Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nem szeretem a margarint (törölt)

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint azt korábban emlitettem, legutóbb sietve kellett abbahagyni a munkát, mert a csapat ment moziba. Az történt, hogy az Öregek Otthonában a Zsuzsa igazgatónőnek a fia kicsit belenyúlt a házikasszába, és el kellett tüntetni a nyomokat. Nehogy Szalainé mellé kerüljön a vonalkód…..
 „Imádok szabadon választani, de pont vasárnap kell új cipőt vennem”Mindig könnyfakasztóan viccesnek tartottam az olyan embereket, akik valamifajta hazafias tettnek tekintik, hogy elmenjenek választani.  Az ilyenek száma az utóbbi időben hálisten jelentősen…..
nem szeretem a margarint (törölt) 2010.04.06 15:35:28
@Tajbor77:
"milyen világ lenne Torgyán doktor 100%-os parlamenti győzelme után"
Nagyon rossz. Kinek mondaná szegény, hogy monnyonle?
nem szeretem a margarint (törölt) 2010.04.06 15:35:28
@progresszor:
Az erdőbe szociofób és mizantróp indíttatásból megyek.
nem szeretem a margarint (törölt) 2010.04.06 15:35:28
@Vizet Prédikál:
Le a cipővel! Éljen a mezítláb!
  A férfiember általában még legénykorában beszerez egy kanapét, egy fotelt, egy asztalt és egy polcot. Ezzel úgy gondolja, hogy be van fejezve a nagy mű, igen, a kanapé-, fotel-, asztal- és polckérdés egy életre, vagy legalábbis pár évtizedre meg van oldva, el van intézve,…..
ágy - asztal - tv Fafal 2010.03.29 12:10:00
Share | Mondd ki egymás után ötször (és megjelenik) és rájössz, milyen hülyén hangzik :) A fél életemet falambériás folyosók és egy körbelambériázott étkezô közvetlen közelségében éltem le, úgyhogy magamat is megleptem vele, mikor a képeket nézve végül arra…..
nem szeretem a margarint (törölt) 2010.03.29 18:37:08
Share | Szintén egy eléggé megosztó témával foglalkoznék ma: bútorokkal, amelyek görgőkön és/vagy kereken "állnak". (Kivéve a görgős foteleket...na, azok majd később kapják meg a magukét :)   Az, hogy egy-egy bútordarabunk könnyen mozdítható…..
Share | Nem vagyok kibékülve a sárga fallal... ...ezért írtam - terápiás célzattal -  a mai posztot, meg gyűjtöttem össze egy rakás fotót, hogy barátkozzunk. Na jó, a melegebb és a halványabb, pasztelesebb árnyalatok már könnyített pálya... ...de nem,…..
Az MDF agóniája már baromira unalmas, de a helyzetből igyekeznek kihozni a legtöbbet. A teljes identitászavar újabb bizonyítéka került elő. Bevillan egy kép: Egy elhagyatott pince, félhomály, rothadó, feketéllő csövek futnak végig, néhol elengedve a bennük folyó posvadt…..
  Száz éve is épültek giccses dolgokKlasszicista kúria külön pipázóval Szecessziós mátyásföldi villa szép ajtókkal - még megvan benne az étellift! Cifra ajtó- és ablakkeret. De milyen lehet a "szecessziós hálófülke"? Villa klassz…..
nem szeretem a margarint (törölt) 2010.03.03 08:26:52
@~dá~: Na jó, nem mondom. :)
   A 49 éves brit Sarah Burge 100 szépészeti műtéten esett át. Miután kitanulta a szépítészet szakmát (aesthetic practitioner - nem orvos, de több, mint kozmetikus), a saját 15 éves lányát botoxozza. Az az elméletük, ha időben tolják a mérget, a gyerek sosem fog…..
nem szeretem a margarint (törölt) 2010.03.03 08:18:24
@xenuka:

Pókerarc, tudod...
Az Egyenlő Bánásmód Hatóság 2010. január 26-án nem jogerős határozatában elmarasztalta és 3.000.000 forintra büntette az egyik legnagyobb hazai gyorsétterem-láncot. A hamburgeréről híres cég egyik budapesti éttermének férfi dolgozói hivták fel a figyelmet a munkáltatók…..
nem szeretem a margarint (törölt) 2010.02.18 11:19:52
@Herkules Irma:
Irma kedves!

Ne adja fel!!!

Szeretettel:
az Ön vajkedvelő tisztelője
Épp egy hete élesedett a Google közösségépítő szolgáltatása, a Buzz. Hét nap pedig kellő idő ahhoz, hogy aktív használat mellett megvonjuk az első mérleget.Kezdjük mindjárt az alapvető problémákkal. Hatalmas hátránya a Buzznak a Twitterrel és a Facebookkal szemben, hogy a…..
nem szeretem a margarint (törölt) 2010.02.17 08:20:45
@ifsz: Ja, olyan felhasználókat is elértek, akiket ez eddig hidegen hagyott. Sikerült is jól felb...ni az agyukat ezzel a kéretlen kukkoldával.
Vannak olyan dolgok, amiket mindenki tud, de soha senki nem tesz ellenük semmit, és nem is beszél róla szinte soha. Ilyen például az, hogy a magyar kéményseprők nem néznek bele a kéménybe, hanem csak elkérnek egy szerény összeget, és aláírnak. Azaz nyilván létezik olyan…..
nem szeretem a margarint (törölt) 2010.02.10 07:58:33
Hahh, a kéményseprők...!
Nem tudom, más vidéken is így van-e, de mifelénk 1. minden évben másvalaki jön "kéményt seperni", 2. kéményseprőnek a jelek szerint kizárólag gyengeelméjű személyeket alkalmaznak, 3. a kéményseprő mindig februárban jön, a fűtési szezon kellős közepén. És persze 1. nem kotor, 2. csak pénzt kér, 3. de azt akár agresszívan és fenyegetőzve is.
Szomszédom tavaly ilyenkor a kémény aktív használatára hivatkozva a kéményseprőt elküldte, majd tavasszal, a fűtési szezon végén kéményt pucolni többször is kihívta, persze eredménytelenül. Naná, hiszen volt olyan naiv a szerencsétlen, hogy a tavaszi munka reményében a díjat még télen, a kéményseprő ottjártakor kifizette...
Én általában higgadtan próbálom elmagyarázni nekik, hogy mi gázzal fűtünk, a konvektorok kimeneti nyílásai ott láthatók az ablak alatt, így aztán velünk semmi dolga nincs — ők viszont erősködnek, hogy de bizony a házon kémény van, és ezért nekik kötelességük engem zaklatni. Egyetlen módja, hogy tőlük megszabaduljak — mondják —, ha a kéményeket elbontatom, és ennek tényét nekik bejelentem, jegyzőkönyveztetem (és gondolom, illetékét, nem keveset, befizetem). Ezzel általában a konstruktív diskurzusnak vége is, az ellentét közöttünk antagonisztikus: én az atyaistennek sem vagyok hajlandó fizetni, ő pedig nem tágít pénz nélkül. Talán az ő fejében is az jár, mint az enyémben: "SZART! — üvöltötte Pepin bácsi"...
Velem bizony előfordul, hogy egyáltalán nincs kedvem főzni, és nincs semmi épkézláb ötletem sem. És hiába, hogy egyébként is a gyors és egyszerű főzés híve vagyok, ilyenkor még annyi sem telik tőlem. Nem tudom, másoknál ez hogy van, gondolom, sokaknál akadnak néha…..
Amikor már végképp azt hittük, hogy a színes comic sansszal írt, és térhatásúnak gondolt, hullámzó effekttel megbolondított címsorral bíró szörnyszülöttek végképp a társasházak faliújságjaira és külvárosi turkálók kirakataiba lettek száműzve, íme egy gyomros…..
Varánusz Rémálom 110 millióért 2010.01.19 07:28:00
De szeretnék én is sej, Duna parti házat, amit a levonuló ár soha el nem áztat, de ha mégis megesik, hogy betör a víz rém, százmillió péz'emet egybűl vissza kérném.... A GoldenGenyó díj évi várományosa alsó telekszomszédunk. Az hagyján, hogy nyár elején nemes…..
nem szeretem a margarint (törölt) 2010.01.19 08:40:23
@Yoe.: Az építési hatóság. Merthogy elvileg van bejárat a felső utcáról. Gyakorlatilag pedig az alsó kerékpárúton hajtanak végig kocsival naponta x-szer a tisztelt lakók, mert úgy kényelmesebb. Egyébként mostanság folyik (vagyis éppen áll, a tulajok tiltakozása miatt) a terület mederré nyilvánítása. Abszurdisztán...
nem szeretem a margarint (törölt) 2010.01.22 12:15:51
@Kicsijoe: Kisvácon jártál már, kedves embertársam? Nem ártana kicsit nagyobb léptékekben gondolkozni, mielőtt felkapod a vizet...
B-oldal Legrosszabb klipek EVÖR 2009.11.21 07:56:00
Arra vállalkoztam, hogy összegyűjtöm a legrosszabb 10 videó klipet, mulassunk / szörnyülködjünk egy jót. Persze itt csak a profik játszanak, az amatőr zenekarok kis költségvetésű próbálkozásait nem lenne helyénvaló a nagyokkal versenyeztetni. A zsűrizésnél befolyásolt az is,…..
 – fizetett hirdetés – Bár csütörtöktől hivatalosan is H1N1-járványról beszélhetünk Magyarországon, a kismamáknak és három év alatti gyermekeknek mégis van okuk az örömre, a vakcinák őket érintő vizsgálatai ugyanis a hét elején kiváló eredménnyel…..
nem szeretem a margarint (törölt) 2009.11.20 23:10:04
@Herkules Irma:

Kedves Irma!
Szólíthatom-e ily bensőséges egyszerűséggel: Irma!

A műszakáll kérdését, engedelmével, összekapcsolnám a vakcina hatására kifejlődő vándorszőr-jelenséggel. Gondoljon csak bele, kedves Irma: aki oltat, az egyben vándorszőrrel is felruházza magát, így ha az illető történetesen Mikulás, avagy mint igen találóan megjegyezte: Télapó, máris lehull válláról az amúgy bizonyára szúrós, kényelmetlen, testidegen és ráadásul fertőző műszakáll gondja. Micsoda könnyebbséget jelent ez, nem csak az egyén, de az egész nemzetgazdaság számára! Ezért hát, lássuk be, egyenesen korszakalkotó találmány ez az új vakcina! Nagyon köszönöm, hogy felhívta rá a figyelmet, kedves Irma.

A vajkedvelők baráti üdvözletével
maradok továbbra is tiszteletteljes híve.
A H1N1 vírustól tartva (és a nem kevés paranoia által megerősítve) sokan már a másik emberrel való személyes kontaktust is próbálják a minimálisra csökkenteni, egy esetleges fertőzéstől való félelem miatt. Szerintük főként a kézfogás a legkritikusabb pontja a mindennapi…..
nem szeretem a margarint (törölt) 2009.11.05 08:56:05
@espadazo: Darth Vader-maszkban nem hiszem, hogy aggódnod kellene... :)
Alaszka délkeleti sarkában, az atabaszk indiánok athna nevű törzsének egykori halász- és vadászterületén található egy – körülbelül 300 állandó lakosú – kis település, Gakona. Határában sétálva az óvatlan látogató (aki talán csak a környék lazacállományát…..
nem szeretem a margarint (törölt) 2009.11.04 09:03:55
@Kenta úr: "Namost ha nekem szuper titkos halálsugaram van, biztos nem fogok oda látogatókat beengedni. Sőt, honlapot se csinálok neki feltétlenül."

Dehogynem! Sőt: iskolai szakkört is tartok, és informálom a sajtót, de lehetőleg egymásnak ellentmondó, illetve egészen hajmeresztő "tényekkel". Azután már úgy halászok a zavarosban, ahogyan kedvem tartja (lásd legújabban a H1N1-ről szóló híradások mechanizmusát).