Regisztráció Blogot indítok
Adatok
F1expert

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hősiesen végigszenvedtük A Dal első elődöntőjét. Volt minden, mi szem szájnak ingere, hamis ének, baromságok a zsűritől, és végtelenül ostoba dalok. A produkciót két szerzemény, a hightech látvány és Both Miklós mentette meg. A Leander Kills holtversenyben elsőként jutott tovább / Forrás: A Dal…..
A Dal 2016 harmadik, egyben utolsó elődöntője lényegében egy üresjárat volt, hiszen egy pároson kívül nem szerepeltek benne sem közönség-kedvencek, sem pedig igazán értékelhető produkciók, a legjobbakat már ellőtték a második elődöntőben. Azt már tudjuk, hogy az ezúttal 1930-as nagypolgári…..
A Dal második elődöntője pont olyan volt, mint az első. Jó, ebben a műfajban nehéz újat hozni, énekesek vannak meg zsűri, miniinterjúk a lihegőben és sztárfellépő, nettó 130 percben. Akár a kertévék hétvégi műsorába is bekerülhetett volna, látványvilágban nem volt semmivel sem rosszabb, mint a…..
F1expert 2016.01.31 13:57:44
@Teshow: Az a Tilda, amelyik Kállay Saunders és Tolvai Renáta s*ggét nyalja 24/7?
F1expert 2016.01.31 14:01:25
@Droli: A 3. elődöntő erősebb lesz.
Komoly változásokon ment át idén A Dal, a köztévé saját eurovíziós dalversenye. Új produkciós cég gyártja a műsort és lecserélték a zsűri nagy részét, pontosabban azokat (Rákay Philip, Csiszár Jenő), akiknek egyébként is akad bőven más munkájuk a közmédián belül. Már a műsor előtt érezhető volt,…..
Bár Pierrot zsűrizése A dal idei első adásában nekünk tetszett – azt írtuk, tök szimpatikus, hogy nincs benne felesleges modorosság –, nem mindenki értékelte az őszinte szavait. Pierrot nem kímélte Odett, az x-faktoros Benji, az Egy másik zenekar és Tolvai Reni produkcióját sem, utóbbiéból például a…..
Amikor kritikát fogalmazok meg egy dallal kapcsolatban, mindig tartsátok szem előtt, hogy nem személyes támadást próbálok intézni az előadó ellen, hiszen nem ismerem, csupán a produkcióját értékelem filter nélkül. A Power of Love rettenetesen semmitmondó, tele van a legelviselhetetlenebb…..
Elegáns, kifinomult és szofisztikált dal. Kellemes hallgatni. Műsor előtti pontszám: 6/10..
F1expert 2016.01.15 23:30:58
Kit imádnak a rajongók? Van már korai fan-favorit? Vagy valakit már a műsor előtt leszavaztatok? A Hit Hits The Fan rajongás-figyelőt heti rendszerességgel bővítem a legújabb infókkal, a legnépszerűbb eurovíziós blogok és weboldalak kommentjei és szavazásai alapján. A Ti véleményetek alap. Mivel 30…..
A Kállay-Saunders Band frontembere Kállay-Saunders András, aki a 2014-es koppenhágai versenyen a Running-gal ötödik lett a döntőben. Most megújulva tér vissza a bandájával. A Who We Are egy modern, pozitív, katartikus dal, s az önértékről szól, ami mostanában nagy Eurovíziós trend a dalszövegeket…..
A Rise Like A Phoenix és a Heroes után kijelenthetjük, hogy az önbizalom-növelő és a pozitív önértékelésre buzdító dalok eurovíziós trenddé váltak, amit nagyon helyesen a Pioneer is meglovagol. Legyünk őszinték, túl sokáig uralták már a teret az ömlengős szerelmes dalok,…..
Egy hete túlestünk A Dal első adásán, most jöhetett a második 10-es adag. Múlt héten csak úgy kapkodtuk a fejünket a rengeteg baromság láttán, hallatán, most viszont csak egy lemondó vállrántásra futja. Egyszerűen rosszak a dalok, és ha ezeket sikerült 3-400-ból kiválasztani,…..
Negyedik alkalommal indult el a köztévé eurovíziós dalversenye, aminek a győztese később Magyarországot képviselheti a bécsi eseményen. Számos változást eszközöltek a műsorstruktúrában, ezzel a köztévé pont azoknak a kertévéknek a nyomába eredt, amit kormány szinten…..
F1expert 2015.01.25 10:37:47
@darpa: Elég figyelmesen meghallgattam. Az eleje dögunalom, el se kezdődik a dal 2 percig. Utána egy kis dizsizés, majd vége is.

De mint ilyen, az igénytelenségért rajongó átlagmagyar közönségnek tökéletes.
F1expert 2015.01.25 14:10:47
@Zozo64: Nem teljesen, Gyurcsik Tibi hamarosan kijön a benevezett és kiszórt dalával, a szlovák rádióban már játszák... a fél perc alapján amit hallottam belőle, sokkal jobb, mint az itteni hulladék mezőny 80%-a.
F1expert 2015.01.25 14:14:03
@dare: Te vagy az Pierrot?
Nemi erőszakkal képtelenség viccelni, én most fejből csak egy komikust tudok, akinek ment (Louis CK-ről van szó), de ő sem azon a borzasztó bűncselekményen pattogott, hanem inkább saját magán, hogy milyen borzalmas gondolatai vannak. Maksa Zoltán pedig nem egy Louis CK, úgyhogy az…..
F1expert 2015.01.03 18:21:26
@csak egy néző: Te észkombájn, "finesszest" írt, nem fideszest.
Vasárnap este volt az RTL Klubon az X-Faktor döntője, hát persze hogy a Tv2 mindent megtett azért, hogy átcsábítsa a nézőket: véletlenül pont most rendeztek vigaszágon visszajutást öt olyan versenyzőnek, akiket korábban már kiszórt a kőszívű zsűri és a botfülű…..
  Kialakult a 2014-es X-Faktor mezőnye, egy olyan adásban, amiben minden pontosan úgy zajlott, mint eddig, izgalomnak, feszültségnek nyoma annak ellenére nem volt, hogy Istenes Bence magából kikelve üvöltözte végig a műsort, és igyekezett elhitetni a nézőkkel, hogy a stúdióban…..
F1expert 2014.12.21 12:08:03
@Misi56: Ha kellemesebb, mint Danics Dóra, aki ugye nyert már X faktort, akkor talán Juli is nyerhet. Szerintem nem iparos. Nagyon szép hangja van, és nagyon jó embernek is tűnik, megérdemelné a győzelmet. Andi is megérdemelné. Egyedül Benji nem.
F1expert 2014.12.21 12:26:47
@sunny_days: Miért, Tóth Andi, Horányi Juli vagy főleg a Benji fölérnek odáig? Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Antal Timi, Oláh Gergő, Krasznai Tünde, Szabó Ádám, Danics Dóra, Wolf Kati, Gyurcsik Tibor, Takács Nikolas, Janicsák Veca... bazmeg, ezek a hihetetlen "sztárok" melyike ér föl egy Dickinsonig?

Arról írtam, ezekszerint nem sikerült megértened, hogy aki szerint Nagy Ricsi kiabál, aszerint vélhetően Dickinson és a többiek (fogadjunk a másik két nevet nem is hallottad) ugyanígy kiabálnak.

Az pedig, hogy kire fogunk emlékezni, meg kire nem, nem te döntöd el. Majd eldönti az élet, meg hogy ki ezek közül a gyerekek közül a legjobb a karrierépítésben. Persze ha te vagy a putnoki látó, akkor nem szóltam, és meghajlok magasságos érveid előtt.
F1expert 2014.12.21 15:36:40
@sunny_days: Kár volt két kisesszét is megírnod, ha egyszer egyikben se voltál képes közölni érdemi mondanivalót.
Furcsa, hangos, politikai és hamis hangoktól sem mentes műsoron van túl az X-Faktor - a 100. adásban volt minden, mint a búcsúban, Tóth Gabi megint sírt, Istenes Bence megint kisfilmezett, Szikora beszólt az internetnek, a Tha Shudrast pedig zsinórban másodjára mentette meg a…..
Istenes Bence diákcsínyes kisfilmjével kezdtük és egy sírva búcsúzó csángó lánnyal zártuk az X-Faktor legutóbbi adását, a kettő között meg volt minden, mint a búcsúban. Ez volt egyébként az előadásokat és a hangokat tekintve ez eddigi legerősebb élő műsor, a Spoon…..
F1expert 2014.11.23 12:11:44
@sunny_days:
"Bellát sajnálom, tényleg, szívesebben néztem és hallgattam őt, mint a tinifiúkat, a Ricsiket vagy akár Julit. Amikor Szikora értékelte őt, és előjött azzal a dumával, hogy hát idejött ő a kicsike csángó falucskájából, ide, a naaaagybudapestbe, és hát izé..., akkor már bármibe lefogadtam volna, hogy neki kell távoznia. Pedig a Sudrákok a Szomorú vasárnapon szerintem csúnya erőszakot követtek el. "

Tökéletesen leírtad. Szikora teljesen aláásta Bellát tegnap, amit sose bocsátok meg neki. Nézzük sorban:

1. Rögtön az elején, amikor értékelte a lányokat, ezzel kezdte: "Ők annyira jóban vannak, hogy amikor megkérdeztem Bellát, szerinte kiben van az X faktor, azt mondta, az Andikában". Ez rögtön minusz 100 szavazat, hadd ne ecseteljük.

2. Aztán a kisfilm előtt ilyen jelzőkkel illette: "feljött a csángó faluból nagybudapestre", "alamuszi nyuszi nagyot ugrik", "ma ő lesz az anyagias nő", emellett rémunalmas kisfilm, semmi tartalom, se nagybácsi, se nagynéni, se kiskutya, s kisgyerek, mint a többieknél.

3. A stylist ritka szar ruhát és szoknyát adott rá, illetve rich feliratú felsőt, nyilván ez a hagyományosan irigy magyar emberekre olyan pozitívan hat.

4. Iszonyat szar dalválasztás, Madonna számokban nem lehet mit énekelni, és Bella most teljesített a legrosszabbul, de legalább kapott pár érezhető hamis dícséretet, nehogy a dörgedelmketől jöjjön pár plusz szavazat.

5. Amikor a párbaj után nevet kellett mondani, akkor Szikora legszívesebben az általa többször is a pokolra kívánt Shudrast dícsérte, Bellát nem, és kvázi úgy, mint az álszent Malek anno Gyurcsik Tibinél, azt mondta, hogy "nem küldhetem haza a saját emberemet", vagy valami hasonló.

6. Az After X-ben felszabadultan vidáman nyilatkozott, egykedvűen vette tudomásul a lány kiesését.

Innentől kezdve teljesen nyilvánvaló volt a nézők manipulálása, a versenyző módszeres lejáratása és kiszórása. Eddig jó volt nekik a "vidéki lány meséje", most a szemétdombra kellett dobni.

A döntéstől teljesen pipa voltam, mert ha volt igazán rajongható, szerethető karaktere a műsornak, az Bella volt. És akárki akármit mond, nagyon szép, egyedi hangja van, és egyáltalán nem áll rosszul neki a színpad, sőt. Nem azt mondom, hogy neki kellett volna nyernie, hisz ott van a nagyon tehetséges Nagy Ricsi, Andika, és Juli, de a többieknél ezerszer jobb, és hosszútávon szerintem kitűnő "befektetés" lenne.

Na mindegy, Bella nyert egy rajongót, és ezentúl folyamatosan figyelni fogom a karrierjét, már ha lesz neki.
F1expert 2014.11.23 12:29:48
@nyuszi01: Tényleg, el is felejtettem, pedig feljegyeztem azt is. Szánalmas!