Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cukorborsó1

7 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Legyen már egy blog, ahol a fagyival és fagylaltosokkal, mint olyan tevékenység aki mindenkit érint, egy kicsit foglalkozunk. Na jó lehet, hogy télen nem vagytok erre igazán kíváncsiak, de én szeretek néha télen is nyalni.Azt a nemes és hideg feladatot szeretném a nyakamba…..
Egy kicsit ma békén hagyjuk Rajnit és a többieket! Mert sajnos elhunyt Leslie Nielsen a több generációt megnevetető komikus, aki már vagy 30 éve ugyanúgy néz ki. Pedig karrierje nem komikusként indult: 1956-ban a Tiltott bolygó főszereplőjeként (még barna hajjal ) úgy nézett ki,…..
A pszichológiában használatos Stockholm-szindróma elnevezés egy stockholmi túszdrámáról kapta a nevét. 1973-ban Stockholmban két rabló megtámadott egy bankot, túszul ejtett négy alkalmazottat, majd öt és fél napig fogva tartotta őket. A 131 órán át tartó összezártság…..
Más Tészta A pákkeri 2010.05.28 10:27:00
   Az itthon kapható tészták egyik leglátványosabbika. A pákkeri olyan vastag csövecske, mintha egy slagot vágtak volna gusztusos szeletekre. Sok mindenre jó, miközben eredetileg nem is evés céljára találták ki. Egy történelmi léptékű szemfényvesztés keretében…..
Ritkán szoktam Index-címlapos témákkal foglalkozni, de ezzel muszáj. Egyrészt mert ott nem lehet kommentelni, másrészt meg hajdanában, az egyik legkorábbi Urbanista posztok egyike is épp ezzel a környékkel foglalkozott, egy hasonló terv kapcsán (na de erről majd bővebben lent). Na…..
Cukorborsó1 2010.06.08 22:54:12
@urbanistapista: Egyetértek a beépítettség magas fokával. Nem hiszem, hogy kényelmes lenne ott élni. Magamról is tudom, hogy örvendek a napfénynek, amit valószínűleg valami paraszt szaros százmilliókért el fog tőlem venni pár éven belül mert ő el tudja adni az én kilátásomat, pedig panelben lakom.
Na jó, nem sírok, mert az élhető város sajnos utópia marad, amíg zsebből zsebbe megy a pénz.

Azért megkérdezem, és mindenki tippeljen egy számot, esetleg egy nevet, vagy pozíciót, hogy kit és mennyivel kellett megvenni az illetékes Önkormányzóságnál.

Eredményhirdetés majd a jogerős ítélet után lesz! Vagy a megkenést bizonyító video és/vagy hangfelvétel napvilágot látása után. A helyesen tippelők között egy-egy "Urbanista vagyok, nem turista" feliratú pólót sorsolunk ki.

Természetesen nem mondom, hogy volt ilyen, de Wieszt Jánosról sem tudtunk sokat, míg nem kezdett bólogatni a Youtube-on a kétmilliós számokra :)
A versailles-i békekonferencián az Egyesült Államokat Woodrow Wilson elnök képviselte, aki nagyröptű elképzelésekkel érkezett Európába, és akit világsztároknak kijáró rajongással fogadtak a kontinensen. A végeredmény már nem volt ennyire dicső. Az amerikai utópia és az…..
Igaz, hogy ez még „csak” az előválasztás, de az Egyesült Államokban mindenesetre nagy figyelem övezi a keddi szuperkeddet, amikor is tizenegy államban döntenek arról, hogy a novemberi kongresszusi, illetve kormányzóválasztásokon pártjaik színeiben ki szállhasson majd…..
comment:com Conantől retteg az NBC 2010.01.22 09:04:00
Véget ért a tévés talkshow háború, Conan O'Brien ma este vezeti utoljára a Tonight Show című talkshow-t az NBC-n, majd mehet isten hírével ahová akar, de munkát csak szeptember 1-től vállalhat. A lelépési díja/végkielégítése 45 millió dollár lett végül, amiből ő maga 33…..
Nem akarom lelőni a poént, ezért még csak annyit sem írok le, hogy mit reklámoz a párizsi TBWA legújabb szpotja, amelynek főhőse egy rajzolt fütyi. Szegényke lógó orral, illetve makkal hajkurássza a puncikat jobbra-balra, de azok nem vevők az udvarlásra. Meglepő és újszerű…..
 1924. január 21. A történelem egy komoly befolyásoló személyiségét összekapcsolja ez a dátum komédia művészetének egy híres személyével. Lenin elvtársat azért sokan ismerik, hiszen fellépésével komoly fordulatot vett Oroszország sorsa, és a birodalom alakulása.…..
Január 20.A Pingvin Tudatosság NapjaA Pingvin Tudatosság Napjára több utalást is találtam a neten, de sajnos egyik sem fedte fel a nap célját előttem. Ezen a napon a pingvin tudatosan próbáljunk meg működni. Azaz fekete nadrághoz fehér inget kell felvenni :) Aztán nézzünk…..
Valaki tényleg állítsa már meg őket. A legújabb őrület, hogy mostantól már a letöltésért is kell nekik fizetni. Fizetni kell a honlapon a háttérzenéért, a videó és zenei streamért, az IPTV-ért, de még a hívódallamért is. Meg a kis faszom nem kéne? Tudom, hogy ez az…..
Cukorborsó1 2010.01.19 08:41:32
@gitáros: Ebben teljesen igaza van Gitárosnak. Csak az a kérdés, hogy emnnyit osztanak szét a fiúk. Ha beszednek 100 Ft-ot, az Aljas Kúszóbab - Nesze Semmi c. száma után, akkor abból Babék mennyit kapnak meg? 10 Ft-ot? A többi költség címén levonásra kerül?
Talán két éve volt, hogy a Bochkor kitalálta, hogy énekelget valamit a rádióban és várta a csekket. Nem tudom, hogy a vége mi lett, de kíváncsi lennék neki mennyi pénze lett belőle.
Artisjus-nek az a dolga, hogy pénzt kaszáljon be a művészek nevében, akik ezt visszakapják. De MENNYIT? Szerintem, ha jól megkapargatnánk a felszínt ott is BKV méretű pénz szipkázást találnánk, nem?
Hedy Lamarr elhunyt 2000.01.19.-énA meztelenség, amely a mobiltelefonokhoz, wifi-hez vezetett. 1913-ban Bécsben született amerikai színésznő és feltaláló. Érdekes párosítás, mivel ma már nem sok amerikai színésznőről lehet elmondani, hogy valamilyen formában feltalálóként…..
Az, hogy 1989 tavaszán, amikor már minden recsegett-ropogott, amikor minden tejbegríz-szerűen képlékeny volt, és minden naponta változott, szóval, hogy még ekkor is megrendezték a Ki tud többet a Szovjetunióról? című vetélkedőt, tulajdonképpen nem is akkora csoda. A hagyomány az…..
Születésnap 1882. január 18.Alan Alexander Milne Ezen a napon született 128 évvel ezelőtt A.A. Milne. Sokunknak gyermekkori élménye Micimackó története. Akinek kis gyermeke van, az most is tudja, milyen hatással tudnak lenni a mese szereplői a kicsikre. Nekem még a jó öreg kék…..
Világnapok sorozat Január 18.Idén január 18.-án egy érdekes világnapot nézünk meg. Ez pedig a hóemberek világnapja. Bizony ilyen is van. Sajnos most lakóhelyem közelében, és gyakorlatilag az egész országban nincs elég hó arra, hogy ehhez a naphoz csatlakozzak :( Ezért csak…..
1899. január 17.Megszületett a híres gengszter Al Capone  Pontosan 111 évvel ezelőtt ezen a napon született a híres és hirhedt chicagoi gengszter Al Capone. Vérrel és fegyverrel uralta a város alvilágát. Capone születésnapi partijai elég komoly eseménynek számítottak az…..
Reklám a javából Speciálman 2010.01.08 12:13:09
Megtaláltuk Superman elfeledett retardált féltestvérét, a neve Specialman! Vajon az ő specialitása miben rejlik? A bal kezében? :) ..
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...