Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frenky Gromek

2 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
'79 nyarán apám be akarta búgatni a kocát, hogy legyenek kismalacok. A gond csak az volt, hogy mikor eljött volna az idő, a kandisznó kirúgta az ól oldalát és folyton elszökött. Akárhogy erősítgette apám a kerítést a disznó mindig kiásta magát vagy talált valami kiutat, és ott kószált a kertben vagy…..
Egyszer baing! máskor puff. Ősz 2015.09.11 23:00:55
Hirtelen jött az ősz, a hideg. Nem csípős, csak amolyan sima, csendes és fényes hidegség, olyasfajta, mint a márványszobrok bőre. A fák most még lombosak, de már hevülnek, és minden csupa sóvárgás. Minden szem ezeken a szélben bólogató fákon függ, minden tekintet keresi a lombok izzását, arra várva,…..
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..
Frenky Gromek 2010.01.21 17:18:52
@seagull: Csakhogy a mondanivalóm lényege az, hogy a helyzet százszor árnyaltabb annál, mintsem hogy a Bochkorékat szarrágó erkölcstelen undormánynak kiáltsuk ki, hiszen ezer érvet fel lehet mellettük hozni, és csak keveset ellenük. Ahogy mondod - például - munkát adnak egy egész csapatnak. Gyakorolták a demokratikus jogaikat. Védték a munkaadójukat, még akkor is, amikor már biztosan tudták, hogy megszűnik a rádió. És korábbi munkaadójukkal egyetértettek abban, hogy a Bumerángnak a Sláger halála után is működnie kell, hiszen erről már a halálraítélt Slágerben is engedték őket beszélni. Akkor most kit árultak el? A Slágert? A mutyizásellenesség elvét? Mindenbe bele lehet kötni, ha nagyon akar az ember, az igazság az, hogy néhányan nagyon utálják a Bumerángot, és ezt valaminek apropóján ki akarják nyilatkoztatni. Én így értékelem ezt a posztot.
Frenky Gromek 2010.01.21 18:12:31
@Levéltetű: És? Mit akarsz ezzel mondani? Nem olvastam az eredeti cikket, de azt látom, hogy zsombor nem ért egyet az interjút készítő tényfeltáró újságíróval, tehát hiteltelen számomra a poszt mondanivalója. Különben meg, ha engem rúgnának tökön, nem biztos, hogy erkölcsi aggályt ébresztene bennem egy övön aluli ütés.
Frenky Gromek 2010.01.21 18:56:14
@Levéltetű: Haggyá békén, herótom van az ítéletmondóktól.
Lehet azon keseregni, hogy a két nagy párt tényleg mindenhez pofátlanul odadörgöli, és jól megmutyizza, és még teli szájjal röhögnek is hozzá. Kétségbe lehetünk esve amiatt, hogy tényleg szarnak a botrányra, eladnák ezek az anyjuk is, ráadásul harisnyatartóban, latextangában,…..