Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csig

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajtűkanyar világtalan 2010.05.09 21:19:00
 annyira fájtál akkor éjjel, hogy képtelen lettem volna megbocsátani. még nem lehetett. nem is kérted tőlem, hogy bocsássak meg. tulajdonképpen sose kértél semmit. mindig csak adtál. mindenedet odaadtad. először csak a tárgyakat. asztalt, széket, virágot, minden füzetedet és…..
Hajtűkanyar mindenváltozatlan 2010.05.09 21:17:00
 ezerkilencszáznyolcvanhét szeptember hatodikán fogantam. vagy hetedikén. de a hatos számot jobbanszeretem. fenetudja miért, talán mert a hetedik azmár pihenőnap. azmár nemérvényes. de hiába nem, ha szükségvan rá, hogy elkezdődhessen minden. bármi. hatodikán fogantam,…..
Hajtűkanyar kilépő 2010.05.09 21:15:00
 mindigis a szemébe akartam nézni. hogy ki tudjam választani, ő lesz-e a megfelelő. bár nehéz volt. az autók annyira gyorsan száguldanak el az ember mellett, még eléjük ugrani is gyors döntést jelent, nemhogy megnézni, ki ül a volán mögött. de ha sokáig állunk a járda…..
Pippo Delbono és társulata az egyik díszvendég idén. Lássuk, hogy vélekedik a kultúráról. "Úgy kell tekintenünk a kultúrára, mint segítségre egy jobb életszínvonal eléréséhez. Annyit jelent, mint kutatni, hogy miért születtünk, miért halunk meg és az egész…..