Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adamovich Erik

260 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  KIÍRÁS              NEVEZÉS              TÉRKÉP              KAPCSOLAT     Lebonyolítási forma:  A rendezvény szabadidős hobbitevékenység. Nem sportverseny, hanem veterán találkozó menetpróba, csak egyenletességi időmérés sebesség meghatározással. Nem a…..
  Kedves Veterános Barátaink! Idén több változtatás lesz a sorozat résztvevőinek. Licenc kiváltása kötelező, ez lehet fényképes éves, vagy napi.  Mérőeszköz használata megengedett. Háború előtti kategóriának megszűnik az ingyenes nevezés lehetősége, kedvezményes részvételi díj lesz. Nevezési…..
Az évet hagyományosan versennyel búcsúztatjuk. A Szilveszter Rally sajnos elmaradt, így "B" terv kidolgozásán voltam. Nagy segítség volt a megvalósításban CNC Doktor úr, és Molnár Órás barátom Máté, amit itt is szeretnék még 1x megköszönni. A rendezvény helyszíne a Dakar Ring, Hajdúhadházán az igazi…..
  Részvételi feltételek (katt a feliratra nyílik az oldal) Licenc kiváltásáról pár gondolat. A rajtszám igényeteket és a kategóriát tudjátok így az év elején fixálni. A bajnoki sorozatban csak az éves licenceseket értékeljük, így a beugrós versenyzők nem viszik az értékes bajnoki pontokat. Idén…..
Igazán szép napos időben tartottuk meg szezonzáró találkozónkat Miskolc Tapolcán az ellipsum élményfürdő területén, ami rendkívül sok érdeklődőt vonzott oda. A tulajdonosok 70 oldtimer járművet állítottak ki. A Ferrari büfében étel, ital fogyasztására volt lehetőség. A szakmai zsűrinek…..
 2023. szeptember 23-án nyolcadik alkalommal rendezzük meg tájékozódási csillagtúra versenyünket oldtimer és youngtimer járművek részére. Őszi időjárás fogadta a közel 30 versenyzőpárost. Veterán autók 60-as évektől egészen a kilencvenes évekig megtalálhatók voltak a mezőnyben. A délelőtt városi…..
Augusztus 20-án bonyolítottuk le a Veterán Hegyi Felfutó Gulf & Molnár Órás Kupasorozat utolsó előtti futamát. A 4.Résáshutai Veterán Hegyi Felfutó Menetpróba rendezvény 0. napján grill piknikkel vártuk a versenyzőket. Ahol előkerült a füge pálinka, sütemény, és rengeteg kedves baráti sztori. A…..
2023. július 09-én került megrendezésre első alkalommal Bükkszéken a MAVAMSZ Veterán Hegyi Felfutó Menetpróba Országos Bajnokság III. futama a Gulf & Molnár Órás kupáért. Igazi napsütéses nyári időjárás várta a résztvevőket. A depónak használt kemping  tele volt árnyékot adó fákkal így a közel…..
Idén 11. alkalommal rendeztük meg Bükkszentkereszten a Veterán Hegyi Felfutó Kupasorozat nyitó futamát. Közel 100 jármű és szikrázó napsütés várta a résztvevőket és az érdeklődőket. A mostani futam különlegességei a háború előtti kategória hotrodjai voltak. délelőtt 10:00-tól 14:30 ig tartották az…..
Verőfényes napsütésben kezdtük a Rally Classic szezonunkat a Crumerun Nyerges Rallye betétfutamaként. A mezőnyt oldtimer autók színesítették, csak egy utánpótlás yountimer vette fel a kesztyűt az öregek ellen. Négy gyorsasági szakaszt kellett teljesíteni a legendás rugógyári és lábatlani rally…..
(katt a feliratra nyílik a lista)  2015. Veterán Hegyi Felfutó Bajnokság részletes eredménylista. 2016. Veterán Hegyi Felfutó Bajnokság részletes eredménylista. 2017. Veterán Hegyi Felfutó Bajnokság részletes eredménylista. 2018. Veterán Hegyi Felfutó Bajnokság részletes eredménylista. 2019.…..
  2022 a megújulás éve volt, több éves csonka szezon után végre teljes sorozat várta a részvevőket. 2023-ban is 6 futamosra tervezzük a kupasorozatot. Részvételi feltételek (katt a feliratra nyílik az oldal) 05.21. Bükkszentkereszt 06.09. Kékestető 07.09. Bükkszék 07.30. Parád 08.20.…..
Idén is a Hungaroringen, a hazai autósport szentélyében zártuk az évet! A 24. Szilveszter Rally betétfutamaként tartottuk az átlagot. Újra összeállt a régi gárda, rendezvényünk népszerűségét mutatja, hogy 24 óra alatt telt házas lett az évzáró futam. Kivételesen jó idő fogadta az oldtimer és…..
Szilvásváradon a Hotel Lipicai Étterem és Panzióban a Gulf támogatásával tartottuk az idei bajnokavatást. Közel 100 fővel múlattuk át a feledhetetlen díjkiosztót. Köszönjük, hogy idén is a veterán hegyi sorozatot választottátok és gratulálunk az eredményekhez! Fotók(katt a feliratra,nyílik az…..
2022-ben második alkalommal mutathattuk meg Classic Motrsport Clubos oldimer járműveinket az aktuális régiség vásáron. Nagy siker volt az őszi napsütésben megtartott házi kiállításunk. A rendezvény után a kis csapatunk grill piknikezett a varbói tónál. Köszönjük, hogy eljöttetek. Igazán jó kis…..
Szeptember elején rendezte a Motoros Egylet Nógrádsipek (MEN) a Veterán hegyi Felfutó Gulf Kupasorozat zárófutamát. A nevezés hamar betelt, telt házzal indult a rendezvény. a bajnokság leghosszabb pályáját eleinte szemerkélő eső áztatta, de a futam felétől igazi napsütötte Nográdsipekké változott.…..
2022. szeptember 17-én hetedik alkalommal rendezzük tájékozódási csillagtúra versenyünket oldtimer és youngtimer járművek részére. 1970.szeptember 20-án rendezték először a Bükk Kupa Országos Meghívásos Túraversenyt, ez a rally futam később Centrum Bükk Kupaként híresült el. Ennek a futamnak…..
  Augusztus közepén rendeztük Répáshután a Veterán Hegyi felfutó soron következő futamát. A majdnem telt házas rendezvény szemerkélő esőben zajlott. Az 50 nevezett jármű oldtimer autókból, motorokból és youngtimerekből állt. A hegyi szerpentin kanyarokkal, és előrébb hozott rajttal várta az…..
Az évek óta egyre nagyobb RealXtreme AUTOFESZT részesei lehettünk. Albrecht Dániel rendező felkért, hogy zsűrizzem az oldtimer járművek sokaságát. A 30+os járművek évek óta részei a vízparti rendezvénynek, most a Classic Motorsport Club is kapott standot. Sátorral, zászlókkal, székekkel, grill…..
Július elején rendeztük a Balaton-Borsodnádasd útvonalon a Veterán Hegyi felfutó soron következő futamát. A telt házas rendezvényt napsütéses időben kezdtük, majd kiadós nyári záporban ázva fejeztük be. A 70 nevezett jármű csak oldtimer autókból és motorokból állt. A hegyi szerpentin kanyarokkal, és…..
Immár 10. alkalommal rendeztük meg Bükkszentkereszten a Veterán Hegyi Felfutó OB. szezonkezdő clubrendezvényét. Telt házas közel 100 fős nevezéssel indult a futam. A napos,felhős időjárással kezdtünk, majd a díjkiosztóra megérkezett szitálós esőben is kitartott a jó kedélyű mezőny. A járművek…..
Idén is meghívást kaptunk a május elsejei régiségvásár forgatagának színesítésére. A Club szinte teljes oldtimer autó parkja megtekinthető volt a polgármesteri hivatal előtti téren, majd a villamos síneken felvonulással népszerűsítettük a veterán autózást. Köszönjük a lehetőséget! Idén ősszel még…..
Bús Dorka fotó Az Associazione Scuderia Ungherese rendezvényén vettünk részt. Első szervezésük volt a 2022 Nord Túra. Egynapos rendezvény volt, de a távolság miatt mi 2x ottalvósra szerveztük. Nagyon jó társaság és kimondottan fergeteges hangulatú autósvetélkedő kerekedett. A Kaáli Autó Múzeumot is…..
A Classic Motorsport Club tisztelettel meghív minden veteránjármű tulajdonost és oldtimer járműveket kedvelő érdeklődőt a 2022 május 29-én lebonyolításra kerülő 10. Veteránjármű Hegyi Felfutó Országos Bajnokság szezonnyitó klubrendezvényére.   KIÍRÁS               NEVEZÉS           …..