Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mamagaio69

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hangzatos nevű World Luxury Association (WLA) a múlt héten ünnepélyes keretek között jelentette be, hogy szerinte kik is tartoznak a világ 100 legértékesebb luxusmárkái közé. A Pekingben – természetesen hol máshol - tartott díjátadó a közlemény szerint maga volt a Luxus…..
mamagaio69 2012.01.24 17:09:19
Az a típus vagyok, aki mindig kitalál magának valamit új dolgot. Nem azért mert ilyen nyughatatlan vagyok, hanem mert sok minden érdekel. Idén ősszel az a gondolatom támadt, hogy változtatok a közlekedési szokásaimon. Elkezdek robogózni. Már ettől önmagában égnek állt a közeli…..
mamagaio69 2011.12.19 14:02:01
@bekman: Nem kell hogy legyen gyereke, hiába a "mother", lásd: en.wikipedia.org/wiki/MILF_%28slang%29

És igen, Angéla mega-LIKE!!!!!!!
Javaslom a Shox helyett Triumph (nem a motor), vagy Calzedonia termékek tesztelésére.
 Az előző képrejtvény megfejtése: tablier de sapeur, azaz a tűzoltó köténye, azaz rántott pacalszelet! Lyoni specialitás, a Les Halles-ban, a vásárcsarnokban is van nagyon jó, de ez a példány az egyik legjobb lyoni bouchonban, azaz hagyományos kisétteremben került elém, a…..
mamagaio69 2011.10.06 10:17:24
26-an vannak a nyomában és ő ezt élveziSzámos opció közül választhatnak azok, akik hatalmukat, vagy vagyonukat akarják érzékeltetni, de ezek a visszafogottabbak közé tartoznak a nyugati kultúrában. Egy méretre szabott olasz, vagy angol öltöny, egy sokmilliós óra, de még egy…..