Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WiZe

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán érzéketlennek hat számszerűsíteni egy emberi élet értékét, de a kockázatelemzőknek ez szükséges. Ők azok, akik megmondják, hogy az egyesbiztonsági intézkedéseket érdemes-e bevezetni, és ehhez többek között a gazdasági szempontokat is figyelembe veszik. ÉS itt jön a…..
Csatlakozz! Rád van szükségünk! Dolgozz! Harcolj! Csillagok háborúja, Star Trek, Futurama, Majmok bolygója, Amerika kapitány és még számtalan sci-fi klasszikus a propaganda szolgálatába állt. Figyelem, lenyűgöző poszterek következnek. blastr..
“Kizárt, hogy az MSZP és a Fidesz informális pénztárnokai hellyel-közzel ne működtek (működnének?) együtt vitatható ügyekben” – állította közelmúltban megjelent cikkében Gyurcsány Ferenc. A volt miniszterelnök-pártelnöktől – aki esetében kizárt, hogy…..
WiZe 2011.07.11 09:20:01
@fatia-negra: Úgylátom, mindketten ugyanazt akarjuk, de te mégis indulataidat énrám zúdítod.

Inkább megint tőle kérdezném, hátha tud szakmai választ adni.
SF.blog Sf ismerősök szokatlanul 2011.02.19 07:15:00
Mind ismerősként üdvözölhetjük az alább következő képeken szereplő karaktereket, objektumokat... de így még jó eséllyel nem láttuk őket, és nem is nagyon gondoltuk, hogy fogjuk. Hiába, az internet végtelen bugyraiból időnként őrült dolgok kerülnek elő... Akár…..
WiZe 2011.02.22 07:40:21
@AlexWolf: Másképp is alakulhatott volna a háború kimenetele pár helyen. :)
Még idén eldőlhet a Gyurcsány-Mesterházy csata az MSZP-ben - erősítették meg szocialista források a Klubrádiónak. A volt kormányfő hosszúra nyúlt mai beszédét hallgatva pont az ellenkezőjét gondoltam: láthatóan Gyurcsány Ferenc egyáltalán nem akarja megtenni azt a…..
WiZe 2011.02.18 18:48:47
Nem az Egyesült Államokban, de nem is Magyarországon, a NetApplications felmérése szerint a világ összes webes forgalmának 2 százalékát a Mobile Safariról intézik, ami azért egy elképesztő szám.Egész pontosan 2.06 százalékot tesz ki az iPhone, iPad és iPod touch-ok aránya.…..
A magyar kormány európai uniós elnökségének egyik legfőbb stratégiai célkitűzése Horvátország Unióhoz való csatlakozásának teljes körű elősegítése. Ezt a tervet erősítette meg Orbán Viktor miniszterelnök az Európai Parlament plenáris ülésén tartott szerdai…..
Stephen Hawking újabban felvette azt a szokást, hogy hajmeresztő állításokkal áll elő. Nemrégiben megjelent, Leonard Mlodinow fizikaprofesszorral közös művében, a The Grand Designban sem hazudtolja meg magát, nyolc olyan tézissel lépett elő a szerzőpáros, amiktől garantáltan…..
WiZe 2011.01.09 09:33:56
SF.blog Godzilla a biológiaórán 2011.01.08 12:30:00
Gyerekek, ha elaludt a godzillátok, vegyétek le a szájáról a kloroformos kendőt! Jól ki van kötözve? Akkor vegyétek a kezetekbe a szikét, és szabályos Y-vágással  nyissátok fel a mellkasát... blastr.com..
WiZe 2011.01.08 18:44:48
A hidegháború első évtizedében a science fictiont többé-kevésbé bedarálta az államgépezet: a filmek jórésze a McCarthy-éra javait szolgálta. A Marsról érkező támadók és a "Vörös bolygó" mind a kommunizmus allegóriái, ami veszélyt jelent a kortárs…..
Ez a blog tudatosan a magyar politikára koncentrál. Nem azért, mintha érdektelennek tartanám a világ más tájain történteket, és különösen nem azért, mert esetleg abban a hitben élnék, hogy létezhet a külvilág hatásaitól független, csupán magával „határos” magyar…..
Gulyásdemokrácia JESZ 2010.12.12 13:28:00
JESZ. Mától ez lehet az MDF új neve. Mármint Jólét és Szabadság, aminek a közepe ugyen nem e, hanem é, és egyébként is, betűszavakba az éseket nem illik beleírni, de részletkérdés. Mondjuk az igaz, hogy ha MDF-es lennék, ugyanezt az elnevezést javasolnám azoknak, akik…..
Vannak olyanok, akik bármihez nyúlnak, az arannyá változik. Ha pedig ilyenből egyszerre négyen jönnek össze... abból lesz a 4Bro. A legendás Kamionosok és kurvák partyk és néhány hasonló buli után négy elképesztően COOL srác, Máté, Sticó, Geri és Bence gondolt egy még…..
Az Austrian Death Machine lényegében egyszemélyes zenekar, koncepciója pedig rendkívül egyszerű, mégis nagyszerű. A frontember fogta Arnold Schwarzenegger filmjeinek minden egyes bugyuta one-linerét és írt belőle egy dalt. Az így létrejövő zene műfaját firtató kérdést nyugodt…..
WiZe 2010.12.05 19:50:50
Miközben az okostelefonok piacán óriási robbanás volt 2010 második felében, az iPhone-eladások egyáltalán nem követték ezt a trendet a Morgan Keegan elemzése szerint. Miközben a teljes piac 200 százalékos növekedést ér el évről évre - az előző negyedévben ez 8-10 millió…..
„Felelősségre fogjuk vonni mindazokat, akik saját állampolgáraikat rabolják ki, zsarolják meg. Mert ezek olyan bűncselekmények a magyar emberek ellen, amelyek soha nem évülnek el.” Nem, ezek a mondatok nem a szocialista kormányok ellenzékének 2006 és 2010 közötti…..
SF.blog Veszélyben a Fringe? 2010.11.20 14:33:00
A FOX csatorna január 28-tól (az eddig megszokott csütörtök este helyett) péntek este 9-től fogja vetíteni J. J. Abrams Fringe című sorozatának aktuális részét - ez valószínűleg sajnálatos hír a rajongóknak, mivel ezt az időpontot előszeretettel nevezik "péntek esti…..
Indiana Jones öt kalandjából már négy filmet forgattak. Harrison Ford meggyőződéssel állítja, hogy hamarosan jönni fog az ötödik rész is.A Morning Glory című film kapcsán beszélgetett a CNN riportere Harrison Forddal. A színész az interjú során arról is beszélt, hogy…..
SF.blog Motiváló SF poszterek 2010.11.10 07:30:00
A motiváció nagyon fontos a mindennapokban. Néhány SF rajongó pedig úgy gondolta, mindenkinek jár egy kis motiválás. Ehhez segítségül hívták kedvenc filmjüket, és kreáltak hozzá egy-egy bölcs mondatot. Az bighugelabs nevű oldalon bárki készíthet saját motivációs képet,…..
WiZe 2010.11.10 15:49:16
A Badass Digest szerkesztője, David Faraci állítása szerint összeköttetésben áll a Star Trek 2 stábjának egyik tagjával, aki hétfőn kiszivárogtatott pár bennfentes információt a folytatás történetével kapcsolatban. Az informátor szerint a produkciós folyamat jelen…..
w A gömböc vége 2010.10.08 06:30:00
Magyarország most újra egységes, mondja a fékezhetetlen agyvelejű Semjén Zsolt, mellesleg az aradi vértanúk ürügyén; de a kottát nem ő írja, hanem a főnöke. Vele még messzebb ügetett a hintaló, Orbán egyenesen odáig jutott, hogy Budapest most lett a nemzet fővárosa. Eddig nem…..
Nehéz dolga lehet annak, aki Rolexet szeretne ma Magyarországon vásárolni - szűrtük le a tanulságot Warrennel a váci utcai üzlet előtt álldogálva. A Rolex ugyanis nem csak nem akart válaszolni egyetlen kérdésünkre, de egyenesen rémesen éreztük magunkat abban a nagyjából 40…..
Az eddig is világos volt, hogy Gyurcsány Ferenc nem fogja feladni politikai ambícióit, a kérdés csak az lehetett, hogy mikor, kikkel és mivel indul majd újra harcba. Az áprilisi választás óta mindhárom elemmel kapcsolatban csak találgatásaink lehettek, most szombaton kicsit – de…..
David Fincher nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy a Facebookról szóló The Social Network után A tetovált lány című bestseller angol filmfeldolgozását készítené el legközelebb. Számomra érthetetlen, hogy miért ragaszkodik annyira a projekthez, hiszen a svéd változat önmagában is…..
Korábban írtunk már arról, hogy a Big Bang Theory (nálunk Agymenők címmel látható) szindikátusi utósugárzási jogai rekordösszegekért kelhetnek el, mára a Deadline Hollywoodnak köszönhetően még konkrétabb információk állnak rendelkezésünkre. Tegnap reggel 9 óráig várta a…..