Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_most_

0 bejegyzést írt és 5165 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
bircahang Támadás Kína ellen 2019.08.16 06:06:00
A mesterv az volt a 90-es években, hogy Oroszország sikeres szétzúzása után érdemes a másik ellenséget, Kínát is kikapcsolni a játékból. Emlékezzünk vissza, Kínát a 70-es években teljes erővel támogatta a nyugat, ellensúlyként a Szovjetúnió ellenében. A Szovjetúnió megszűnése után okafogyott…..
A ballib törzstábor legújabb őrülete: felháborodni a nyilvánvalón. A beszűkűlt ballib agy, különösen annak heveny gyurcsányista állapotában, képtelen eldönteni az idegen szép-e vagy sem, s mikor szép mégis. Valljuk be, ez nehéz dolog. Hiszen egyrészt nem szabad falakat emelni, imádni kell a…..
Az elmúlt napokban megtörtént, hogy a XXI. század politikai kommunikációs csatározásai az állítólagosan az egyik legfontosabb EU-s tisztség személyi kérdéseit, nevezetesen Ursula von der Leyen jelölését is háttérbe tolták: feltűnésével határokon átívelő munka vette kezdetét, hogy a posztokért vívott…..
_most_ 2019.07.16 14:15:13
@MAXVAL bircaman közíró: Azért az is szép, hogy miközben Orbán minden rokona milliárdos, sőt százmilliárdos vagyonra tett szert, Orbán rezzenéstelen arccal beírja a vagyonnyilatkozatába, hogy neki alig van megtakarítása, ő nép egyszerű, és szegény gyermeke, aki nem tehet róla, hogy mindig van egy magánrepülőgép, ami éppen odamegy ahova ő is.
_most_ 2019.07.16 14:20:15
@Minden ballib bérretteg: Annyit tudok, hogy Soros elég sok fidezses politikus tanulmányait támogatta, továbbá a fideszt is pénzelte. Persze, akkor még nem tudtak lopni, így kellett a pénz. Az ellenzéki szavazóknak általában megosztó a véleménye például Gyurcsányról, de például egy fidesz szavazótól sose hallottam még, hogy ne fideszes propagandát mondaná vissza, egyszerűen semmi önálló gondolatotok sincs, csak Orbán hasznos idiótái vagytok, aki közben hatalmas vagyonokra tesz szert.
_most_ 2019.07.16 14:34:31
@Minden ballib bérretteg: nyilván lehetnek olyan dolgok amivel egyetértetek a fidesszel, de tényleg semmi olyan nincs, ami nem tetszik? Például Európa legmagasabb áfája miért jó? Vagy a nagyon gyenge forint miért jó a dolgozó embereknek? Vagy miért kellett megszüntetni az ltp-t, amit sokaknak segítség volt. Miért jó 100 milliárdokat beleönteni teljesen értelmetlenül a magyar fociba? Vagy miért jó, hogy Mészáros Lőrincznek több százmilliárdot lopott közbeszerzésekből?
A hétvégi EP-választás miatt kitágítom a teret, és nem csak ferencvárosi témáról írok. Bár nem az EU-s pénzek elköltése volt az idei EP-választási kampány központi témája, érintőlegesen felmerült, hogy mire kellene ezeket a pénzeket fordítani és hogyan kellene elkölteni. Az uniós pénzek…..
Erkölcsi értelemben semmi különbség nincs egy pedofil magatartása között, meg a között, aki ezt követeli [ti. azt, hogy a homoszexuális párok örökbe fogadhassanak]. Mindkettő esetben a gyermek egy tárgy, egy élvezeti cikk, a kiteljesedés, az önmegvalósítás eszköze. Különböző okokból nem akarok…..
Európai demagógiához európai bukta. Sorozatunk harmadik részében egy egykori nagypárt valószínűleg egyik utolsó, elkeseredett választási próbálkozásáról osztanánk meg egy rövid elemzést. Az MSZP bele akart durrantani egy nagyot még utoljára a nullás lisztbe, de leginkább saját nadrágjukba sikerült:…..
_most_ 2019.05.16 20:50:04
@ulpius66: ellenzékben a fidesz is mindent megtett, hogy keresztbe tegyen a magyar kormánynak és ezzel az országnak.
KultúrSokk Porgy és Bess 2019.05.12 23:07:20
A hazai színházi élet még nem látott olyan szintű nemzetközi botrányt, ami a Porgy és Bess bemutatása kapcsán alakult ki. 35 év után láthatta újra a magyar közönség George Gershwin világhírű operáját – ezúttal fehérbőrű énekesek előadásában. Az Operaház honlapját böngészve elég érdekes…..
(Kép: nepszava.hu) A múlt hét híre kétségkívül a Budapest-Belgrád vasút kivitelezéséről szóló döntés volt, amiről 24 óra leforgása alatt kiderült, hogy a változatosság kedvéért Mészáros Lőrincnek fog milliárdokat fialni. A Fidesz szerint szakmai döntés született. Ha azonban megkapirgáljuk az…..
Ilyen ez a régivágású kereszténydemokrácia: se nem keresztény, se nem demokrácia. ..
_most_ 2019.04.19 11:14:40
@gaston: ellenben a fideszes oldalakon nyoma sincs az uszításnak és rosszindulatnak.
_most_ 2019.04.19 11:19:24
@szepipiktor: "A posztjaid a 70-es évek Népszabadságát idézi, akkor volt divat az "ellenség",a mocskos nyugat, a kapitalisták bármilyen módon - hazugság, szerkesztett kamupropaganda - történő gyalázása."
Várjunk a fideszes újságokban ma pont ugyanez megy, csak most Brüsszel meg a EU az ellenség és megint Moszkva a barát.
_most_ 2019.04.19 11:24:02
@nemecsekerno_007: csak a tényeket írom. A fidesz közeli oligarchák hatalmas vagyonokat halmoztak fel az elmúlt években. És ezt a pénzt Orbán utasításai szerint költik, a fidesz politikai céljaink támogatására.
Azt történt, hogy Bayer Zsolttal egyszer csak szembe jött az utcán Bayer Zsolt, mondott neki egynehány bayerzsóltisat, mire Bayer Zsolt úgy megsértődött – nos, ahogy csak Bayer Zsolt képes...
Az Elios-botrány az Orbán-rezsim tökéletes összefoglalása. Épp ezért folytatom minden részletének a feltárását. Az OLAF által is kiderített, és a jelentésükben bemutatott visszaéléseken és korrupción túl az Elios közvilágítási projetjeiben gyakorlatilag akárhová nyúlunk, csalást látunk. Ez történt…..
A Fidesz felfüggesztése kapcsán fél év után vége újra kinyílt annyira a bicska a zsebemben, hogy virtuális tollat ragadjak. Köszi Viktor, köszi Frédi. Azt ugye régóta tudjuk, hogy a Néppárt nagy átlagban egy ócska kollaboráns bagázs, mert ha a többségük valóban értékalapon politzálna, már rég…..
_most_ 2019.03.21 11:41:42
@eloi: igaz, Orbán visszavonult, végül a CEU is maradhat, úgy látszik az ilyen diktátorok csak az erőből értenek.
Teljesen nyitott, hogy miként határoz a Fidesz tagsága ügyében az EPP ma délutáni elnökségi ülése. A konzervatívok vezetése szokásához híven se hideg, se meleg kompromisszumot szeretne, azaz egy időre felfüggesztené a magyar kormánypárt tagsági jogait. A Fidesz már európai szintre emelte az…..
Mert az lehetetlen, hogy Orbán politikája tömeggyilkosságokhoz vezetne, vagy akár csak kapcsolatban lenne velük...
• A magyar rendszer a nacionalista populizmus állatorvosi lova - mondja Jan-Werner Müller  • Orbán Viktor biztosan nem mérte fel, milyen hatást vált ki a családtámogatási csomag Nyugaton, ahol a nők nem beszélő szerszámnak számítanak, közben Kovács Zoltán folyamatosan bizonyítja, hogy bizony,…..
_most_ 2019.02.15 11:28:07
@Willkommenskultur: szerintem az a magyar adófizetők pénze, nem Orbáné, bármennyire is sajátjának tekinti a közpénzt.
A legváratlanabb helyről kapott kemény kritikát a kormány propagandagépezete. A Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) kuratóriumának minap lemondott elnöke ugyanis alaposan megtépázta a korábban általa felügyelt kormányzati médiakolhoz tekintélyét. A 476 orgánumot tömörítő alapítvány…..
Két korábbi tagja is betért az iszlám hitre a holland bevándorlásellenes, iszlamofób Szabadságpártnak (PVV). Geert Wilders szélsőséges pártja többeket "térít" az igaz hit irányába, mint a legtöbb mecset. Őrület...
AZ Állami Számvevőszék  héten kiadta a jelentését arról, hogy miképpen vizsgálta a választásokon résztvevő pártokat és ebből milyen következtetéseket vont le. Itt, akit érdekel, részletesen is elolvashatja. A vizsgálat alapja és jogszerűségének az oka amúgy elég…..
Tegnap olvashattuk, hogy Varga Mihály Moszkvába készül, hogy újratárgyalják a paksi hitelt Putyinékkal. De hogy is jutottunk idáig? Hogyan lett az „évszázad beruházásából” a rendszerváltás utáni Magyarország legkínosabb gazdasági kudarca? Egy biztos: 14-ben Orbán tényleg a semmibe ugrott fejest…..
Teljes médiaarzenálját mozgósította a Fidesz, hogy a porba tiporjon egy 18 éves kiskunfélegyházi gimnazistát. Nagy Blankának annyi a bűne, hogy kemény szavakkal ostorozta Orbán Viktor rendszerét egy kecskeméti kormányellenes tüntetésen. A fiatal lány azért keltett feltűnést kormánypárti és ellenzéki…..
_most_ 2019.01.18 10:58:51
@midnightcoder2: igazából bayer beszólása még nem is lenne akkora probléma, hisz ő botránykeltésből él, ez kell a proliknak. De mikor a kormánysajtó a lány személyes adatait közzé téve akar lejárató cikkeket írni, az elég gusztustalan.
_most_ 2019.01.18 11:02:36
@Minden ballib bérretteg: azért azóta loppert dániel szép karriert épített a fideszben ezzel a beszólással.
_most_ 2019.01.18 11:06:13
@maxval balcán bircaman: azért Putyin is szeret kavarni. Orbán is kénytelen volt behódolni neki, hiába rühellte ellenzékben a ruszkikatm
Vannak partnereink Európában, hogy elkérjük a céljainkat - dicsekedett a német szélsőjobb egyik vezére pártkongresszusuk után. Majd név szerint említette Orbánt és a Fideszt...
A fiatalok megjelenése a politikában egyre újszerű, néha úgy lesz az ember politikai témák főszereplője, hogy a véleményét hangoztatja. Ez történt Nagy Blankával, aki a kecskeméti ellenzéki tüntetés diákszónokaként szólalt fel még tavaly év végén. Ma jött a hír, hogy a propragandagépezet megtalálta…..