Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sarkadi Kriszta

33 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokat olvasok, sok nagyszerű könyvvel találkozom. Most szeretném néhány könyvet kiemelni, hogy másoknak is felhívjam rá a figyelmét. Talán az amerikai spirituális irodalom remekműve ez a könyv. A csodák tanítása. Magát a művet 10 éven keresztül írták. Vagyis egy személy csatornázta, de sokan…..
Eredetileg a könyvre más írók szövegében bukkantam, többek között gyakran idéz belőle Dan Millman, Doreen Virtue, Chuck Spezzano, Karen Casey, Marianne Williamson. Őket olvasva úgy tűnik, az ő életükre nagy hatással volt, hogy elvégezték a könyv gyakorlatait.A könyvben ugyanis…..
Sarkadi Kriszta 2011.01.16 20:25:00
@padmesue: Kedves Padmesue!

Kérlek, írj nekem egy e-mailt a kriszta@igazabolszerelem.hu címre, és megbeszéljük!

Szeretettel,

Kriszta
masszázsblog Amikor a nő beindul 2010.08.04 12:36:00
Kedves Publikum!Félek, hogy a kalandomra adott reakciók között lesz olyan is, hogy "kizárt, hogy nő írta". Pedig elhiheted kedves Kételkedő, hogy nem csak hogy nő vagyok, de konkrétan ez után az esemény után pláne éreztem, hogy az vagyok.Dél-Franciaországból jöttünk…..
Rájöttem! Medve 2010.08.04 10:44:00
A medve - szemben a Micimackóval, Füles Mackóval és más macimesékkel - veszélyes állat, sőt, vérengző fenevad, akitől sem a vidéki ember termése, sem jószága, sem ő maga nincs biztonságban. Székelyföldön például gyakori a medveveszély, amikor ki sem lehet menni a dögök…..
Sarkadi Kriszta 2010.08.04 16:03:11
@Johnny336: Nahát! Épp a napokban hallottam ezt a mondást én is.

Csak a középső részéhez tudtam hozzászólni, lévén érintve a témában: az asszony persze, hogy nem ember - hiszen tündér!
Az elmúlt néhány napot a kapolcsi Művészetek Völgyében töltöttem. Kapolcson van valami varázslat, amelynek pontos receptjére még nem tudtam rájönni: az emberek kedvessége, a laza fesztiváli hangulat, a fellampionozott utcák, és a dübörgő koncertek mágikus eleggyé állnak…..
Sarkadi Kriszta 2010.08.03 19:46:58
Nagyon sokféle varázslást kipróbáltam már, és mindegyik működik. A varázslat ugyanis nem más, mint egy fókuszált szándék. Varázsolsz akkor is, amikor a Feng Shui alapelvei szerint átrendezed a szobádat; varázsolsz akkor is, amikor altatódalt énekelsz a gyermekednek; varázsolsz akkor is, amikor szíved szeretetével ételt készítesz a kedvesnek; varázsolsz akkor is, amikor pozitív megerősítéseket mondogatsz, és varázsolsz akkor is, amikor elsuttogsz egy imát.

Minden varázslat, szertartás és rituálé célja a szándékunk erőteljes kinyilvánítása. Ha papnő vagy "boszorkány" vezeti, ez felerősítheti a létrejövő energiateret, ám ez nem szükségszerű - mindenki saját maga is alkalmas bármilyen varázslat levezetésére.

Azt olvastam valahol, hogy a valódi boszorkányok legelső alapelve ez: Ne árts! Márpedig ártunk, valahányszor közvetlenül bele akarunk avatkozni valaki más életébe. Épp ezért egy igazi papnő vagy boszorkány sohasem vállalkozna arra,hogy szerelmi kötést hozzon létre - sem magának, sem másnak.

De abban szívesen közreműködik, hogy segítsen megtisztulnod régi sérelmeidtől, amelyek megakadályozzák, hogy megérkezzen az életedbe a szerelem; hogy elégesd a félelmeidet és a kétségeidet, amelyek miatt nem hiszel magadban; hogy dallal és tánccal megünnepeld saját szépségedet.

Ez mind varázslat, amelyre te magad is képes vagy, és amelyre szívünk mélyén mindannyian vágyunk. De oly sok téves hiedelem kapcsolódik hozzá, hogy ritkán merünk élni saját varázserőnkkel.

Nekem rengeteg örömet okoz a csodák és a varázslatok világában élni!
A választ a címben feltett kérdésre már az új blogban, itt olvashatod: www.csodautas.blogspot.com . Azért költöztem át oda, mert az a rendszer számomra sokkal kezelhetőbb (ott üzemel a másik két blogom is, a Paletta és a MantraLight). Természetesen ez a blog is…..
Kedves Olvasóm!2010. júniusától új helyen olvashatod az A Course in Miracles témáira vonatkozó írásaimat, itt:www.csodautas.blogspot.com . Szeretettel várlak!Sarkadi Kriszta..
És megtaláltam a Szívemet. Mindez tegnap este történt. Na nem tegnap kezdődött, azt elárulom, régóta keresem-kutatom már Őt, legalább 5 éve tudatosan fülelek, hogy halljam a hangját végre. Hallottam már néhányszor, suttogva, ordítva, eltorzítva... De valahogy akkora volt a…..
Kedves Olvasóközönség, kezdődik! Minden héten 1-3 új lapot fogok elemezni, bemutatni, esetekkel, sztorikkal, kérdésekkel, tanácsokkal, ajánlókkal fűszervezve a Crowley tarot kártyái közül. Itt a blogon, a Tavaszpont honlapon, és a Facebook Mónika és a Tarot című…..
A Budapesti Piarista Gimnázium diákközösségében futótűzként terjedt egy sztori, valamikor a '80-as évek végén. Az egyik tanárt valamilyen külsős bevetésről hazafelé mentében leállította egy gyanús alak. Az illető pénzhez szeretett volna jutni és ellentételezésképpen…..
Nem tudom, te hogy vagy vele, én nagyon szeretném megtudni, megélni, milyen a szerelem igazából. Persze, sokszor voltam már szerelmes, bele is haltam párszor, ahogy azt kell. De tényleg kell? A szerelemnek múlnia kell... Biztos ez? Vagy ha mégis, nem születhet újjá hamvaiból, mint a…..
Messziről érkezett, nagyon messziről. Hosszú út állt mögötte, sokéves tanulás, felkészülés. Híres és kevésbé híres, de nagy tudású mesterektől tanult. Jó tanítvány volt, kitartóan végezte a gyakorlatokat, amelyeket előírtak számára. Sok mindent a saját bőrén…..
Mindenkivel előfordult már, hogy egy parti után halál fáradtan és rossz szájízzel gondolt vissza az elmúlt órákra. Mindenki szeretné, hogy partija önmagától működve a résztvevőkben az év bulija élményt hagyja. A szociometrikus alapú Bulitechnológia ebben segít.…..
Most úgy érzem, jobban járok, ha ismét más szavait veszem kölcsön mondanivalóm megvilágításához. Álljon itt egy saját szerkesztésű válogatás Byron Katie bölcsességeiből. Önvizsgálatot tartottam, hogy a négy fajsúlyos gondolatmenet közül melyik a legaktuálisabb számomra -…..
Ezt az írást mostantól itt érheted el: http://www.csodautas.com/2010/07/szerelem-aldas-vagy-atok.html Várlak! Szeretettel, Sarkadi Kriszta..
Idefelé jövet hallgattam az autóban az egyik rádió reggeli műsorát, ahol a három vagány hímnemű műsorvezető azt taglalta, hogy nekik hányszor és miről jut eszükbe a szex, és ejnye-bejnye, de nemcsak a hites párukkal kapcsolatban. Szegény nőneműek mekkora tévedésben vannak, ha…..
Eljött az idő, igen! Már annyi mondanivalóm van, hogy muszáj valahová leírnom. A Twitter már nem elég...Egyből a Tarot-ról: mára kihúztam a Kardok 9-es Kegyetlenséget, ami mindig nagy para, és be is jött, 100%-ban: nyűgös voltam, menekülhetnékem volt az életemből egy vágyott,…..
Az A Course in Miracles című könyvhöz körülbelül 10 évvel a megjelenése után kiadtak egy szójegyzéket - értelmező szótárt - (Glossary-Index for A Course in Miracles), amely felsorolja és meghatározza a könyvben szereplő legfontosabb fogalmakat. Akkor találtam rá,…..
Régóta feltett szándékom, hogy eljussak abba az állapotba, amikor már tényleg nem számít, hogy mit mondanak - vagy nem mondanak -, mit tesznek - vagy mit nem tesznek - mások. Nem a vállamat közömbösen megrántó arroganciára gondolok, hanem arra az - Istenhez kapcsolódó…..