Regisztráció Blogot indítok
Adatok
verticallife

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hónapja vártam erre, ma végre megérkezett az Amazon ebook-readere, a Kindle. Minden lépésemről beszámolok a kicsomagolástól, az első könyvek feltöltéséig, folyamatosan frissítem ezt a posztot.  Kezdjük a kicsomagolás bonyolult műveletével és néhány képpel.…..
Igazán nem szoktam gyakran termékekkel foglalkozni, de vannak olyanok, amik egyszerűen idekívánkoznak. Ilyen az Amazon e-könyv olvasója, a Kindle, aminek most új generációja jön ki, hamarosan Európában (értsd: vám és áfa nélkül!) is.Persze megvan a romantikája annak is, ha az…..
IDDQD Szerdai retro: Civilization 2010.08.25 09:00:00
Sid Meierről már volt szó a retrorovatban a Pirates! okán – és valószínűleg emlegetjük még majd néhányszor a mestert –, de mesterművéről, a Civilizationről nem esett még szó (pedig jó régen megszavaztátok). Persze kicsit önkényes mesterműnek kikiáltani egyetlen…..
Ez is jónak igérkezik: ..
Zia felhő & Boulder Ausztrália 2010.07.15 13:13:00
Cedar Wright szokás szerint minőségi videót készített Australia Climbing Adventure_THE MUSICAL_Total Eclipse from Cedar Wright on Vimeo...
verticallife 2010.07.16 13:19:59
Az óriási tengerparton szteppelő giga piranhnák után itt van Eric Robert és az ő CÁPOLIPJA! Szokásos: gonosz katonai kísérlet, ami elszabadul. Hihetetlen jelenetek jönnek!Köszönet a linkért az Intergalaktika stábjának! ..
Az előző rész beli tökölésnek a heti 40 perc műsoridő kitöltése és a random újrahasznosított színész feltűnése mellett az egyetlen értelmes haszna az Atlantiszra kell menni gondolat megfogalmazása volt. Így aztán most a kis csapat az Odüsszeia fedélzetén, úton van az…..
Subba Subba szív iWiW: Picsa 2010.06.04 09:15:00
Az iWiW felhasználói így fogalmazzák meg magukat az interneten.A világ legjobb fotója és A világ leggyorsabb alakformálása számítógépes program felhasználásával! KényelmesenPicsaMILFAlaposan dokumentált hétvége Ópusztaszeren!Kéz a kézbenCsóválja a farkátFotosop…..
verticallife 2010.06.04 11:18:55
A vascsöves jelenetnél egy kicsit azért elgondolkodtam, hogy itt elég és bezárom a blogot és elmegyek egy több hónapos pszichiátriai rehabra. De aztán jött a talajba passzírozós rész és megértettem, hogy esélyem se lett volna a gyógyulásra. ..
verticallife 2010.05.04 14:56:19
“Remélem, elénekelhetem majd, ‘nincs már felettem más, csak a tiszta ég’ ”   Várkonyi László ezzel a Fonográf dalcímmel búcsúzott el egy üzenetben az Everestre utazása előtt. A Mount Everestről az 5300 méteren fekvő Alaptáborból egy hete telefonált, s azt mondta, hogy most egy kis időre…..
verticallife 2010.04.30 20:21:21
@DnP: fogalmad sincs mi játszódik le azokban akik a hegyek szerelmesei. Talán nem az egyik legnagyobb magyar hegymászóra emlékezők között kellene okoskodnod. Mindenki megtalálja a saját keresztjét, neki a hegyek voltak azok, jó helyre került.
verticallife 2010.04.30 20:51:07
@DnP: sajnos tele van a vilag ilyen korlatozott gondolkodasu emberekkel mint te, soha nem fogod megerteni ezt, en csak azt nem ertem miert irsz ide? Itt egy kis kozosseg, hasonlo hobbinal hodolo emberek gyaszolnak valakit aki kozuluk valo volt. Hagyj minket bekeben emlekezni. En sem megyek fikazni oda ha valaki szamodra fontos eltavozik.
Folytatódik a nyerményjáték és ezen kívül már csak 3 kérdés van hátra, úgyhogy hajrá. 2. Hány kötélhosszas a Yosemite völgy legnépszerűbb útja, a "The Nose" a) 22 b) 28 c) 31 d) 36 A válaszokat erre a mail címre küldjétek, ilyen formában (2/a), persze az a,…..
Tádáááám, nagyszerű hírt jelenthetek be: Újabb nyereményjáték kerül megrendezésre, ezúttal a Verticallife pólóbolttal közösen. A feladat 5 kérdés megválaszolása, ami 5 bejegyzésben lesz szétszórva. A jól válaszolók között 3 pólót sorsolunk ki. Jöjjön is az…..
verticallife 2010.04.20 17:33:43
@jigi: Szia! Én csinálom a pólóboltot, nyugodtan keress azon az emailcímen, vagy a sajátomon: pozsonyi.robert@gmail.com

Ha van olyan ötleted ami meg is valósítható és másnak is megtetszik (értsd vásárol belőle) akkor felajánlok neked egy tiszteletpéldányt belőle! Üdv
Nos, vettem egy ilyen bakancsot pár hete. Sajnos nem vagyok vele igazán megelégedve. Ugyan sokat nem használtam, egy ~13km-es havas túrán voltam benne és egy ~15km-es hótaposó túrán.Az első túra alkalmával teljesen jól szerepelt. Nem ázott be, a bokámat jól tartotta. Kényelmes és…..
verticallife 2010.04.07 16:24:31
@hiking: Impregnáló spray segíthet, de a cipőben elvileg olyan membrán van, ami nem engedi átázni. Ahol mégis bejuthat a nedvesség az a cipőfűző, ami átnedvesedik még akkor is, ha kamásli van rajtad.

Próbáld ki, ha mégis beázik akkor nyugodtan vidd vissza, lehet hogy valami illesztési hiba. Ha vissza is viszed, én megpróbálnám újra ezt a cipőt a helyedben, mert máshol nem nagyon kapsz ennyiért ilyen vízálló, 2 évig garanciális cipőt. Sajnos a nagy számok elve alapján becsúszhatnak hibás darabok. Arra vigyázz nehogy kimosd a cipőt ha nagyon piszkos lesz (rendes mosószerrel) mert akkor annyi a membránnak.
Szombaton megtörtént végre. Igen! Végre voltunk mászni kint a szabadban. Bajótra mentünk az Öregkő sziklára. Jó kis tanuló utak vannak III. szinttől VI-VI+-ig, ha jól láttam. Én három utat másztam meg."kisördög"  top-rope, V- (kétszer)"szénbányász"…..
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/04/01 Subject: Dezsőmail blog TÖRLÉS jogi lépésekkel To: indexblog@blog.hu   Ti utolsó identitás-paparazzik!   AZONNAL töröljétek a levelezéseimet az ajánlókból, a listázásokból, és az archívumokból!   A személyiségi jogaim…..
verticallife 2010.04.01 11:17:13
Jááá, elképesztő méretek, micsoda formák. Atlantában építik az Egyesült Államok legnagyobb mászótermét a Stone Summit-ot. ..
Freelance Hellraiser - A Stroke Of Genie-us [mp3] Christina Aguilera VS The Strokes2009 végén nem csak az év, hanem az évtized legfontosabb eseményeit és dalait is számba veszi a zenei élet. A Guardian újságírója, Dorian Lynskey is így tett, és azt állítja, hogy az évtized…..
verticallife 2009.12.15 15:52:10
www.youtube.com/watch?v=H8Bmczy66to

Mgmt - Time to pretend (High contrast remix)

nem bírom elégszer meghallgatni
Nu, Dániel mocsaras kertjében már csak három büdöske maradt, Editnéni a kanca, Andrea a Megpocsíkolt meg Tünde, akit lehet megdugott Dániel, csak nem vette észre. A ma esti nagy csörte elé sikerült csak összeszedni a múlt heti eseményeket, de jobb későn Benkő, mint Pákó hamar…..
verticallife 2009.12.14 22:26:52
90 Zebrahead - Playmate of the Year 2009.12.10 14:31:00
Év: 2000 Nemzetiség: amerikai Ha már ilyen szépen süt a nap, adjunk még hozzá sok-sok blokkolható tyúkot, spékeljük meg egy kis ezredfordulós pop punk-kal, és máris mosolyra derül a szánk. A srácok zeneileg valahol alulról próbálták szaglászni még a Green Day-t is,…..
Főszerepben Louis CK, azaz Székely Lajos, magyar származású komikus, a Lucky Louie című HBO-sitcom egykori, és a Louie című jövőre bemutatkozó F/X-vígjáték jelenlegi húzóneve. Ez az a videó, ami miatt érdemes legalább pornóangolul megtanulni. ..
verticallife 2009.11.27 10:11:28