Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hipeter

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Benkő pettinget keres egy profin összerakott reality, az RTL Klub utóbbi pár évének egyik legjobb médiahackje, feltörték a bulvármédiát, és mindenki lelkesen elhiszi nekik, hogy ez így tényleg megtörtént. Mintha a Blikk arról cikkezne, hogy műhibapertől retteghet Amerika egyik…..
hipeter 2009.11.04 19:01:01
@Tranquiliana: Benkó és ezek a "csodálatos" nők csak magyar találmány lehetnek. :)
Az "Oltassak vagy ne oltassak?" kérdést gondolom ti is feltettétek magatoknak párszor az elmúlt hetekben. Én végül arra jutottam, beadatom magamnak az újinfluenza elleni védőoltást, biztos ami biztos alapon. El is mentem ma a háziorvosomhoz, akinek mondtam mit akarok, majd…..
Nemrég megírtuk, hogy két Indexes is megszívta a CIB-es kártyájával, de nem voltak ezzel egyedül: Etele személyesen érdeklődött a bankban és kiderült, hogy az új székházunkhoz legközelebbi fiók automatáját buherálták meg a trükkös csalók. Na, szoval nekem nem vettek le…..
Subba Röptében is 2009.11.02 16:11:00
A videón Manu Ginóbili, a San Antonio Spurs egyik játékosa látható amint puszta kézzel elkap egy pályára berepülő denevért. Öcsém. ..
hipeter 2009.11.02 17:47:43
Mégsem Friderikusz Sándor a Mokka befutója. Legalábbis egyelőre. Bárdosék távozása után ugyanis gyorsan be kellett tömködni a Tényekben tátongó lyukat, erre átvezényelték az esti híradóba Azurákot, viszont így a Mokkában maradt üres hely. Múlt hét pénteken még úgy…..
hipeter 2009.11.02 17:38:15