Regisztráció Blogot indítok
Adatok
farkas

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszas veselkedés után végre Android alkalmazás formájában is elérhető az IFTTT, azaz lánykori nevén If This Then That. Ez kb. annyit tesz, hogy "ha ez, akkor az", és arra utal, hogy a különböző webes és mobilos szolgáltatásokat és eseményeket kapcsolhatunk össze egymással…..
Mondjuk a saját lakásomban nem örülnék egy ilyennek, de bárki máséban órákig elnézném a működését. Ez is jól mutatja, hogy mennyire tökéletes konstrukció menőzéshez. Bár valószínűleg drágább, mint a kocsinkat felszerelni felfele nyíló ajtóval, de annál sokkal…..
farkas 2014.02.08 18:28:51
@Porcelán az elefántboltban: Átszólsz hogy nyissa ki aki becsukta :)
A port.hu-n és a mi postaládánkban is landolt pár üzenet az RTL Klubon tegnap este 20:00-kor bemutatott Sherlock Holmes miatt, amit, legalábbis a felháborodás szintjéből kiindulva, minden további és szívfájdalom nélkül csonkított meg a kertévé. Mutatunk pár szalonképes…..
farkas 2013.04.15 19:10:34
@multi84: Sokszor van úgy, hogy "jé, de jó film (hiszen láttuk), nézzük meg". Szóval nekikészülünk, szeretnénk jól szórakozni, és közben pofáraesés a vége.

Így jártunk már a Hatodik érzékkel, a Desperado-val, és még egy csomó más filmmel is. Ráadásul nem is mindig este nyolckor, hanem pl. este 10 után - és az már tényleg nehezen magyarázható, hacsak nem azzal, hogy a tévének csak a vágott verzió van meg.
A veszett nagy lovacskázás után csupán minimalista, csípőbillegetős lötyögés lett Psy új klipjének főszereplője, amiben a koreai popsztár azt énekli, hogy ő egy Mother Fucker Father Gentleman. Persze ezt is lehet utánozni, a diszkókban simán lehet lezseren segget rázni, de…..
Néhány alkalommal már jeleztem a „nagy politikusi beszédek” elemezésével kapcsolatos szkepszisemet. Téved, aki azt hiszi, hogy ezek a beszédek önmagukban bármit is eldöntenek, meghatároznak, hogy elhangzásuk után bármi is egy csapásra megváltozna. Ugyanakkor arra…..
A fű zöld, az Index 2, ahogy most olvasom a Twitteren és a Facebookon - mert ma reggel új Index.hu-ra ébredtünk. Illetve igazából nem is újra, hanem valami másra. Nem új, mert a cikkekben, szerkezetben, és lényegében a címlapban nem történt változás, és belül is maradt minden a…..
farkas 2013.01.15 02:07:55
@Konrad: Valóban, lassan alakul a kép az első felvetésre: hát ez így nagyon gáz.

Tehát állok egy oldalon. Kattintok. Elkerülök valahová. És innen kizárólag akkor találok vissza, ha ISMEREM az oldalkészítők sajátos logikáját... Csupán az eszköz (browser) működésének ismerete ehhez kevés.

Ha ezt valaki meg tudja magyarázni hogy jobb, mintha nem lenne így, akkor annak elismerésem..:)
farkas 2013.01.15 02:12:53
@Nínó Karotta: Az előzőekben írtakra szeretném felhívni a figyelmet, nagyon-elsősorban a browser back gombra: nagyon jó lenne, ha nem próbálná meg ignorálni a tartalomvezérlés. Ez eddig még soha senkinek nem sikerült, csak erőlködés a vége minden ilyen próbálkozásnak, meg browser hekkelés meg scriptelés, ne kelljen már ezzel szívni az indexen...
farkas 2013.01.16 02:20:08
@farkas: blog klikk - layer jön - hozzászólások klikk - lap jön - back : ezt figyeld: index.hu url, index.hu/index2 tartalom:)

Legalább azt hadd tudjuk már meg, hogy mi lett volna a cél, a fejlesztő(?) szándéka szerint:)
A múlt pénteki ülés történése itt olvasható Végre péntek van. Ennek a mondatnak új értelmet adott a Terápia 5 hete. Mert ki ne várná a pénteket, úgy alapból? És még jobban várja az ágneses üléseket a Terápia-függő. Hogy mi lesz ma? Ha hihetünk Juditnak és ha rá bírta…..
Baljósló nagyzenekari ütemekkel nyitott, a Régi csibészekkel zárt az ország leghosszabb ideje létező rockegyüttese tegnapi telt házas koncertjén az Arénában. Kiderült, hogy a közönségnek továbbra is Presser kell az élvezethez, Kóbor János pedig egyre inkább…..
farkas 2012.10.07 22:10:24
@Az isteni Diego: Igen, a Gammapolisnál mentem én is a második sörömért..:) vagy a Nyári éjek asszonya, azért is nagy kár volt - de biztosan lehetett volna egy normálisabb arányt kitalálni. Azt elérte a kivitelezés, hogy a koncert után itthon azonnal meg kellett hallgatni pár dalt CD-ről, annyira hiányoztak rendes kiszerelésben.

Egyébként Presser-el semmi baj, az se hogy nem volt itt, és az se, hogy februárban meg ott lesz az LGT - óriási és zsniális zene az is, akárcsak az Omega.
ADrenalin Hal? Óóóó! 2012.10.01 11:50:57
Japánban egy öttagú művészeti csoport, egy bizonyos 'Aranyhal Klub' gondolt egy nagyot, és a telefonfülkéket akváriummá változtatták. Az aranyhal meghatározó szimbólum a japán kultúrában, a boldogság és a jólét jelképe, ezért az aranyhalaktól csillogó fülke-akváriumokkal…..
farkas 2012.10.02 03:14:18
@Impro: Neo se:)
törökgáborelemez 470. Balta 2012.09.01 13:28:14
Magyar zászló szakad Jerevánban, Örményország megszakítja a diplomáciai kapcsolatokat, az amerikai külügyminisztérium magyarázatot vár, a világlapok címoldalán fut az ügy, a közösségi oldalak felrobbannak az egészen szélsőséges megnyilvánulásoktól. Mindenki magyaráz:…..
farkas 2012.09.01 19:25:22
@MACISAJT: Tényleg? Pénzért gyilkost? Ezzel tényleg így egyet lehet érteni, ahogyan itt az előbb leírtad?
Varánusz Hofiország összefogása 2012.08.07 05:42:02
Lassan olyan érzésem van, mintha a szép emlékű Hofi Géza által megálmodott falugyűlés lenne az egész ország. Tudod - ha nem, katt ide - benne vagyunk a slamasztikában, oszt akinek tipptye van az hordja szorgos halomba! - mondják a pártok, mikor a kormányváltásról esik szó. De az…..
farkas 2012.08.07 13:35:13
@Blogger Géza: "Ez nagy különbség a Borkos - csomaghoz képest, amelyik egy szárba szökkenő növekedést tört derékbe."

Szerintem annak több értelme van, hogy
- Hogy hívjak a nagyon buta indiánt?
- Szõkenõ Szarvas.
„Cicáznak a szép csendőrtollak,mosolyognak és szavatolnak,megírják, ki lesz a követ, hisz „nyiltan” dönt, ki ezer évemagával kötve mint a kéve,sunyít vagy parancsot követ.” József Attila: Hazám – 1937. május     Amikor most Orbán és társai a választójoggal…..
farkas 2012.07.28 22:10:37
@atti.atti: Igazad van, senkit nem zár ki a regisztráció, bárki megteheti.

Van egy javaslatom, ami tovább egyszerűsítené: választás napján, ugyanott, regisztráció az egyik asztalnál, szavazás a másik asztalnál. Ilyen egyszerű, és akkor költsége sincsen. Minek hónapokkal előtte apparátusozni azért, amit egy kalap alatt is le lehet zavarni? Minek az állampolgárok pénzét elherdálni, amikor olcsón is meg lehet oldani?

Na remélem tetszik ez a racionális, spórolós ötlet:)
A napokban egy bulvárlap újságírója információt kért a masszázsblog szerkesztőségétől, mert az erotikus  masszázsról akart írni a férfiak szemszögéből. Megkapta, aztán valahogy mégsem az lett belőle, aminek indult, mert a tanult hölgy elakadt a legostobább trollok szellemi…..
  A képviselő-testület visszanyalt. A komlói városatyák combos határozatban ítélték el az Európai Parlament korábbi határozatát, amely elítélte Magyarországot. Az írásbeli intőt a szokásos rendben megküldték Martin Schulz EP-elnöknek.   A három ellenszavazattal…..
farkas 2012.06.21 21:32:31
Fehérneműre vetkőzött a világ egyik legtökéletesebb testű nője! Gisele Bündchen a saját nevével fémjelzett fehérnemű-kollekció gyönyörű és szexi darabjait saját magán mutatja be. A fotókat Nino Muñoz készítette. ..
farkas 2012.06.20 23:11:02
A minap Simor András felajánlotta, hogy visszamenőleg lemond fizetéséről, ezzel is segítendő az IMF-fel való megegyezést. Méltán nevezhető ezért a második legnagyobb magyarnak Széchenyi István után, aki ugyebár egyévi jövedelmét (érdekességképpen akkori 60 ezer forintot)…..
farkas 2012.02.25 19:10:36
@Hohó60: A maiak nagyságrenddel rávertek lopásban mindenkire, nem csak a szadeszesekre, hanem beleértve az oroszokat is. A maiak többet loptak el, mint mindenki más együttvéve. A maiak, Orbánék a honfoglalás óta a legkártékonyabb vezetése az országnak.
Laza kétharmad ház előtt adott vendégekkel megspékelt, maratoni életműkoncertet az Arénában az idén harmincéves Bikini zenekar. Szombat esti hangulatjelentés a színpad előtti VIP-dühöngő hátsó traktusaiból. 1982-ben nem csak a Bikinit alapították meg, hanem az országnak…..
farkas 2012.02.20 00:58:38
@Rose and Lily: A Szállj fel magasra (egyébként valóban, a cikkíró suggalata ellenére Bikini repertoár _is_ 2001 óta, hivatalosan albumon megjelentetve) az valóban egy olyan verzió volt, amiért már önmagában várjuk a koncertről készülő felvételt:)

A koncertről:

Elsősorban a minősége volt lenyűgöző. Voltam már elég sok, nem is kis nevű zenekar koncertjén, hát a szombati Bikini hangosítása a legjobbak között említhető, tökéletes hangélmény volt, és nemcsak a frontvonalban, hanem szinte mindenhol a helyszínen.

A zenekar nagyon klassz volt, mindegyik hangszert élvezet volt hallgatni, le a kalappal, Lajos előtt is (akkor is, ha valóban volt pár apró elmászás, de semmit nem vett el az élményből).

A 200 perc? Komolyan mondom, még maradt hiányérzet... persze volt olyan hogy kimegy az ember sörért, pláne ha írek zenélnek, de igazából _így nem volt_ fárasztó egyáltalán. Érdekes volt, és a "betét" még inkább kiemelte az egészet körbeölelő, igazi Bikini-zene nagyszerűségét, amiről az ír csávó a kölcsönös udvariaskodáskor igazat mondott: "az együttes 30 éve adja Magyarországnak a csodálatos zenét".

És igazából ebben van a lényeg: ez a zene tökéletesen van megírva, nagyon ki van találva, bődületesen jól van hangszerelve, azért, hogy aki hallgatja (és szereti) az ÉLVEZZE:)
Iszonyatosan érdekes témákat tudhatunk magunk után.  Megismertük a fekete lyukakat, felfogtuk a lehetetlent, és megértettünk minden HIMYM szereplőt, megbeszéltük, hogy a dánok zsidók, hogy miért felesleges túl konzervatív dolog tanulni, hogy a jó filmek…..
farkas 2012.02.09 13:49:57
@Townsend: Hát azért van még egypár ilyen dolog, csak egyet kiragadva:

Nevetséges jelmezben (vastag ruházat, idióta kézbevaló, rácsos sisak) hülye feladatot kell végrehajtani (valami fekete bigyóval) és közben szánalmassá válni (eltaknyolás, ütközés, felrepülés/leesés). Ezt például úgy hívják, jégkorong.
Ma készültek ezek a fotók Kolontár mellett a vörösiszap tárolók melletti úton. Ennek a pornak a nagy részét a Lőrintén és Csótapusztán élők kapják, de bőven kapnak belőle Kolontáron is. A helyieket nem tájékoztatják a por összetételéről. Az információk vagy…..
Ahogy tegnap írtam: érzékelni fogjuk a létszámbeli arányokat, hát érzékeltük. Sokan voltak, nagyon sokan. Mindegy is, hogy százezren vagy egymillióan (ez a két szélsőérték maradt meg bennem a sajtót böngészve). A lényeg, hogy a szándék sikerült, nagy számban voltak utcán…..
farkas 2012.01.22 17:18:27
@Tűzgolyó: Ez nagyon jó:) Ezek tényleg élvezik ott a pulpituson, szemmel láthatóan őszintén meg vannak győződve a tömeg őszinte rajongásáról. Ha mindkettő őszinteség igaz, akkor mindenki boldog:)

Más: ezt már eredetileg is színesben vették fel, vagy utólag színezték?
Ákos – Arénakoncert 2011 (FalconMedia / Szerzői kiadás) Bizonyos körökben ciki ezt bevallani, de én voltaképpen a kezdetektől fogva követem Kovács Ákos zenei karrierjét. Nem fanatikus módon, de azon kevés népszerű magyar előadók közé tartozik, akiknek ha kicsit…..
A Welt am Sonntag, konzervatív német vasárnapi lap nemcsak a közmédiában végbement tiszogatásokról írt elítélő cikket, hanem az Európai Parlament zöld frakciójának vezetőjével Daniel Cohn-Bendittel is közölt interjút az Orbán-kérdésről. Cohn-Bendit nincs jó véleménnyel a…..
farkas 2011.07.19 23:52:47
@Bathory: Egyelőre csődbe viszi ez is, ebben nincs különbség (lásd államadósság növekedése az új Orbán kormány alatt).
Pontosan ilyet láttam a minap a Szentmihályi út egyik kereszteződésében, mint amit bara_o) írt meg. Kiegyensúlyozott nő lehet, ha nevetéssel intézte el a lenti helyzetet, ellentétben az előtte várakozóval... Kedves harminc körüli hölgy, Te, aki valszeg gödöllői vagy, mert a…..
farkas 2011.07.12 19:34:47
@amatőr: az nem egyértelmű, mert sokan szeretnének átjutni Dózsa György belső sávjába azért, hogy kb. száz-egynéhány méter múlva mehessenek tovább balra a Dembinszky-be. Ha besorolnak, akkor esély sincs átvágni a Dózsán, tehát teljesen érthető, hogy megvárják amíg az összes sáv kiürül annyira, hogy át lehessen gázolni rajtuk kvázi keresztben.
Aki azt hiszi, hogy a modernnek nevezett kor magyar politikája összehasonlíthatatlan a korábbi időszakokkal, annak feltétlenül ajánlom olvasgatásra Cieger András zseniális új könyvét. A szerző – aki egyébként évfolyamtársam volt az egyetemen - furcsa módon egyszerre írt…..
farkas 2011.06.20 22:41:01
@Kalmár: Kíváncsi volnék az eredményre akkor is, ha például a Püspökladányiak hallanának Pofátlan Szász, Pofátlan Szalai stb. ügyekről...:)
farkas 2011.06.20 23:27:56
@Kalmár: Okés, ha mindenhol mindenről tudnak, akkor részemről rendben van. (Csak azt hittem, hogy sokan csak az M1-t meg a HírTV-t nézik, mert azokból aztán ilyesmit nemigen lehet megtudni, de ha tényleg interneteznek is, akkor nincs probléma:)
Két tanulságos interjút olvastam a minap - a maga nemében mindkettő kommunikációs bravúr. Egyrészt persze a mellébeszélés, a csúsztatás és a semmitmondás magasiskolája - hadova a legfölsőbb szinteken -, másrészt viszont professzionalizmus a köbön.Bevallom, én…..
farkas 2011.06.02 13:29:47
@Kalmár:

"A megállapodáshoz így garancia kellett volna arra, hogy az új többségű parlament biztosan szentesíti majd az ügyletet, így legalább informális jóváhagyásra lett volna szükség a Fidesztől. Információink szerint ez ügyben folyt is tárgyalás a Bajnai-kormány és az akkor még ellenzéki párt között, ahogy egyébként beavatták őket az oroszokkal folytatott további, akkor elsősorban a Malév sorsát érintő tárgyalások menetébe is. A Fidesz azonban akkor elutasította a megállapodást: míg a Malév-ügyben kvázi szabad kezet adtak Bajnaiéknak, a Mollal kapcsolatban azt mondták, ezt az ügyet ők akarják megoldani."