Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Oltógép

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet azon keseregni, hogy a két nagy párt tényleg mindenhez pofátlanul odadörgöli, és jól megmutyizza, és még teli szájjal röhögnek is hozzá. Kétségbe lehetünk esve amiatt, hogy tényleg szarnak a botrányra, eladnák ezek az anyjuk is, ráadásul harisnyatartóban, latextangában,…..
Oltógép 2009.11.02 16:44:34
@BéLóg: Hallod, neee, ezen most akadt meg a szemem (Te írtad):

"Tehát TE VAGY aki töretlen hittel, tűzzel vassal HIRDETED, hogy az Államnak JOBB LESZ az újakkal mint a Sláger százmillióival, akkor talán JOGOS a kérés, hogy akár saját vagyonod terhére is VÁLLALD a felelősséget az esetleges bukásért!"

Hát ember, ez hatalmas LOL!!!
Én MA regisztráltam ide, eddig hozzá sem szóltam a témához, csak mostanra kezdtem el nagyon megunni, és beleszólni.

Mi az, hogy én reklámoztam, én ugráltam, én lobbiztam érte? Én csak örülök egy döntésnek. Az örömömért vállaljak anyagi felelősséget? Te hol élsz? :D:D:D

Nagyon vicces gyerek vagy, komolyan mondom :D

Vállaljam a felelősséget valamiért, amihez közöm sem volt? :D Egy rádióért? Médiatermékért?
Komolyan mondom, könnyezek a röhögéstől. Te nagyon retardált vagy :D:D:D
Oltógép 2009.11.02 17:29:21
@BéLóg: Akkor tapsikolok és annak, akinek és amikor akarok.
Ezt nevezik szólás-szabadságnak.
Dühít mi? Nem csodálom... Valószínűleg beléd nevelték, hogy egy irány, egy nézőpont, egy párt, egyebek. Csak így tovább!
Én már látom, hogy nem mindenkit tudtak elvakítani a Slágeresek a porhintésükkel, és ez a lényeg!
Arra meg hogy ki-kire kívácsni: hidd el, rám is kíváncsiak legalább annyira, mint Rád. Ja, hogy én senkit sem érdeklek? Akkor gondold végig, hogy a Te kezdeményezésed vajon kit mozgathat meg... Pontosan! :)
Oltógép 2009.11.02 17:30:12
@tölgyes: Ugye hogy nagyon vicces forma ez a BéLóg? Már-már minősíthetetlen, de szórakoztató :)
Mandiner blog A nép szava 2009.10.31 11:01:00
  Végre megvalósulni látszik a frusztrált népvezérek és publicisták mindekori álma, s összefog a nemzet, hogy közös akarattal egyszerre lépjen, mert hát lépni kell. A két lejárt szerződésű rádió hívei nem adják fel: tüntetést szerveznek, szalagot kötnek,…..
Oltógép 2009.11.02 10:23:37
@Talon Karrde: ehhez nem kell kimenni az utcára :D
...ellenben nekem jó szórakozást nyúlj.
Ez már önmagában jobb, mint a Sláger meg a Danubius reggeli műsora :)
Oltógép 2009.11.02 12:20:34
@Griffith: Te ennyire nyomorék vagy? Azt hiszed, hogy a Fidesz tehet erről? Mert ők kormányoznak, vagy hogy? Az MSZP-nek nem lesz meg a saját érdekeltsége ezután is? Dehogynem. Akkor mit hupákolsz?
Oltógép 2009.11.02 13:51:28
@Griffith: ha hallgattál volna Radio Cafét, tudnád milyen az a színvonalas közszolgálati műsor. Remélem az új rádiójuk is lesz legalább annyira nívós, és akkor nagyon jó cserét csinált a magyar rádiós piac.
Gondoltuk fabrikálunk egy rövid hírt abból, hogy a Sláger Rádió műsorvezetője, Bochkor Gábor ma reggel betelefonált a Danubius Reggeli Piritós című élő műsorába. De mit mondott? - bizonytalanodtunk el netes forrásainkat olvasva. A Figyelőnet ugyanis így idézi fel a…..
Oltógép 2009.11.02 11:30:28
@S'hark: én válaszolok helyette: igényes zenét, nem politikai témájú beszélgetős műsorokat, technika újdonságok ismertetőit, gazdasági híreket és tendenciákat, stb.
A Radio Café jó példaként szolgálhatna, és ha jól tudom az egyik rádiócsatornát a Café tulajdonosai kapták meg.
Az Advenio nyerte a Danubius Rádió frekvenciájáért folyó versenyt, míg a Sláger helyén az ORTT döntése értelmében az FM1-konzorcium adhat november közepétől hét évig. Az Index információi szerint az ORTT mai ülésén elbukott az elnök, Majtényi László javaslata, nem zárták…..
Oltógép 2009.11.02 11:16:56
@Sutty: Bumeráng az lesz. Azt a két nagypofájút nem nagyon lehet leradírozni a magyar média nem éppen hófehér lepléről...
Amúgy meg már mióta van netrádió? Ha ennyire sok a mondanivalójuk, és nem a pénzért csinálják, akkor ott a platform már biztosított, csak élni kellene vele!
Tegnap még úgy volt, hogy várjuk a döntést, és akár kizárhatják a két országos frekvenciára július végén kiírt pályázatban befutóként álló FM1-et és Adveniot. Kisebb politikai kitérőként a háttérsztori, hogy tavaly az új médiatörvényben kitalálta az Országgyűlés,…..
Oltógép 2009.11.02 11:13:52
@Yann Le Pentrec: Ez így van! Ellenben az nem biztos, hogy teljesen másolni fogják a műsorstruktúrát, de egy biztos: jobb adást fogunk kapni ugyanazon a frekvencián, mint eddig! Hulljon a férgese...
Az élet nem áll meg, a győzteseknek gőzerővel be kell indulniuk, hiszen november 18-ától már sugározniuk kellene valamit a megnyert csatornákon. Az indulásra viszont ki kell találniuk a rádiókat, mert a pályázatokba még elég volt szép kerek számokat beírni, amelyek alapján ki…..
Oltógép 2009.11.02 11:11:36
Vajon az ORTT tagjai azt gondolták, hogy a rádiófrekvenciák odaítélésből nem lesz országos botrány, vagy csak annyira pofátlanok voltak, hogy egyszerűen szartak rá?Update: A Sláger rádió vezetése szemmel láthatóan kiborult, a rádió honlapján jelenleg ez a felháborodott hangú…..
Oltógép 2009.11.02 11:06:45
@El Argentino: Ott a pont. Ennyi!
Nyakazzák a hóhért, az van... a nép meg buta, és lehet rángatni ahogy jól esik, hiszen a kezükben van egy elég erős médiahatalom.
Nem jól számoltak, bukták az egészet. Ez van. Ideje volt. Szerintem...
Emberi Tisztesség Szól a rádió 2009.10.31 16:47:00
Még Hungária Rádiónak hívták, mikor a frekvencia hozzá került,De a szpíker a mikrofonhoz már a Sláger Rádiónál ült.Mikor az első sláger felszárnyalt és messzire repült,A műsor terv a '60-as és '70-es évekre épült!S 99-ben új erőre kapott az…..