Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jonatán

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes blogbejegyzést találtunk Tűzvonalban-ügyben, a sorozat egyik forgatókönyv-írója mondja el a személyes véleményét a megszüntetés okairól. Egyébként az is kiderül, hogy a stáb már pár hete sejtette, hogy vége a dalnak."A sorozat alapvetően nagyon kevés pénzből…..
Tomkett mint olyan fogalom!Vitázni lehet, de nem érdemes.... Szóval:Mit szóltok hozzá, ha azt mondom, Tomett barátunkat a kedves vagy nem kedves,leendő vagy nem leendő apósa csukatta le!Miért is?Elősször is a Barátunk feltönően sokat szidta a Galíciai jöttmenteket, (gyengébbek…..
Villámhárító Tomkett 2007.05.30 13:22:00
Bazzeg ezt komolyan nem hiszem el!Ezek az idióták komolyan a fejükbe vették, hogy Tomkettre rárohasztják még a műanyag lakatot is!Még jó hogy jogállamban élünk!Az államnak van joga hozzá, hogy bármikor , bármiért lesitteljen!Köszííí ..
Villámhárító Első bejegyzés 2007.05.29 20:46:00
Ez a blog azért jött létre, mert nem mindenki teheti meg, hogy pont az adott pillantban ki dühöngje magát. Mikor éppen beletörölte a lábát a főnöke, esetleg van véleménye a kormányról. A világgal nincs kibékülve, vagy csak idióta volt a sarki közértben a szomszéd öreglány!…..