Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chiquita

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És még azt is sikerült elintéznie, hogy az interjút fordítva jelentessék meg, mintha Szőnyi Szilárd interjúzna a színésszel. Teljesen érthető, ha valaki nem emlékszik, de a Heti Válasz tavalyi, A tolerancia diktatúrája feliratú címlapja után több melegekkel foglalkozó cikket…..
Ide parkolta le a motort. Nem hitte volna, hogy a zárt ajtó mögül elviszik   „Imádkozom ezért a gyerekért, de engedje meg, hogy őszinte legyek” – hadonászott a rácsok mögül a szomszéd. „Nyolcvanéves vagyok, az igaz, de szabadszájú – sajnálom ezt a…..
...sajnos csak Norvégiában. Kétségtelenül jobb, mint a 35 fokos hétfők. És akkor következzen a változáslista. Kiemelt változások: Ctrl+Insert, Shift+Insert gyorsbillentyűk újra működnek a címsávban Ctrl+Shift+V billentyűparancs: "Beillesztés és Ugrás" Maximizált ablak…..
chiquita 2013.07.02 05:14:29
@penge™: A NoScript jó dolog, mondjuk átlagfelhasználók nem szeretik általában, mert macerásnak tartják :)

A gyorsaság tekintetében azt tudom mondani, hogy egy 775-ön (P45/E8600/8GB RAM)teljesen normális fürgeségben nem igen marad el, illetve lehet, hogy egy hangyányit, a Chrome/Next vonaltól. Amennyiben van is egy kis különbség, használat közben nem igazán érződik, inkább csak, ha tesztjelleggel hasonlítgat, méreget az emebr :)

Magam sem értem, de egyelőre egész elégedett vagyok a rókával, pedig hogy utáltam... Mondjuk huzamosabb ideig nem használtam soha, általában "teszt jelleggel" raktam fel időnként, de mindig maradtam az Operánál.
Most meg... nem is értem miért ódzkodtam tőle ennyire. Most vagy a róka fejlődött ennyit vagy a Next viselt meg... Olyan hálás vagyok az ff által kínált about:config-ért és pár beállításért, hogy akár a szappanért is lehajolnék a Rudas gőzfürdőjében :D

A jelszókezelés kapcsán: addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/secure-login/?src=search ezt használom, ez hasonlít leginkább az Opera félére, kis kulcsra katt és már lép is be, a nyűgös fórumokon is jó.
chiquita 2013.07.02 21:27:59
@penge™: Nem tudom mennyire figyelted, az első key config és a második link keyconfig nem ugyanaz, teljesen különböző projektek.
Az élet nem áll meg - még ha itt a blogon néha úgy is tűnik - az elmúlt időszakban az Opera fejlesztői két új Opera Next kiadással is jelentkeztek. Olyan értelemben nincs ebben semmi meglepő, hogy a szokásos hibajavítások és csiszolások érkeztek, néhány örömteli…..
chiquita 2013.06.24 16:04:36
@Med1on: Igen, szépen eltűnik az angol szöveg a magyar fordításból. Azért még maradt :)
chiquita 2013.06.24 16:06:44
@Med1on: Én arra gondoltam, megvárják, amíg a kőbaltából legalább balta lesz és akkor adják ki, de lehet igazad van.
Bizonyára vannak problémáid, de szinte nincs olyan emberi lény a Földön, akinek ne lenne. A siker és gazdagság más jellegű problémákat szül, mint a szegénység és nélkülözés. Nagyon kicsi volt az esélye, ezért hihetetlenül szerencsés vagy, hogy embernek születtél. Egy…..
Az automatikus frissítés beélesítve, ahogy ígérték. Akár a friss levegő, mondja Daniel (remélem ezzel nem a konfigurálhatatlanságára célzott). A következő, említésre méltó változások történtek: Változások listája: gyorsabb betöltődés a gyorshívóban érzékenyebb…..
chiquita 2013.06.13 01:48:28
@penge™: "majd megunják és hazamennek"
Van egy kis probléma, nincs hova hazamenni...

"Operások többsége nem a konzumidióták..."
Eddig valóban így volt, de szaporodnak, mint eső után a gomba, a hozzászólásokból is jól látszik...
Ez egy új, a Blinkre épülő böngésző, a nevén kívül nem sok köze van az Operához, ha mondjuk Operett lenne a neve, a kutyát sem érdekelné.
Mellesleg az Operett elnevezés találóbb is lenne, legalábbis a képességeit illetően...

"Mi az Operettet is halál komolyan játsszuk!"
chiquita 2013.06.13 01:56:47
@Cobalt: Én átállítottam őket, ráadásul már jó régen, bele sem gondoltam, csak a felvetésed kapcsán jutott eszembe, hogy ez is probléma lesz...
Tényleg az lenne tán a legjobb, ha kiadhatnák a kódot és továbbvinné egy lelkes csapat.
chiquita 2013.06.13 20:41:06
@penge™: "Továbbá a Chromium API korlátai miatt komoly kételyeim vannak afelől, hogy a 3-as pont maradéktalan megszilárdítása nem ütközne-e technikai akadályokba."
Én sajnos attól félek itt van a kutya elásva...
Megjegyzés: A cikk régebbi (2013 február 26.), de most akadtam rá. Az Opera Software egyik alapítótagja és korábbi vezérigazgatója, Jon Stephenson von Tetzchner hosszú idő után végre interjút adott a ComputerWorld-nek. Kifejezte csalódottságát mind az Opera Software új…..
chiquita 2013.06.13 20:23:12
@Dzsini@Nekomajin: Értem én, pont ezért kérdem, akinek a Chrome alap bejön, a Prestoval meg gondjai voltak, miért nem használt már réges régen valami Chrome féle böngészőt?
Akinek csak pár leleményes funkció hiányzott, egyrészt megoldhatta beépülővel, illetve a CoolNovo vagy Maxthon már alapból tudta nagy valószínűséggel.
Next és a potenciál, meg funkciók? Nincsenek funkciók, csak egy ki és egy bekapcsológomb, de a potenciál szóról sem a Blink jutna eszembe elsőre...
Emlékeim szerint ez az első ilyen jellegű videó a Magyar Operán, kéretik így tekinteni rá. A cél az volt, hogy egy videón keresztül "testközelből" mutassam be az új Opera telepítését és használatát, hogy némi képet alkothassanak róla azok is, akiknek nincs módjuk…..
Amikor tavaly a köztévé elindította A Dal című énekversenyét, tán maguk sem gondolták, hogy az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulóját kiválasztó nemzeti válogató stabilan egymillió fölötti nézettséget hoz majd, amivel a nézőkért kétségbeesetten kaparó tévé egyik…..
Hollandia budapesti nagykövetsége kedden jelentette be, hogy meghalt Robert Milders nagykövet. Robert Milders 2009 májusa óta volt a Holland Királyság rendkívüli és meghatalmazott magyarországi nagykövete. A nagykövet 1948. július 30-án született Hágában. Budapesti kinevezését…..
Számos okunk lehet rá, hogy tönkre akarjuk tenni az autónkat. Sok a pénzünk és költeni akarjuk, emberbaráti szeretetből támogatjuk a szerelőnket, be akarjuk a lízingcégnek bizonyítani, hogy csereérett, és millió más. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..