Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cveki

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor Papp Zoltánt az általános iskola végén megkérdezték, hogy mi szeretne lenni, akkor azt felelte, régész vagy operatőr. Apja hallani sem akart ilyen haszontalan szakmákról, így a fiú a műszaki pályát választotta, csak több évtizedes kanyar után a…..
 Rekord számú induló vágott neki október 19-én a 606 tengeri mérföldes távnak Valletta kikötőjéből (egészen pontosan a Grand Harbour-ból). És a megállapítás még akkor is igaz, ha az abszolút esélyes százlábas Esimit Europa 2 végül lemaradt az idei regattáról, lévén…..
Milyen autóval vagy órával, milyen ruhában szabad megjelenni az amerikai milliárdosoknak egy-egy nagyobb társasági eseményen? Hol és mivel szabad nyaralni, ha a fárasztó hétköznapok után némi kikapcsolódásra vágynak a felső tízezer tagjai? Abban az esetben, ha még kezdő burzsuj…..
cveki 2011.07.29 15:47:21
@Warren Buffett: látom h több kategória van, bár nem értem hogy kategóriánként hogyan lesz 2-3-4 győztes is akár. az említett gépek a midsize-ba tartoznak (a lista szerint) fura hogy pont a repcsik között nem sikerült 1-et kihozni kategóriánként győztesnek. áh ezek a trendek :)
(A szerző európai unió szakirányos hallgató.)Április 16-a, szombat. Öltönyt és kosztümöt viselő fiatalok várakoznak türelmetlenül a Corvinus Egyetem második emeletén. Elegáns öltözetükből kiindulva a be nem avatottak talán azt hihetik, hogy vizsgára készülnek. Minden az…..
A dróton túl Gripen 2011.04.18 18:01:00
Nincs elég repülőgép ennek a büdös Khadafinak a lebombázására, hiába kérnek az angolok meg a franciák a NATO-tól, mi meg itt ülünk egy század Gripenen. Értem, hogy ez nem olyan egyszerű, mert nyilván nem repülnek eleget a pilótáink - valaki azt mondta a napokban, hogy csak évi…..
cveki 2011.04.19 11:30:37
 A ruhavásárlás általában jó móka, de pár idegesítő apróság elég lehet ahhoz, hogy az emberből a baltás gyilkost hozza elő az elégedett fogyasztó helyett. Mindenkit más kerget igazán a plafonra, így az egyenlőség nevében nem rangsorolunk, csak a hajtás után felsoroljuk…..
Ezt a táblát a szebb napokat látott Közvágóhídon lőttem - ott próbálunk ugyanis a zenekarunkkal, de becsszó nem mi voltunk. Viccesnek ugyan nem vicces, viszont olyan mint az állatorvosi ló, mindent kihozott belőle az átalakító, amit csak ki lehetett. Ha igaza van Szily Lacinak…..
Ezt a cikket azért írom, mert a történtek fényében szükségét érzem az emberek felvilágosításának. Szakmai szemmel nézve egész más a történet, mint ahogyan azt a kommentelők java (tinik) látják, éppen ezért elsősorban nem is nekik szól ez a cikk (bár tanulságos), sokkal…..
cveki 2011.01.21 17:23:57
@BennyPP: ez annyira igaz és korrekt, mint a kínai demokrácia.
de hogy a legjobb? bele se merek gondolni ez előtt miket olvashattál és kiknek a tollából.
  Gyomorforgató, nyugtalanító tragédia. – Már korán reggel szétvetett az ideg, amikor lassan tisztult a kép, hogy nagyjából mi történhetett. Persze a legtöbb súlyos megállapítás és ítélet előtt nem megkerülhető, hogy várjunk bizonyos részletekre. Ám érdemes…..
 Tegnapi Médiahírek szerint Tarlós István 2 és fél milliárd forintot akar kérni a Sziget fesztiváltól területhasználati díjként egy hétre minden évben. Ez a hír már csak azért is érdekes, mert a Hajógyári Sziget egy másik kicsit kisebb területét 3 milliárd forintért…..
Kerékagy Mennyből a Bringangyal 2009.12.18 10:06:00
Világszínvonalú szolgáltatás a technikai zűrökre kevéssé felkészült városi kerékpárosoknak. Csütörtökön nekem is feltűnt egy közlekedési lámpa oldalán a matrica, erre péntekre alászállt egy videó...
Gerilla sávfestéssel válaszoltak a brooklyni kerékpárosok a környék vallásos zsidó közösségnek, amelyik bepanaszolta, és eltüntettette a Williamsburgon át vezető kerékpársávot. A bringások és a haszid közösség vezetével szemben álló zsidók éjszaka újramázolták a…..
Egyetlen nap alatt 20-30 bringatulajdonos találta meg ellopott gépét a rendőrség rekord fogása után. Egy meglopott tulajdonostól kaptak információt arról, hogy a teszvesz.hu-n látta viszont eltűnt bringáját. A rendőrök a hirdetés alapján jutottak el a XX. kerületi…..
cveki 2009.11.28 08:17:36
Pénteki ez a gyönyörű hasraesés, igaz, jobb lett volna a 'kis vidámság' rovatba erre a ködös, nyomott hétvégére, de annyira jó újra és újra visszanézni, ahogy Dombóvári Vanda fontoskodva kilép az ajtón, aztán két másodperc múlva tanyázik egy akkorát a lila…..
Hungarian Cycle Chic Indián nyár 2009.11.01 07:12:00
A hosszú hétvégén néhol 18 fok fölé ment a hőmérséklet. Mindezt októberben. Sokan ki is élvezték az ajándékba kapott jó időt, a lehető legkevesebb réteg ruhaneművel felöltözni...
cveki 2009.11.19 11:56:37