Regisztráció Blogot indítok
Adatok
repulosadmin

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha azt hittük volna, hogy a Heti hetesben súlyos milliókért mondanak fáradt politikai poénokat az asztal mellé bebetonozott fejek és a pár új arc, akit sikerül rávenni az egyre kínosabb műsorban való szereplésre, akkor tévedünk. A mai Bors számolt be arról, hogy Hajós András…..
Már egy ideje a fiókomban tanyázik ez a toll, mert sajnáltam elhasználni. Tudtam ugyanis, hogy a Waterman tollak rohadt drágák, legalábbis abban az esetben, ha nincs rajtuk egy Ignis felirat. A Suzuki Ignis gyártási idejéből szabadon kiszámolható, mennyi ideje vigyázok erre a…..
repulosadmin 2012.12.21 08:59:44
A Boxer-Hiéna ezúttal egy kis látókör-szélesítésre hív minden játékost. A nyeremény nem más, mint egy fémkazettás Subaru pendrive és egy plexikockába mart Subaru dízel-boxermotor. A feladat nem bonyolult, talán olyan is lesz, akinek fejből menni fog. A kérdés csupán annyi,…..
Belsőség Búcsú a japántól 2011.01.16 08:15:00
Nincsenek könnyes memoárok, sajnálkozás vagy jajgatás, elvégre én döntöttem úgy, hogy megválok tőle. Most azonban, ahogy a régi papírok között turkálok, rádöbbentem: ennyi időt még egy autóval sem töltöttem együtt. Elmosolyodtam egy kicsit: nocsak, öt és fél év? Nem…..
Egyelőre nincs meg a tudományos magyarázat arra, hogy milyen rejtélyes folyamatok zajlanak a télire bezárt pincékben. A megoldás a tavaszra már biztosan nem lesz meg, így a biciklis szezont most kezdők ismét csak a furcsa jelenséggel szembesülnek: az ősszel kifogástalan állapotban…..
A vártnál is nagyobb sikert hozott álláshirdetésünk. Legalábbis nekünk. 139 írásbeli jelentkezést kaptunk, általában önéletrajzot és motivációs levelet, amiről eddig nem tudtam, hogy létezik, de most alaposan behoztam a lemaradást. A leveleket és önéletrajzokat többször…..
repulosadmin 2010.03.02 21:26:23
@Floyd:

Hú, régi vágyam valami hasonló, el tudnád küldeni(akár privátban is), hogy melyik oldalról van szó, én is megpróbálnám.