Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_drk

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Resident Evilen kívül nem készült még sikeres film videó játékból, ennek ellenére a  New Regency mégis bejelentette, hogy elkészül az Assassin 's Creed film változata. Már a főszereplő is megvan, mégpedig Michael Fassbender személyében. Az Assassin 's…..
Filmdroid DC vs. Marvel 2012.10.01 10:00:00
Érdekes táblázatra akadtunk, amelyben a Marvel és a DC filmjeit hasonlították össze az amerikai bevétel alapján. Több pénzt hoztak eddig a Marvel filmek, viszont azt is látni kell, hogy jóval több filmet készítettek, ám ha azt nézzük, hogy a filmek ártlagosan mennyit hoztak,…..
A Short of the Week készítette ezt a látványos kis infografikát arról, hogyan tűntek el az eredeti alkotások Hollywoodból az elmúlt 30 évben. Az 1981, 1991, 2001 és 2011-es évek tíz legjobban kereső filmje közül kékkel jelölték a teljesen eredeti forgatókönyveket, szürkével…..
_drk 2012.09.20 20:30:25
@Elanor_:
Erre akartam utalni. Miskolc plázába járok hát ott a székek nem a legkényelmesebbek, a közönség még 1 dolog, meg hát a pénztárcát se kíméli.
1500ft 3d-s mozijegy de ha már be megyek akkor +1000 ft kola+popcorn. Azért hogy megnézzek 1 szar filmet :D

A sorozatok meg nagyon jó példa mintha át ment volna oda a kreativitás teljesen és a játék iparnak is elég nagy köze van hozzá. Elég csak az ottani bevételeket nézni.
Filmdroid TOP 10 Gengszter filmek 2012.09.15 12:00:00
Régóta szerettem volna már megcsinálni ezt a 10-es listát, mivel ahogy sokaknak, úgy nekem is nagyon közel állnak a szívemhez a gengszter filmek. Most a Fékezhetetlen kapcsán, úgy gondoltam, eljött az ideje, hogy összeszedjem a 10 legjobb gengszterfilmet. Vajon Vito Corleone, Tommy…..
Filmdroid Stb... 2012.08.16 16:32:45
Az elveszett frigyláda fosztogatói IMAX transzferben újra az amerikai mozikba kerül egy hétre az Indiana Jones tetralógia Blu-ray kiadásának alkalmából. Nolan után Steven Speilberg is IMAX rajongó lett, és  még nem dönötte el, hogy milyen technikát fog alkalmazni - IMAX, 3D, IMAX…..
Ahogy beszámoltunk már róla a Fox stúdió tárgyalásokat folytatott a Marvellel, hogy meghosszabbítsák a közelgő Daredevil film elkészültének a határidejét. A Marvelnél rugalmasak voltak, adtak volna határidőt, ám cserébe Galactus jogait kérték a Foxtól. A Fox tulajdonában…..
Észak-Amerikai box office:Új bemutatók: Két filmet mutattak be a hétvégén Amerikában. Úgy hitték a Columbiánál, hogy jó ötlet Schwarzenegger egyik legsikeresebb (és legjobb?) filmjét újraforgatni. Rosszul gondolták. Bár Philip K. Dick regénye tényleg nagyszerű és tele van…..
Elindult a második fázis a Marvel berkein belül, jön pár folytatás, de 2014-ben a mozikba kerül a Guardians of the Galaxy is. A képregényben néhány földönkívüli faj utolsó élő tagja szövetkezik, hogy megvédjék a Földet, nehogy az emberiség is arra a szörnyű sorsra jusson,…..
Filmdroid Képek a Hobbitból 2012.07.03 11:13:00
Az Entertainment Weekly leközölt néhány képet a Hobbitból, a 3D-s fantasy hozzánk december 13-án érkezik. ..
Május közepén szellőztették meg, hogy a Summit azt szeretné, ha Ryan Reynolds lenne a Hegylakó (Highlander) remake főszereplője. A színésszel tárgyalóasztalhoz ültek, sikeresen megegyeztek és Reynolds aláfirkantotta a szerződést: Szóval most már hivatalos a dolog, ő formálhatja…..
Sokszor esett már arról szó, hogy Hollywoodban elfogytak az ötletek. Sopánkodtunk, átkozódtunk, ráztuk a fejünket. De nem veséztük ki még ki igazán a témát, ám danialves küldött egy szép hosszú cikket erről a problémáról. Köszönet érte. Kezdődjön hát mondandója. A…..
Az idei év legmegosztóbb filmje a Prometheus, amely számos nyitva hagyott kérdést hagyott maga után, megteremtve a lehetőséget, hogy a nézők tengernyi elmélettel és elgondolással rukkoljanak elő válasz gyanánt. Az egyik nagy kérdőjel, hogy vajon mit mondhatott David az…..
_drk 2012.06.21 12:25:33
@countrypecos: Én is így vagyok vele, volna benne vmi ami miatt nagyon jó lenne, főleg a filozófiai rész!

De az hogy a beszélgetésből ennyi maradt? :D Na ezért szar ez a film!
Ez lett volna az egésznek a lényege!!!
Direkt erre mentek rá nem? ha már uncsi lassú film akkor ezek a jelenetek ütöttek volna! de mit láttunk? felébred végig néz rajtunk 2 szó és ledarál mindenkit! Ebből sok minden leszűrhető!
Filmdroid Prometheus 2012.06.09 13:57:00
A kritikát köszönöm Minime-nek!!Ridley Scott 30 év után újra a sci-fihez nyúlt. Elvárások? Azok aztán voltak. Az Alien és a Szárnyas fejvadász atyja újra a régen betonba vésett alapokra épít. Ebből csak kultuszfilm lehet. Az lett? Igen is és nem is. A Prometheus nem Alien…..
George R. R. Martin sikeres regényének első kötetéből, hasonlóan sikeres adaptáció készült Trónok harca (Game of Thrones) címmel. Bezsebelte a Goldel Globe Legjobb drámáért járó díját, valamint Peter Dinklage a Legjobb férfi mellékszereplő díjat szerezte meg. Az elismerés,…..
A Gyk kicsit szétnézett Gwen Stacynél és nagy rumlit hagyott. De Pókember bizonyára a közelben tartózkodott és kiosztottak egymásnak egy-két nagyobb pofont. ..
Még bő négy hónap van hátra a Dredd bemutatójáig, de eddig egyetlen nyamvadt teaser sem érkezett. Nem kell elkapkodni, de valami előzetesszerűséggel már ideje lenne előrukkolni. A képregényhőst Karl Urban testesíti meg, Pete Travis dirigálta az alkotást. A készítők ígértek…..
Filmdroid TOP 10 Johnny Depp filmek 2012.05.12 12:30:00
Az elmúlt két hét Johnny Deppről szólt, előbb fiatalkora kultikus tv-szerepét a 21 Jump Street-et filmesítették meg, amelyben egy rövid cameo erejéig feltűnt. Ezen a héten következő Tim Burtonnel közös filmje került a moziba. Az Éjsötét árnyék a nyolcadik együttműködése a…..
Guillermo Del Toro nagyon szerette volna megcsinálni Az őrület hegyei (At the Mountains of Madness) HP Lovecraft regény filmverzióját, de az Universal nem volt hajlandó belemenni abba, hogy egy 150 millió dolláros alkotás R kategóriás legyen. A mexikói rendező-producer valószínűleg…..
A Latino Review forrása szerint a Bosszúállók egyes jelenetei erősen kötődni fognak a Vasember folytatásához. Elvileg lesz egy olyan jelenet, ahol Tony Stark elgondolkodik Amerika kapitány mondatain és a Vasember 3-ban nanobotokkal kezd kísérletezgetni. Stark feltalálja a…..
 A némafilmes elé letérdelt a szakma, a fekete-fehér némafilmről ódákat zengtek. Sejteni lehetett, hogy az Oscaron is kedvelni fogják, az alkotás 5 kategóriában nyert, többek között a legjobb film és a legjobb főszereplő díját vihette haza. Meryl Streep-et talán annyiszor…..
Noomi Rapace kék ruhában áll, guggol vagy áll egy sötét folyosón. A következő fotón is Rapace látható, mellette Logan Marshall-Green álldogál. Mintha megpróbálnák elfogadtatni a közönséggel, hogy Sigourney Weaver helyett más női főhőst kell megkedvelni. Már csak az a…..
Louis Leterrier ugyan meg akarta csinálni A titánok harca (Clash of the Titans) folytatását, ám a rendezői térfélre Jonathan Liebesman, a Csata: Los Angeles (Battle: Los Angeles) alkotója lépdelt be. A történet főhőse ismét Perszeusz, akit Sam Worthington formál meg és Io is vele…..
Most csütörtökön forgatjuk a kommentekre / kérdésekre válaszolós videót. HA van olyan dolog, amire kíváncsiak vagytok a show, a filmvilág vagy az élet nagy dolgaival kapcsolatban, tessék ide vagy facebookra kommentelni. Egy kérdés tabu: A mi a kedvenc filmem. Az jön majd videóban…..
_drk 2011.12.07 19:54:51