Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RAT

0 bejegyzést írt és 114 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Bencsik András emlékére 2006.11.29 08:00:00
Kiadtak a nyolcvanas években Magyarországon egy sci-fi regényt KEEC – A nagy világregatta címmel. Nyolc-tíz-tizenkét éves gyerekként akadt a kezembe, és noha a szar borító miatt először nem volt hozzá gusztusom, amikor mégis olvasni kezdtem, magával ragadott a varázslat.…..
w Csináld magad: Tuctuc Jammer 2006.11.22 17:00:00
A kétkerekű köcsögök után forduljunk rá egy másik típusra, konstruktívan. Arra, amelyik a buszon, az orvosi váróban, vagy akárhol emberek közt bömbölteti a walkmanjét, discmanjét, MP3-lejátszóját. Nagyon jól tudja, hogy kihallatszik a füléből, de hát pont leszarja ő, hogy…..
Hatszázvalahány hozzászólás megér egy összefoglalót. Tanulságos kibeszélőshow volt. A vitaindítóban az állt, hogy a motoros mint olyan momentán nem számíthat a közönség szeretetére. Mégpedig azért, mert soraikból a legfeltűnőbb egyedek két súlyosan közösségellenes…..
w Állatok két keréken 2006.11.20 17:03:00
A motorost nehéz szeretni. Nem ad rá okot. A motoros ugyanis éjjel kettőkor recsegve vonul végig az utcákon, mert az ő ostoba állatagyát ez kellemesen ingerli. Azt pedig leszarja, hogy eközben ezer kisgyereket ver fel álmából, akik aztán bepisilnek, akkor lehet újra megágyazni,…..
w ...és úristen az égben 2006.11.19 22:38:00
Meglepő, hogy buzi- meg cölibátustémában megy az önfeledt valláserkölcsi vita ezerrel, a náci ufók meg a rakománykultusz bezzeg le van szarva. Szinte. Azért meglepő, mert nagyon is összefüggnek ezek a dolgok. Könnyű kiröhögni azokat, akik szerint Hitler a Holdon él. Még…..
w Lenin a Marson 2006.11.19 10:00:00
Kárörvendő könyvajánlat következik, olyan regényről lesz szó, amit gyakorlatilag lehetetlen beszerezni. (Az Antikvárium.hu-n elvileg előjegyezhető, de lehet, hogy egy életet kell várni rá.) Alekszej Tolsztoj Aelitája vagy megvan a háznál eleve, és már kamaszkorában elcsaklizza…..
w Hideg napok 2006.11.18 10:14:00
Ezt a pénzt két módon teremtheti elő az állam. Az egyik, hogy úgynevezett "gázár" címén beszedi az elfogyasztott gáz beszerzési árát. A másik, hogy parkosítási hozzájárulás vagy ingatlanadó név alatt gyűjti be azt a pénzt. Az utóbbi elég idióta egy megoldás. ..
comment:com Szex és tarsoly 2006.08.16 08:00:00
A szélsőjobbos műsorok, újságok mindig ugyanolyanok, kesergés, sirám, nyavalygás, meg ökölrázás, magát az ideológát pedig egy Commodore 64 magától megírja öt perc alatt. Egyébként most hülyeséget mondtam, mert ha gép írná, akkor lenne benne logika.  A Magyar…..
RAT 2006.08.16 13:34:10
Cs242!

Tapintható a tudatlanságod,ugyanis nem verik egymást az emberek,(nem jobban mint itt a 'magyarok'a cigányokat és fordítva)csak a média lufit fúj mindenből. Nem hozzánk akarnak tartozni,hanem egyelőre autonómiára törekszenek,de az ottani kormány persze ezt fékezni igyekszik hisztérikusan.
A háborúban nyújtott 'segítségünkért' viszont valóban van bennük egy kis -mellesleg érthető- harag. Három hónapig éltem kint,magyar rendszámú kocsival cirkáltam,mégis meglepően barátságos,segítőkész emberekkel találkoztam. Ja és ott szinte mindenki Tito-t szerette,ahogy nálunk nosztalgiaszámba megy Kádározni.:-)
Többedik találkozásra(főleg a határ mentén jellemző)már hirtelen magyarul is 'megtanulnak',ha nem vagy túl ellenszenves nekik.:-) Persze ha a kocsmában hőbörögsz akkor verekedés lesz,amit azonnal szárnyára vesz a média.
Liberális egyáltalán nem vagyok,noha vannak dolgok amikkel egytértek(nato-ra sem szavaztam). De ez a tévedésed is csak arra utal,hogy te fröcskölődsz a szavakkal megfontolatlanul,mintha valaki megsértett volna. Mi fáj?:-)
Egyszerűen van egy világnézetem ami neked nem felel meg. Sajnálom. A képzavarodat pedig elemzem: Sarokba húzódva általában nem szoktak kolompolni és túharsogni. Lévén a 'sarokba húzódás' épp ellenkezője a 'melldöngetésnek'.
Jah,amíg el nem felejtem: a lekezelő/fennhéjázó stílus amit használsz,továbbra sem az intelligens vitapartnert sejteti,s azt is vedd számításba hogy hátha én sem vagyok már huszonéves. "Kis barátom":-)
RAT 2006.08.16 14:46:04
Amióta van ATV, azóta velünk van, minden vasárnap, csak a fikuszok fejlődnek a háttérben, a lényeg ugyanaz marad. Ez az a show, amiért az egész ATV Friderikuszostól, emelt díjas telefonos játékostul még létezik, ez a lényeg, a többi csak körités. Persze nem hiába,…..
comment:com A miniszter közbelép 2006.07.27 17:54:00
Most érkezett a hír, hogy ma este szót kért a miniszterelnök úr, és meg is kapta, de úgy látom, ez minket a tévézésben nem fog zavarni, nem lóg bele semmi fontos műsorba, a pattogatott kukorica-keretet még nem szűkítették, és amúgy sem lesz hosszú a beszéd. Nézzük a…..
comment:com Hallgassunk rádiót 2006.07.26 18:25:00
Ha ma este nem akarunk unatkozni, akkor egyetlen megoldás van: ne kapcsoljuk be a tévét. Persze ajánlani és nézni mindig van mit. Az m1-en egy klasszikus, 1949-es, fekete-fehér vígjáték látható Keleti Márton rendezésében. A sztori írója, Békeffy István a főszerepet…..
Tanuljunk meg örülni annak, hogy vannak olyan esték, amikor szűken vagyunk ellátva jó műsorral. Ilyenkor végre kiülhetünk a kertbe egy fröccs mellé, merenghetünk a naplementén, a világ dolgain, és a nagy egészen.Azért ma is vannak műsorok, de kizárólag fanatikusoknak. A…..