Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kőváry Orsolya

1 bejegyzést írt és 389 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha kezdő játékos vagy, mielőbb építsd meg a "Promotion's R Store"-t, és juss el a híd megépítéséig. A híd egy szigetre vezet, ahol lesz majd egy szobor a "Riches of Terra", ami nagyon hasznos, mert minden pénztermelő tevékenység után amit a simeid végeznek (ültetés és sütés "baking"), esélyt kapsz…..
Cél Az Excel program a legismertebb táblázatkezelő program, amit a legtöbb cég mindennapi adminisztrációja során használ. Kiváló dolog annak, aki azt használni tudja. Jómagam 20 éve vagyok a szakmában, az ExcelTitok.hu rendszer által kidolgozott munkamódszert alkalmazom, ami több…..
  Mindjárt az elején le kell szögezni, minden elismerést megérdemel az ABC csatorna, amiért elég bátor volt egyáltalán bevállalni a Galavantot. Ez ugyanis nem más, mint egy középkori, kosztümös szitkom-musical. Igen, énekelnek benne, és ez az, amitől nagyon sokan azonnal…..
Volt mitől félni a Terápia című sorozat második évadának bemutatója előtt. Az HBO ugyanis az első évaddal annyira magasra tette a lécet, hogy félő volt, nem fogják tudni újra megugrani. Ráadásul erre már láttunk példát: másik saját gyártású sorozatuk, a Társas játék…..
Kőváry Orsolya 2014.10.27 15:29:14
Ez az a sorozat, aminek már régen nem szabadna műsoron lennie, és ha mégis, a USA Networkön kellene futnia és nem a procedurális sorozatokba szerelmes CBS-en. Erre tessék, a hatodik évadot kezdték el vasárnap, de olyan epizóddal ami megint csak megerősítette az emberben azt, hogy ez…..
Kőváry Orsolya 2014.09.29 22:37:09
comment:com Aloha, Hawaii 2013.07.11 15:00:00
Megkezdőtött a Hawaii Five-0 forgatása. Immár hagyomány, hogy az első napon egy őslakos pap a helyi szokásoknak megfelelően megáldja a stáb összes tagját. A jelek szerint sikerrel. A képet a sorozat hivatalos Facebook oldaláról smitteltük. ..
Kőváry Orsolya 2013.07.11 19:01:23
@G34: Pontosan. Tavaly eléggé eláztak, lehet idén már nem kísérleteztek a szabad térrel. :)
53. alkalommal rendezik meg a monte-carlo-i tévéfesztivált, a Comment:com/Index pedig negyedjére vesz részt a jeles alkalmon, és idén végre már nemcsak megtűrt, lesajnált vidéki rokonként, hanem a kollektíva teljes jogú tagjaként. Ez nem rangkórság miatt fontos, hanem a meló…..
Megszállta a szentlélek az általában egy farönk empatikus képességével rendelkező Állami Autópályakezelő Zrt.-t, akik egy ellopott autó után is képesek a tulajt megbüntetni. Most hogy a véletlenül egy hete előrejelzett rendkívüli havazást semmilyen szinten nem sikerült…..
A téli hidegben és hóban is lelkesen tapossuk a ZUG Közösségi Kert útját. Szombat délelőtt bejártuk az eddig felmerült lehetséges telkeket.A terepbejárás célja az volt, hogy a ZUG Közösségi Kert kialakítására alkalmas potenciális területek kiválasztása a Zuglói…..
Az illegális plakátozásnak már jó ideje leáldozott, apróhirdetéseket azonban még mindig szívesen ragasztgatnak az emberek megállókb. A neonreklámokat üzemeltető Intermédia Kft. ezért úgy döntött, ezentúl kiszámlázza ezeket is: Nem egy ütős posztalany, de érdekes…..
Kőváry Orsolya 2012.12.18 16:23:39
Világhírű előadók hódítanak decemberben a Film Café műsorán. A filmcsatorna olyan neves sztárok koncertfilmjeit tűzi műsorára vasárnap esténként, mint Leona Lewis, a Coldplay és a Take That.December 16-án Chris Martin zenekara a Live at Glastonburyvel jelentkezik a Film Café…..
hogyvolt Hawaii Five-0 - 1x20 2012.08.23 14:00:00
Ma haule neveléssel és kelta zenével kezdünk. Megtudhatjuk, hogy a szigeteken is vannak ősi sziklarajzok, valamint, hogy Dannó szerint a helyes gyereknevelés kizárja a hegyi túrákat apával kettesben, de támogatja a manikürt. Mielőtt végleg elmenne a kedvünk, kedvenc párosunk…..
Diána 5 éve nem tudja megszüntetni egy halott rokonjuk előfizetését, ami azért különösen kellemetlen, mert rajtuk próbálják meg behajtani: 2007-ben sajnálatosan elhunyt egy kedves közeli rokonunk. Több szolgáltatónál is jelezni kellett, mi történt és a szolgáltatásokat…..
A világ évszázadok óta értetlenül áll a magyar csoda előtt. A sztori még 896-ban kezdődött, amikor ős apáink , Európa akkori legnagyobb arcai, a Dunát meglátva megálltak szomjukat oltani, és ha már itt voltak le is telepedtek és úgy döntöttek, itt küzdenek majd honért a…..
Baloldalt Somogyi József Leányka csikóval című, 1965-ben felállított szobra látható Neszták Béla fotóján, melyet pár éve töltött föl a SzoborLapra. Jobbra és alant ugyanennek az alkotásnak jelenlegi állapota tekinthető meg az ittlakunk.hu, ma publikált képein. A szobor…..
Kőváry Orsolya 2012.07.22 16:21:39
Gondoltam, írok blogot. Mert 1 már van, de ott nem lehet komoly dolgokról írni. Voltam ma a Fotográfusok Házában.Tisztázzunk valamit. Művészetekhez nem értő ember vagyok. Mint az átlag. Szeretem a festészetet, a fotókat, a szobrokat, a táncot, a zenét, meg egy csomó minden…..
A Sherlock című sorozat 2010-ben indult a BBC-n, évadonként mindössze három, egyenként másfél órás résszel. A sorozat újdonsága, hogy most, a 21. században játszódik, és ehhez mérten alakították át a karaktereket, Holmes eszköztárát és a történeteket is. Utóbbiak…..
Kőváry Orsolya 2012.02.26 15:53:23
@G_Norton: Egész elviselhető lett a szinkron.
Kivételesen nem egy konkrét termék, hanem az áruház "családbarát" intézkedéseit kihasználó nem vásárló vendégekkel szemben emelte fel a billentyűzetét Magnus Heron. Szerinte el kellene gondolkodnia az IKEA-nak, hogy mennyiben járul hozzá a kulturált bútorvásárláshoz, hogy a…..
Egy francia házaspár fogta magát, és kissé hebehurgyán a Vámpírnaplók egyik főhőséről, Damonről nevezte el gyermekét, most büntetőeljárással kell szembenézniük. A hatóságok azzal vádolják a szülőket, hogy a Daemon név ellentétes az egy hónapos kisfiú érdekeivel, mivel…..
Kőváry Orsolya 2011.12.05 13:59:17
MJ sajnálatos módon tapasztalta meg, mitől örök sikerszakma a temetkezés, még ha kicsit büdös is:Tegnap az alábbi levelet kaptam egy temetkezési vállalkozástól, ahonnan ajánlatot kértem urnás temetésre azzal, hogy szeretnék a ravatalozóban saját vetítővel pár perces…..
Kőváry Orsolya 2011.11.04 10:03:58
Tavaly temettem el édesanyámat. A költségek a következők voltak:
Az orvostani intézetben: holttest hűtése tárolása 3 napra 11.000 Ft
Elhunyt rendbetétele boncolás után 5.000 Ft
Lepedőt kellett vinnem, ha nem viszek, további 3.000 Ft
A temetést nem temetkezési vállalkozónál rendeltem, hanem közvetlenül a temetőben.
Elh. kórházból krematóriumba szállítása: 16.900 Ft
Egészségügyi alj 4.400 Ft
Hamv. egységcsomag kerek urnabetéttel 13.063 Ft
Kereszt arany urnaszemfedő 2.988 Ft
Hedera fehér urna (ez volt a második legolcsóbb) 15.000 Ft
Urnafelirat 2.731 Ft
Flexib. I. fülkebélés (négyszög) bordó 6.725 Ft
Szállító lepedő 4.156 Ft
Vezz. Akasztó 4,5x4 cm bronz 2.325 Ft
Kolombárium váza szinterezett 6.193 Ft
Fekete gránit zárólap gravírozva 30.875 Ft
Felnőtt hamvasztás üzemi szolgáltatás 25.000 Ft
Hamvak szállítása Kremából temetőbe 2.300 Ft
Zárólap temetőbe történő kiszállítása 2.790 Ft
Ravatali terem díja R.palotai temetőben 36.410 Ft
I-es urnafülke zárólap nélkül 10 évre 34.199 Ft
Hamv. tem. belüli szállítása 7.961 Ft
Harang 838 Ft
Szakszemélyzet igénybevétele 7.750 Ft
Zárólap behelyezése és fugázása 1.060 Ft
Kolumbárium váza szerelés 256 Ft
Urna elhelyezése fülkébe 2.143 Ft
Rész ügyintézés 5.641 Ft
Temetést követően koszorúk leszedése 4.900 Ft
Papot nem én intéztem, nem tudom ő mennyit kért.
Virág 10 szál rózsa rezgővel, szalaggal 5.100 Ft (megjegyzem, a virágos nagyon bunkó volt, hogy miért ilyen kis csokrot rendelek közeli hozzátartozónak)

Ezt ott egyben ki kellett fizetni, amíg a teljes összeg nincs kifizetve, hozzá se kezdenek az egészhez, és akkor meg lehet fizetni a tárolásért napi díjat.
hogyvolt Aranypart 1x22 2011.10.01 11:01:00
Magam mellé helyeztem Dr. Jack Kevorkian telszámát, biztos ami biztos, azt jöjjön a szerdai rész. Nekem azt mondták, hogy ez a műsor arról szól, hogy bemutatják az otthon ülő bkv ellenőröknek, zongora tanárnőknek, lakótelepi szenior sakknagymestereknek, hogy hogyan bulizik a mai…..
A Prison Break (A szökés) egykori főszereplője, a felsőtestére egy börtön alaprajzát felvarrató Michael Scofieldet alakító Wentworth Miller szerepet kap a House nyolcadik évadában. Az igazi poén persze az lenne, ha a Fox River nevű sitt egykori lakója az évad nyitórészeiben…..
Kőváry Orsolya 2011.09.15 17:31:34
@Johnny336: És tényleg, hát ezt el is felejtettem. :)
A föld alatt vagyunk, mindig olyan a Dr. Csont, mintha egy film kezdődne, ezt úgy szeretem. Csak az a furcsa, hogy rögtön egy ismert karakter, Sweets az, akit látunk, a metrón utazik. Mellette ül egy csávó, aki épp egy sms-t kap, és nagyon durván reagál rá, úgyhogy a babyface…..