar-ban. Azon senki sem csodálkozik, hogy ilyen megtörténhet, de a hogy már a látszatra sem adnak, azon igen. A sztorihoz kiegészítésnek posztoltuk Éva levelét…..
Legkitartóbban visszatérő naiv olvasónk, Darwin Dij legúutóbbi kalandja során azt tapasztalhatta, hogy a kvázi monopolhelyzetben lévő Hunguest Grandhotel Galya akkor is szeretettel várja vendégeit, amikor egy csodálatos körpanorámás konferenciatermet építenek, biztosítva a városi…..
Az Inturm szellemi képességeiről már meggyőződhettünk, amikor pénzt adtak a Centrum fantomtartozás-csomagjáért. László szerint azon belül valami katatón állapotban ragadhattak, mert 3 év alatt nem sikerült feldolgozniuk az információt, miszerint nem ő, hanem azonos nevű apja…..
És nem elég, hogy szeret, de képes különbséget tenni, és megállapítani, hogy egy öntetben több a zsíros-majonézes guzmó! Mintha egy kínai büfében kiszúrnánk, hogy 23 százalékkal több zselésített kutyanyálat raktak a gung bao csirkébe! Elképesztő. Az alanti sztoriból…..