Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beppe22

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ha azt mondom legalább négyszáz éve nem épült mecset Magyarországon, biztos nem lövök nagyon mellé. Érdekes kanyar, hogy az Állatkert egyik legizgalmasabb épületének, az elefántháznak minaretet formázó tornyát 1915-ben lebontották, mivel a török diplomáciának nem…..
beppe22 2010.05.13 16:43:18
@Cesare: Na végre amiben eggyet értünk!
Nápolyban ismered CARLO PEDERSOLIT?
Apám Bolognai! SCUSI! CIAO!
beppe22 2010.05.13 16:57:34
@Cesare: ONNAN már csak egy ugrás CAPRI
emberek laknak ott is! 100 fajta nép de magyar vagy elismernek! sokszor nehéz a helyzet /ODAKINT IS/! SZEGÉNYEK-és-GAZDAGOK!
SOKSZOR JÓ SZÓVAL IS ELÉRHETSZ BÁRMIT!
VALLÁSTÓL FÜGGETLENÜL!!!!!!!!
beppe22 2010.05.13 17:22:06
@Cesare: SI, SI Molto bene!
IO tutti: LANIMA inmortale!
Látod CESARE egésznap nyomtad a bloggot,estére
már nem mindeegy a vallás "fehér" "barna" "sárga" "Fekete" nép!
Ember_Ember! Addig jó mégfüggőlegesen áll az ember!
Minaret vagy Mecset!? HOlnap tutira ujjabb
témáklesznek a bloggon! BUONA SERA!
A görög államcsőd veszélye hónapok óta benne van a levegőben és bár egyelőre nem következett be, elemzők szerint csak idő kérdése. Hellász csődjével a tehetős helyiek is bajba kerülnének, hiszen egyrészt helyi vállalkozásaik és ingatlanjaik értéke hatalmasat esne,…..
Hat négyzetméteres lakás már szerepelt az Urbanistán - igaz azt Tokióban lehet bérbe venni. Most viszont egy hasonló méretű kéglit kínálnak eladásra a József utcában - mint azt az Ingatlan.net magazinja írja. A  2,9 millió önmagában nem tűnik soknak a "meditációs…..
A baloldalhoz tartozó politikusokkal, háttéremberekkel és egyéb szereplőkkel beszélgetve érdekes hangulatváltozást lehet tapasztalni. Miközben az általános várakozás még mindig a Fidesz elsöprő, akár a kétharmadot is meghaladó győzelme, az általános viselkedés pedig a…..
beppe22 2010.01.17 10:30:25
Botrány. A Fico-féle Smer újra teljes jogú tagja az Európai Szocialisták Pártjának.  Na ilyenkor az MSZP gyorsan kidobja a picsába az Internacionálét meg a testvériséget, és elkezd fideszest játszani. Hogy ezt nem lehet, mert nem engedik be a Sólymot. Meg hogy a…..
beppe22 2009.12.10 12:45:51
@Equinoxe: Nem a készülékedben a hiba!100%
Akármilyen, akármennyi vizsgád volt az életben, annyi vizsga Elnök! Mindig fonákjára kérdeztek,csak tudni kelett ki jönni belőle!
Tavasszal megváltás lesz a magyarok számára!
Na nem nagyon "CSAK EGY KICSIT"! 10.000.000
akarata fog teljesülni!
Remélem érted!
  Két napja ott virít a Kapcsolaton a volt miniszterelnökünk épületes blogbejegyzése. Ez az idő nem volt elég arra, hogy észrevegyék ezt a szarvashibát: ...Mit gondol arról, hogy emberek hallnak meg, ...   Két eset lehetséges. Ha Gyurcsány maga írja a…..
Hiába is próbálkoztak, sehogy sem tudták megcsalni egymást. Egy srác megbeszéli barátnőjével, hogy szerelmük elérkezett arra a pontra, ahol már csak a nyitott kapcsolat tud segíteni. Mindketten belemennek és baráti hangulatú, kölcsönös élménybeszámolót is tartanak utána…..
Kettős Mérce Elszopódott drazsé 2009.12.02 10:39:00
Magyarország örvendj! Az elmúlt évek egyik legundorítóbb legcinikusabb politikusa távozott, és önként. Persze még utoljára közölte, hogy a pártpolitika miatt mondott le, szegény csacsifiú. A kézi vezérelt rendőrség nagymestere, aki le tudta váltani a miskolci…..
  A román nemzeti ünnep talán megér annyit, hogy külön poszt szülessen róla itt is, pláne, hogy ma igazán nem unatkoztunk (eddig, és hol van még az éjszaka), nézzük a fejleményeket.   Kezdődött azzal, hogy Antal Árpád sepsiszentgyörgyi polgármester hajnalban…..
  Megvált a Duna TV Apáti-Tóth Kata műsorvezetőtől. Az ok: a közszolgálati csatorna vezetői szerint túl keményen kérdezte Mesterházy Attilát és Szijjártó Pétert (Szijjártó azonban azt nyilatkozta, hogy teljesen korrektnek találta a beszélgetést és kikérte magának,…..
Sokan szeretnek minket! Egyre többen. Egy valaki biztosan - aki beküldte ezt a bájos képet Sarka Katáról - neki köszönhetően pedig egy valaki majd biztosan nem. Hajdú Péter az utóbbi hetekben már mindenfelé magyarázkodott Kata szexképei miatt. Emlékeztek még? Ő csőszködött a…..
Nu, az előző részben megismertük Barbit, aki első látásra hat fokkal értelmesebbnek tűnik a többi luvnyánál, és jóval csinosabb is, mint a többi, de ez nem faktor egy ilyen műsorban. A verhetetlen PszichóAndi-Editnéni-Fogash trióból kerül ki majd a győztes, ez ide ordít, a…..
beppe22 2009.11.27 12:00:49
@Pikk Dáma ♠ / bip-bip:
Pikk Dáma! OLasznak születtem, Magyar vagyok, Németül beszélü Katolikus! Ez Sicher! Beppe Olaszul Józsi ! Bene!
Nem haragszol!
Entschuldigung!
beppe22 2009.11.27 12:39:40
@Pikk Dáma ♠ / bip-bip:
Pikk Dáma! Vegyük ketté a gatyit És a jót! Javasoljuk az RTL-nek Új epizód
/tömeg verekedés a lakatlan szigeten/
100% nézetség! Apropó nálad hogy jött elő A PIKK DÁMA! Nem tromfolok
csak vakon kérdezem!
Tomi egy egészen új nettótömegnövelő eljárást fedezett fel egy Mogyi-pisztáciában. A héjában pörkölt magvak közé egy ólomplomba keveredett. Mit rinyál a naiv ügyfél, 80 gramm a zacskó vagy nem 80 gramm? A mai napon úgy gondoltam, hogy generálok pár pattanást a fejemre a jó…..
A Klassz FM sem akart lemaradni a neo mögött a reklámozásban, ők viszont nem dobták be egyből a logójukat, inkább egy betyáros húzással időt próbálnak nyerni, ezért egy teaser kampányt indítottak. Az erdményessége persze kérdéses, hiszen ebből aztán az égvilágon semmi nem…..
Nem hiszem, hogy lenne bárki is, aki ne futott volna bele abba a hétvégi hírbe, hogy atyánk, Bud Spencer október 31-én volt 80 éves. Eszméletlenül jó húzás a Kossuth adótól, hogy ebből az alkalomból exkluzív interjút készített az öreg pofozógéppel. Eleve örültünk,…..